تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869233104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقدامات مثبت وزارت بهداشت در حوزه توسعه سلامت


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اقدامات مثبت وزارت بهداشت در حوزه توسعه سلامت
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر ضرورت توجه وزارت بهداشت در سال جدید نسبت به پیشگیری از بیماری‌ها، گفت: در پی اجرایی شدن طرح تحول سلامت و توجه به حوزه پیشگیری از بیماری ها شاهد کاهش موثر هزینه های درمان خواهیم بود.
کد خبر: ۵۷۷۲۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۵ - 30 March 2016


حمید رضا عزیزی فارسانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره اقدامات وزارت بهداشت طی سال گذشته در حوزه بهداشت و پیشگیری، افزود: توسعه و ساخت بسیاری از خانه‌های بهداشت و تعمیرات فیزیکی ساختمان‌های مراکز درمانی و بیمارستان ها و همچنین تامین نیروی انسانی از جمله اقداماتی بود که وزارت بهداشت در سال گذشته بیش از قبل به آن اهمیت داد.

نماینده مردم اردل، کیار، کوهرنگ و فارسان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: واقعیت آن است که مجلس با اجرایی شدن طرح تحول سلامت به دنبال آماده سازی زیرساخت‌هایی برای پیشگیری و کنترل بیماری بود تا بتواند در بلندمدت شاهد اثرات مثبت آن از جمله کاهش هزینه های درمان باشد لذا در سال گذشته تمام تلاش خود را در این مسیر به کار گرفت.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر ضرورت توجه وزارت بهداشت در سال جدید نسبت به پیشگیری از بیماری‌ها، تصریح کرد: در سال جدید وزارت بهداشت باید بر مسایل پیشگیری و ارتقای شاخص های بهداشتی مانند افزایش امید به زندگی، آمار واکسیناسیون و کاهش مرگ و میر مادران توجه بیشتری داشته باشد.

وی یادآور شد: سرمایه‌گذاری در بخش اقدامات بهداشتی و کنترل آمار بیماری های غیر واگیردار مانند دیابت، فشار خون و چربی خون می تواند به توسعه سلامت انجامیده و منجر به عدم هزینه‌کرد غیرضروری در حوزه درمان شود.

عزیزی فارسانی با بیان اینکه توجه به بهداشت دهان و دندان باید جزو اولویت های وزارت بهداشت در سال جدید قرار گیرد، تاکید کرد: در مناطق محروم این معضل دوچندان شده و سال‌ها است که بهداشت دهان و دندان به دلیل کمبود دندان‌پزشک و کمبود خدمات پیشگیری و امکانات مغفول مانده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: باید سرمایه گذاری در حوزه بهداشت دهان و دندان در سال جدید مورد توجه وزارت بهداشت قرار گیرد، اگرچه وزارت بهداشت همکاری هایی با آموزش و پرورش برای کنترل و مراقبت از دهان و دندان انجام داده اما این کافی نیست و باید گام های اثربخش تر و مداوم‌تری در این زمینه برداشت.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن