تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830896059




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولین ربات نویسنده رمان علمی تخیلی‌اش را منتشر کرد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اولین ربات نویسنده رمان علمی تخیلی‌اش را منتشر کرد
در حالی که این روزها صحبت‌های بسیاری پیرامون تهدیدات، کارآمدی یا کنترل هوش مصنوعی در جریان است، اما واقعیت این است که شرکت‌های بزرگ دنیای فناوری و پژوهشگران فعال در این حوزه همچون گذشته با شور و اشتیاق خاصی به فعالیت خود ادامه می‌دهند. در همین راستا برای اولین بار هوش مصنوعی با کمک نیروی انسانی موفق به نوشتن یک داستان عملی تخیلی شده است.
آفتاب :

اگر وضعیت به کارگیری هوش مصنوعی در صنایع مختلف را مورد بررسی قرار دهید، مشاهده می‌کنید که این فناوری در بسیاری از حوزه‌ها وارد شده است و به‌طور جدی بسیاری از فرآیندهای حیاتی را مدیریت می‌کند. اما زمانی که صحبت از فعالیت‌های ابداعی به میان می‌آید، بسیاری بر این باور هستند که هوش مصنوعی هنوز به آن درجه از کمال نرسیده است که بتواند همانند انسان‌ها دست به خلق نوآوری‌های بزرگی بزند.


اما روز دوشنبه خبری منتشر شد، مبنی بر این موضوع که برای اولین بار هوش مصنوعی با همکاری جمعی از دانشمندان موفق به نوشتن یک رمان کوتاه شده است. در این خبر آمده است که پژوهشگران دانشگاه فیوچر شهر هاکوداته (Hakodate) ژاپن برنامه هوش مصنوعی طراحی کردند که در مسابقه داستان‌نویسی کشور ژاپن شرکت کرده است. هر چند رمان نوشته شده توسط این برنامه هوش مصنوعی موفق به دریافت جایزه هوشی شینیچی نشد، اما با موفقیت مرحله اول این مسابقات را پشت سر گذارد. هوشی شینیچی، جایزه‌ای است که در کشور ژاپن به رمان‌های نوشته شده تخصیص داده می‌شود. این تیم به سرپرستی هیتوشی ماتسوبارا در مدت زمان نگارش این داستان تخیلی با این ساختار دیجیتالی همکاری داشتند. در ابتدای کار این گروه جنسیت شخصیت اصلی داستان و سپس یک طرح کلی و خام را در اختیار هوش مصنوعی قرار دادند.


در ادامه فهرستی از لغات، عبارات و جملات را به داستان اضافه کردند. در ادامه هوش مصنوعی باید تفاوت مابین این دارایی‌های خود را تعیین می‌کرد و از آن یک متن یکپارچه و واحد را آماده می‌کرد. به گونه‌ای که این متن قابل فهم بوده و همچنین توانایی متقاعد ساختن خواننده را نیز داشته باشد. نتیجه این همکاری مشترک منجر به خلق رمانی تحت عنوان " Konpyuta ga shosetsu wo kaku hi" (روزی که یک کامپیوتر یک رمان نوشت) شد. داستان این رمان اشاره به این موضوع دارد که هوش مصنوعی بعد از آن‌که موفق به کشف استعدادهای خود شد، همه مسئولیت‌هایی که به او محول شده بود را رها کرد و به سراغ داستان‌نویسی رفت. این اولین باری است که در مسابقات جایزه ادبی هوشی شینیچی (Hoshi Shinichi Literary Award) به ماشین‌ها اجازه داده می‌شود شرکت کنند. از 1450 رمانی که امسال در این مسابقات حضور داشتند، 11 رمان ماحصل همکاری مشترک نیروی انسانی و هوش مصنوعی بود. نکته قابل تعملی که در خصوص این مسابقات وجود دارد این است که در طول چهار مرحله این مسابقات اعلام نمی‌شود چه داستانی توسط انسان‌ها و چه داستانی توسط هوش مصنوعی نوشته شده است. هر چند این رمان توانست از مرحله اولیه این مسابقات سربلند پیروز آید، اما در دور بعد داوران تشخیص دادند که شخصیت‌پردازی این داستان علمی تخیلی ضعیف بوده است. به‌طوری که شخصیت رمان آن‌گونه که باید در جهت گیرایی و جذب خواننده موفق نبوده است.


در سال‌های اخیر برنامه‌های هوش مصنوعی در انجام بسیاری از امور از خلق اشعار تا خلق جلوه‌های هنری زیبا کمک‌های فراوانی به انسان‌ها کرده‌اند. هر چند اولین تلاش ماتسوبارا آن‌گونه که باید در به دست آوردن جایزه ادبیات ژاپن موفق نبود، اما شاید در سال آینده این برنامه هوش مصنوعی موفق به دریافت این جایزه شود.


منبع: شبکه






تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن