تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که خدا را، آنگونه که سزاوار اوست، بندگى کند، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803351532




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران می‌تواند با شکایت به CAS حقش را بگیرد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ایران می‌تواند با شکایت به CAS حقش را بگیرد
عضو اتحادیه حقوق ورزشی سوئیس و اتحادیه بین‌المللی حقوق ورزشی اعلام کرد که اگر تیم‌های عربستانی از سفر به ایران خودداری کنند باید بازنده اعلام شوند.



به گزارش تسنیم، روی لوی،کارشناس مسائل حقوقی وررش در سیاست است که به طور منظم از حقوق باشگاه‌ها، فدراسیون‌ها، بازیکنان و مربیان در نهادهایی همچون فیفا، یوفا و دادگاه عالی ورزش (CAS) دفاع و اختلاف حقوقی فی‌مابین راحل می‌کند. او که مدرک کارشناسی ارشد خود در رشته حقوق را  از دانشگاه سوئیس گرفته است در رشته مدیریت و حقوق ورزشی هم مدرک بین‌المللی دارد و عضو اتحادیه حقوق ورزشی سوئیس (ASDS) و عضو اتحادیه بین‌المللی حقوق ورزشی (IASL) است. 


 با توجه به تجربه «لوی» در امور حقوق ورزشی و رأی سیاسی کنفدراسیون فوتبال آسیا در ماجرای دیدارهای لیگ قهرمانان آسیا سراغ وی رفتیم تا در این باره اطلاعات دقیقی کسب کند. «لوی» اعتقاد دارد که ایران می‌تواند با شکایت به دادگاه عالی ورزش حقش را بگیرد.


* عربستان سعودی مسائل سیاسی را در ورزش دخالت داده و ایران این حق را دارد که به این مسئله اعتراض داشته باشد؟


بله من هم چنین نظری دارم. من معتقدم که این یک مورد کاملاً سیاسی است و AFC در این مورد تسلیم خواسته فدراسیون فوتبال عربستان شده است. به نظر من اینکه عربستان  به ورزشکاران اجازه نمی‌دهد به ایران سفر کنند مشکل این کشور است نه ایران. منظورم این است که تا زمانی که مسئله‌ای درباره امنیت و ایمنی بازی‌های در ایران وجود نداشته باشد. با این حال اگر عربستان نخواهد نمایندگانش در ایران بازی کنند، باید بازنده بودن را بپذیرد (اشاره به نتیجه ۳ بر صفر) و باید تاوانش را با بازنده شدن بدهد.


* قانون درباره این موضوع چه می‌گوید؟


طبق اساسنامه AFC، ورزش و سیاست دو مقوله کاملاً مجزا هستند و اینکه AFC در مسائل سیاسی وارد نشده و میان اعضایش تبعیض قائل نمی‌شود، این یک مشکل است. هرچند در گذشته هم مسائل مشابه اینچنینی وجود داشته است. نمونه‌اش در فوتبال اروپا بود که در آن میان اوکراین و روسیه اختلافاتی وجود داشت و این اختلافات در بازی باشگاه‌های این دو کشور هم تأثیرگذاشته بود که به آنها اجازه داده نشده بود برابر یکدیگر بازی کنند و دلیلش هم بیم به خشونت کشیدن شدن جو بازی و سایر مسائلی است که شما نمی‌خواهید آنها را مشاهده کنید. با این حال برای اینکه از رویارویی دو تیم در زمین یکدیگر ممانعت به عمل آید باید سه معیار وجود داشته باشد که اولین آنها وجود درگیری نظامی میان کشورهای متبوع دو تیم است. مورد دوم نبودن هیچ رابطه سیاسی میان دو کشور است.


* یعنی مورد دوم درباره ممانعت رویارویی باشگاه‌های ایرانی و سعودی صدق می‌کند؟


بله اما این فقط مورد دوم است در حالی که سه معیار برای رخ دادن این اتفاق باید وجود داشته باشد. یکی از آنها همانطور که گفتم درگیری نظامی است، دومی نبودن هیچ رابطه دپیلماتیک میان دو کشور و مورد سوم صورت گرفتن تقاضا از سوی یکی از دو کشور است. پس در این مورد، با توجه به نبود درگیری نظامی میان ایران و عربستان، روبه‌رو نشدن باشگاه‌های دو کشور با یکدیگر غیرقابل توجیه است. البته این معیارها چیزهایی نیست که در اساسنامه AFC درج شده باشد و صرفاً برگرفته از قوانین بین‌المللی ورزش هستند. اینها مواردی نیستند که در اساسنامه و قوانین AFC پیدا کنید اما به صورت که گفته شد اعمال می‌شوند.


* به نظر شما اعتراض ایران به این وضعیت چه نتیجه‌ای خواهد داشت؟


ایران این امکان و گزینه را دارد که به صورت قانونی به این وضعیت اعتراض کند و در نهایت این دادگاه عالی ورزش در سوئیس است که می‌تواند در مورد این پرونده حکم صادر کند. با توجه به سیاسی بودن موضوع، می‌توان به ایران شانس خوبی برای احقاق حقش داد.


* به نظر شما احتمال لغو بازی‌ نمایندگان باشگاهی دو کشور، وجود دارد؟


خیر. من می‌گویم که شانس ایران نسبتاً خوبی است چون به خاطر یک مسئله سیاسی است یک کشور نمی‌خواهد در خاک یک کشور دیگر بازی کند.


* فکر می‌کنید که اعتراض ایران چه نتیجه‌ای داشته باشد و ایران باید به کدام نهاد اعتراض کند، فیفا یا دادگاه عالی ورزش؟


ایران ابتدا باید به کمیته استیناف AFC اعتراض کند و پس از آن از به دادگاه عالی ورزش (CAS) اما فیفا در این میان نقشی نخواهد داشت. اگر پای تیم‌های ملی به میان بیاید که در مرحله مقدماتی جام جهانی است و این ماجرا همچنان ادامه داشته باشد،  آن وقت کمیته استیناف فیفا نهادی خواهد بود که ایران باید به آن اعتراض کند.


 


تاریخ انتشار: ۰۳:۳۱ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - 05 April 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن