تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860710930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ 252 نفر در تصادفات جاده ای نوروز/وقوع 5500 تصادف جرحی و فوتی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


رییس پلیس راهور ناجا خبر داد:
مرگ 252 نفر در تصادفات جاده ای نوروز/وقوع 5500 تصادف جرحی و فوتی
رییس پلیس راهور ناجا گفت: از آغاز طرح نوروزی یعنی 25 اسفند پارسال تا پایان روز جمعه 6 فروردین بیش از 5 هزار و 500 فقره تصادفات فوتی و جرحی در جاده‌های کشور رخ داد که بر اثر آن متاسفانه 252 نفر سر صحنه کشته شدند.
روز نو : رییس پلیس راهور ناجا گفت: از آغاز طرح نوروزی یعنی 25 اسفند پارسال تا پایان روز جمعه 6 فروردین بیش از 5 هزار و 500 فقره تصادفات فوتی و جرحی در جاده‌های کشور رخ داد که بر اثر آن متاسفانه 252 نفر سر صحنه کشته شدند.به گزارش روزنو، سردار تقی مهری روز شنبه در حاشیه بازدید از قرارگاه نوروزی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران افزود: طرح نوروز 95 اعم از ترافیکی و انتظامی در سراسر کشور از 25 اسفند 94 آغاز شده و تا 15 فروردین ادامه دارد.وی با اشاره به نامگذاری سال 95 به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی فرمانده کل قوا افزود: اقتصاد مقاومتی یکی از پایه‌های اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و همه ما باید در راستای اقدام و عمل وظایف خود را خوب بشناسیم و بعد به وظایف مان خوب عمل کنیم.وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر کشوری سرمایه انسانی است افزود: هر سال شاهد تصادفات فوتی و جرحی زیادی هستیم ولی طی 10 سال گذشته در تصادفات فوتی حدود 10 هزار نفر کاهش داشته‌ایم.رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به آمار تصادفات در طرح نوروزی 95 گفت: شرایط تعطیلات ما متفاوت با سایر کشورهاست ، تعطیلات دو یا احیاناً سه هفته‌ای نوروز که یکباره مردم می‌خواهند به سفر بروند باعث افزایش حجم تردد خودروها و تبعاً افزایش تصادفات فوتی و جرحی می‌شود.وی با اشاره به این که حدود 45 درصد تصادفات 11 روز گذشته از نوع واژگونی بوده است افزود: 67 درصد در جاده‌های اصلی، 23 درصد در جاده های فرعی و 10 درصد نیز در جاده های روستایی منجر به فوت و جرح شده است.وی با اشاره به اینکه در داخل شهرها بیش از 30 درصد کشته و مجروح شدگان عابر پیاده بوده‌اند افزود: همه باید نسبت به رعایت قوانین توجه ویژه داشته باشند؛ توصیه ما اینست که همه رانندگان خصوصاً کسانی که در سطح جاده ها تردد می کنند نگاه جدیدی به رانندگی خود داشته باشند.رییس پلیس راهور ناجا گفت: مسافران جاده‌ای شاید آشنایی کافی با جاده‌ها نداشته باشند و همین موضوع باعث افزایش تصادفات می‌شود. لذا رانندگان باید در این جاده‌ها دقت بیشتری داشته باشند؛ همچنین رانندگانی که احساس می‌کنند خسته یا خواب آلوده هستند حتماً دقت کنند که توصیه ما استراحت 15دقیقه‌ای در هر دو ساعت رانندگی است.وی با بیان اینکه خط قرمز پلیس برخورد با تخلفات حادثه ساز است گفت: ماموران پلیس راه به طور جدی با سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ و راست در کنار نبستن کمربند ایمنی برخورد می‌کنند.رییس پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه جاده همیشه تسلیم راننده قانونمند است افزود: رانندگان باید در همه ساعات شبانه روز مراقب باشند و قانونمندی و انظباط و ایمنی سفر را رعایت کنند و به علائم و تابلوها توجه بیشتری داشته باشند.به نقل از سایت راهور، وی در پایان با تشکر از همه افرادی که به عنوان پلیس، نیروهای امدادی و همیاران پلیس از وقوع تصادفات پیشگیری می کنند گفت: در این ایام که همه در کنار خانواده به سفرهای نوروزی می پردازند آن ها به صحنه آمدند تا آرامش و امنیت جاده ها را برقرار کنند.



تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن