واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فني شركت توسعه زيرساختهاي حمل و نقل كشور: ساخت بزرگراه تهران - فيروز كوه امسال به اتمام ميرسد
خبرگزاري فارس: معاون فني و مهندسي شركت توسعه زيرساختهاي حمل و نقل كشور با اشاره به اينكه پيمانكار بزرگراه تهران - فيروزكوه در سال گذشته كوتاهي كرده است، گفت: ساخت بزرگراه تهران - فيروز كوه امسال به اتمام ميرسد.
به گزارش خبرگزاري فارس از ساري، محمد سميعي شب پنج شنبه در مراسم اختتاميه نخستين گردهمايي فيلمسازان جوان كشور در اداره كل هواشناسي استان مازندران گفت: اهميت سرمايهگذاري در حمل و نقل بر كسي پوشيده نيست و همه كشور هاي پيشرفته به اين باور براي رشد اقتصادي بر مبناي حمل و نقل رسيدند.
وي با اشاره به اينكه سرمايهگذاري در حمل و نقل باعث افزايش رشد اقتصادي كشورها شده است، تصريح كرد: ميزان سرمايه گذاري تا پايان سال 86، 11 درصد سرمايهگذاري ثابت حمل و نقل كشورمان را تشكيل ميدهد كه اين ميزان در كشورمان بايد افزايش يابد.
سميعي از حمل و نقل به عنوان شاهرگ حيات اقتصادي كشور ياد كرد و افزود: در حال حاضر بودجه دولتي كفاف نيازمندي هاي كشور در بخش حمل و نقل را نميدهد كه ورود سرمايهگذاران و بخش خصوصي در اين بخش ضروري است.
وي در بخش ديگري از سخنانش به خسارتهاي ناشي از توسعه نيافتگي جادهها اشاره كرد و يادآور شد: نقش ساخت آزاد راهها در كاهش خسارتهاي ناشي از تصادفات بسيار چشمگير است.
سميعي، ميزان آزاد راههاي كشور را يك هزار و هفتصد كيلومتر برشمرد و افزود: تاكنون شش هزار كيلومتر از شبكه بزرگراههاي كشور به بهرهبرداري رسيده است.
وي از عدم اطلاعرساني در اين بخش توسط رسانه انتقاد كرد و گفت: عملكرد وزارت راه و ترابري در بخش ساخت بزرگراهها و آزاد راهها، مناسب اطلاع رساني نشده است.
معاون فني و مهندسي شركت توسعه زير ساختهاي حمل و نقل كشور با اشاره به اينكه عمده تصادفهاي جادهاي كشورمان ناشي از برخورد روبرويي خودروها است، بيان كرد: در سه سال گذشته به منظور كاهش اين گونه تصادفها در شش هزار كيلومتر از محورهاي پر ترافيك كشور، باند رفت و برگشت ساخته شده است كه اين كار رشد تلفات جادهاي را به شدت كاهش داده است.
معاون كارآفريني و مديريت بحران وزارت راه و ترابري نيز در اين جلسه اظهار داشت: بيشترين تخلفهاي راهنمايي و رانندگي را افراد 20 تا 30 سال مرتكب ميشوند كه فرهنگسازي نياز ضروري اين بخش است.
احمد مجيدي ميزان خسارتهاي ناشي از تصادف در كشور را سالانه چهار هزار ميليارد تومان اعلام و گفت: تخلفات راهنمايي و رانندگي كار زشتي است و اين مسئله از سوي رسانه ها بايد به مردم منتقل شود.
وي با اشاره به اينكه از تمام ابزارهاي رسانهاي بايد براي افزايش آگاهي عمومي استفاده كرد، ياد آور شد: عامل انساني ناهنجاريهاي ترافيك در كشور بايد زشت شمرده شود.
مجيدي در پايان تاكيد كرد: مديريت حوادث در كشور بايد به عنوان يك تجربه از آن استفاده شود كه اين امر كمتر مورد توجه بوده است.
انتهاي پيام/ ف
جمعه 24 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]