تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 10 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825014185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید باتری‌های جدید سبک و کارآمد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تولید باتری‌های جدید سبک و کارآمد
باتری‌های لیتیوم یونی بطور گسترده‌ای در دستگاههای الکترونیکی قابل حمل، خودرهای برقی و سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر استفاده می‌شوند. انهدام باتری باعث مشکلات محیطی زیادی می‌شود زیرا بیشتر باتری‌ها حاوب فلزات سمی در الکترودهای خود هستند.
 دانشمندان چینی یک باتری سبک و کم‌هزینه تولید کرده‌اند که از عملکرد بهتری نسبت به باتری‌های لیتیوم یونی موجود برخوردار است.

به گزارش ایسنا، باتری جدید دو یونی آلومینیوم گرافیت (AGDIB) که توسط محققان آکادمی علوم چین تولید شده در مقایسه با باتری‌های لیتیوم یونی کنونی به ارائه وزن، حجم و هزینه ساخت بسیار کمتر در کنار چگالی انرژی بالاتر پرداخته است.

مواد الکترود این باتری جدید تنها از آلومینیوم و گرافیت دوستدار محیط زیست ساخته شده و الکترولیت آن از نمک لیتیوم و حلال کربنات تشکیل شده است.

این کشف با توجه به افزایش تقاضای باتری و فناوری موجود باتری لیتیوم یونی که به سقف محدودیت انرژی خاص و چگالی انرژی رسیده، از اهمیت خاصی برخوردار است.

باتری‌های لیتیوم یونی بطور گسترده‌ای در دستگاههای الکترونیکی قابل حمل، خودرهای برقی و سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر استفاده می‌شوند. انهدام باتری باعث مشکلات محیطی زیادی می‌شود زیرا بیشتر باتری‌ها حاوب فلزات سمی در الکترودهای خود هستند.

مکانیزم باتری دو یونی آلومینیوم گرافیت از یک فرآیند بین‌لایه‌ای/ آلیاژسازی دو یونی پیروی می‌کند.

آنیون‌های درون الکترولیت در زمان شارژ شدن در میان کاتد گرافیت جای می‌گیرند و یون‌های لیتیوم در الکترولیت بر روی الکترود شمارنده آلومینیوم رسوب کرده تا یک آلیاژ ایجاد کند. این فرآیند تخلیه شارژ برخلاف فرآیند شارژ است که در آن هر دو آنیون‌ها و یون‌های لیتیوم به داخل الکترولیت باز می‌گردند.

از آنجایی که الکترود شمارنده آلومینیوم در باتری AGDIB به عنوان آنود و همزمان به عنوان جمع‌آوری‌کننده جریان عمل می‌کند، بار ساکن و حجم جامد این باتری بطور چشمگیری کاهش یافته و منجر به تولید باتری با چگالی انرژی خاص بالا و چگالی انرژی حجم بالا می‌شود.

باتری AGDIB از پتانسیل زیادی در کاربردهای مقیاس بزرگ در دستگاههای الکترونیکی و خودروهای برقی برخوردار است.

این تحقیق در مجله Advanced Energy Materials منتشر شده است.



تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - 03 April 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن