محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842695759
تمام وعدههای سال ۹۴ واعظی/ شبکه ملی اطلاعات به سال ۹۵ موکول شد
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش خبری مهر؛
تمام وعدههای سال ۹۴ واعظی/ شبکه ملی اطلاعات به سال ۹۵ موکول شد
شناسهٔ خبر: 3583170 - شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵
دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات
سال ۹۴ بسیاری از وعدههای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که از سوی وزیر ارتباطات اعلام شده بود محقق شد و برخی نیز به سال آینده موکول شد، که از جمله آن می توان به شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد. به گزارش خبرنگار مهر، موضوع سرعت و کیفیت خدمات ارتباطی از جمله اینترنت، راه اندازی و صدور مجوز برای اپراتورهای جدید بازار ارتباطات، حمایت از پروژه های بومی و افزایش ظرفیت زیرساختهای ارتباطی از جمله مهمترین موضوعاتی بود که در سال ۹۴ مدنظر محمود واعظی قرار گرفت و تحقق یافت. اما تحقق موضوعاتی همچون شبکه ملی اطلاعات که سابقه ای چندین ساله در محقق نشدن دارد، دولت الکترونیک و ارتباط رسانی کامل روستاها و حل مشکل پیامکهای تبلیغاتی، بازپس گیری ماهواره مصباح و پرتاب ماهواره شریف که وزیر ارتباطات قولشان را داده بود به سال ۹۵ موکول شد. وعدههای اینترنتی واعظی محقق شد قول افزایش دو برابری پهنای باند اینترنت در سال ۹۴ از جمله وعده های مهم وزیر ارتباطات بود که براساس آخرین آمارهای اعلام شده به نظر می رسد این قول، محقق شده است. به نحوی که محمود واعظی دی ماه ۹۴ از ۳.۵ برابر شدن ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل و رسیدن به ظرفیت ۲۷۶ گیگابیت بر ثانیه خبر داد. پس از آن و در بهمن ماه، ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل به ۳۰۷ گیگابیت بر ثانیه رسید و در نهایت برای نوروز ۹۵ شرکت ارتباطات زیرساخت از افزایش حدود ۲۰۰ گیگابیتی به ظرفیت پهنای باند اینترنت خبر داد که ظرفیت اینترنت بین الملل را به ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه رساند. در همین حال ظرفیت پهنای باند داخلی کشور نیز به ۴ ترابیت بر ثانیه رسیده است که این افزایش ظرفیت IP داخل کشور، به میزان ۵ برابر نسبت به دو سال گذشته است. وزیر ارتباطات در آخرین اظهارات خود در سال ۹۳، شبکه اینترنت را به شبکه وصله پینه ای تشبیه کرده بود که میراث دولتهای گذشته است و از کاربران خواسته بود که حداقل تا پایان سال ۹۴ برای دریافت سرعت مطلوب اینترنت، صبر پیشه کنند. در این زمینه نیز با توجه به ارتقای شبکه های موبایل به نسل سوم و چهارم، اینترنت بدون محدودیت روی موبایل در اختیار کاربران قرار گرفته است و اوضاع این شبکه رو به بهبود است.
البته مشترکان اینترنت بارها درباره سرعت و قیمت اینترنت، نارضایتی خود را در شبکه های اجتماعی به وزیر ارتباطات اعلام کردند که وی نیز قول داده بود که تا پایان سال ۹۴ به استاندارد مطلوب می رسیم. همچنین واعظی در این زمینه تاکید کرده است که تا پایان فعالیت دولت تدبیر و امید حوزه اینترنت کاملا متحول خواهد شد و سرعت اینترنت افزایش پیدا میکند. وی وعده داده که سال ۹۵ باید ظرفیت پهنای باند اینترنت به ۲ برابر فعلی افزایش یابد. درهمین حال وزیر ارتباطات برای سال ۹۵ نیز افزایش سرعت توسعه زیرساختهای ارتباطی و توسعه چندین برابری این بخش را وعده داده است. کاهش شکاف دیجیتالی محقق نشد اقدامات راه اندازی اینترنت در ۲۵ هزار روستا از دیگر برنامه های وزیر ارتباطات در جهت توسعه متوازن ICT در مناطق محروم و کمتر برخوردار و کاهش شکاف دیجیتالی در سال ۹۴ بود که بارها نیز بر آن تاکید شد اما اجرای این پروژه در بهمن ماه سال ۹۴ آغاز شد و طبق آخرین برنامه ریزی ها، قرار است در نیمه اول سال ۹۵ اجرایی شود. این برنامه ریزی برای روستاهای دارای ۲۰ سکنه صورت گرفته است و واعظی قول داده است که تا پایان دولت تدبیر و امید - سال ۹۶ - روستاهای دارای ۱۰خانوار نیز از امکانات تلفن و اینترنت برخوردار شوند. درسالی که گذشت وعده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای صدور پروانه های جدید ارتباطی محقق و پروانه های FCP برای خدمات ارتباطات ثابت و پروانه MVNO برای اپراتورهای مجازی موبایل صادر شد. اما قول واگذاری پروانه اپراتور دوم پست به بخش خصوصی، تحقق نیافت. در همین حال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در سال ۹۴ برنامهریزی برای ایجاد ۱۰۰ هزار شغل را وعده داده بود که آماری تاکنون در این زمینه اعلام نشده است. در راستای حمایت از فعالیتهای بومی در داخل کشور نیز موضوع حمایت از دیتاسنترهای داخلی مورد تاکید وزیر ارتباطات بود؛ در سالی که گذشت، وزارت ارتباطات دستورالعمل جدید در مورد ایجاد و راه اندازی دیتاسنترهای داخلی و نحوه حمایت از بخش خصوصی فعال در این حوزه را به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رساند. وعدههای موبایلی که تحقق یافتند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قول داده بود که تا پایان سال ۹۴ تعداد شهرهایی که دارای نسل ۳و ۴ اینترنت میشوند را به بیش از ۵۰۰ شهر برساند، تا جایی که تا پایان این سال، ۷۰درصد مردم به این دو نسل دسترسی داشته باشند. آخرین آمار ارائه شده که مربوط به پایان بهمن ماه ۹۴ می شود حاکی از دسترسی ۴۶۰ شهر به نسل سوم و ۱۶۰ شهر به نسل چهارم تلفن همراه است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد برنامه ریزی برای آینده تلفن همراه در کشور به عنوان یکی از استراتژیهای مهم بخش ICT کشور، قول صدور مجوز برای اپراتورهای مجازی را در جهت نوآوری در ارائه خدمات این بخش داده بود که این موضوع نیز تحقق یافت. در این راستا وی قول داده است که سال ۹۵ امکان جابجایی اپراتورها را بدون تغییر شماره مشترک (ترابردپذیری شماره ها) برای کاربران فراهم کند. در این میان اما قول وزیر ارتباطات برای حل معضل پیامکهای تبلیغاتی تحقق نیافت و با وجودی که واعظی درخصوص مشکل فنی تفکیک پیامکهای تبلیغاتی برای کاربران، وعده راهاندازی سامانه تفکیک پیامکهای تبلیغاتی توسط اپراتورهای موبایل را داده بود اما همچنان مشترکان موبایل از دریافت پیامکهای انبوه ناخواسته گلایه دارند و نمی توانند پیامکهایی را که تمایلی به دریافت آن ندارند از سیستم پیامکهای تبلیغاتی حذف کنند. قولهای فضایی واعظی در نیمه راه ماندند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درسال ۹۴ از انتخاب یکی از ماهوارههای آماده پرتاب برای اعزام به فضا خبر داده بود که این قول، محقق نشد. وی گفته بود به طور حتم در سال ۹۴ برنامه پرتاب داریم که ابتدا باید برنامه یکساله سازمان فضایی و برنامه ششم توسعه در این بخش تدوین شود تا بتوانیم در مورد پرتاب ماهواره اطلاعرسانی کنیم. واعظی حتی از پرتاب احتمالی ماهواره «شریف ست» در دهه فجر خبر داده بود. وزیر ارتباطات برای سال ۹۵ نیز از تجاری سازی ماهواره «دوستی» به عنوان برنامه مدنظر این وزارتخانه در حوزه فناوری فضایی خبر داده و گفته است: در حال حاضر نیز ماهواره «دوستی» با فناوری بومی آماده پرتاپ است. شبکه ملی اطلاعات به سال ۹۵ موکول شد برغم اقدامات موفقی که وزیر ارتباطات در توسعه باندپهن و دسترسی کاربران به اینترنت به ویژه در حوزه موبایل داشت اما وی نتوانست عملکرد قابل قبولی درباره شبکه ملی اطلاعات در سال ۹۴ داشته باشد و این عملکرد وی بارها از سوی نمایندگان مجلس مورد انتقاد قرار گرفت و در نهایت منجر شد، محمود واعظی به دلیل عدم اجرای شبکه ملی اطلاعات از مجلس کارت زرد بگیرد.
شبکه ملی اطلاعات ۱۱سال است که مطرح شده و یکی از احکام مقام معظم رهبری برای فضای مجازی در کشور است، اما با وجودی که بارها گفته شد که زیرساخت این شبکه تا پایان سال ۹۴ فراهم می شود اما واعظی در آخرین اظهارات خود، رونمایی از آن را به سال ۹۵ موکول کرد. وی تیرماه سال ۹۴ با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه شبکه ملی اطلاعات گفته بود: زیرساخت های این شبکه تا پایان امسال آماده بهرهبرداری خواهد بود اما در اسفندماه درمورد برنامههای سال ۹۵ این وزارتخانه، گفت: رونمایی از شبکه ملی اطلاعات، افزایش چهار برابری شبکه انتقال زیرساخت ارتباطی و افزایش سه برابری پهنای باند برای سال آینده در دستور کار قرار دارد. طبق قول وزیر ارتباطات، شبکه ملی اطلاعات تا هفته دولت سال ۹۵ به مردم تحویل داده می شود. دولت الکترونیک راه به جایی نبرد وزیر ارتباطات در نخستین روزهای کاری سال ۹۴ چهار اولویت خود را برای این سال، پرداختن به «دولت الکترونیک»، «توسعه کسب و کار»، «اشتغال دانش بنیان» و «دسترسی آزاد به اطلاعات» عنوان کرد. وی قول داد که درسال ۹۴ دولت الکترونیک در کشور اجرایی شود؛ از طرف دیگر با توسعه موبایل نسل سوم و چهارم، پیشبینی کرد که ۸۰ درصد مردم تا پایان امسال تحت پوشش نسلهای جدید موبایل قرار گیرند و با این وجود دولت موبایل، جایگزین دولت الکترونیک شود. اما با توجه به عدم اجرای این پروژه در کشور، واعظی گفت: در سال ۹۴ به دلیل کمبود بودجه، بسیاری از برنامهها و توسعه زیرساختها به کندی پیش رفت. به همین دلیل اجرای دولت الکترونیک در دستور کار وزارت ارتباطات برای سال ۹۵ قرار دارد و به زودی تعداد زیادی از دستگاههای حاکمیتی به شبکه NIX (نقطه تبادل ترافیک) وصل خواهند شد. خداحافظی با اینترنت حجمی و ورود فیبرنوری در منازل ایرانیها وزیر ارتباطات برای سال ۹۵ قول ارزان شدن اینترنت را داده است. واعظی با تاکید بر بررسی مجدد قیمتگذاری اینترنت گفته است: هماکنون در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات، کمیتهای برای بررسی مجدد قیمت اینترنت تشکیل شده و در این زمینه قرار است نگاه به اقتصاد اینترنت نیز مد نظر قرار گیرد. براین اساس پیشبینی میکنیم در نیمه اول سال ۹۵ این طرح با هدف تعرفهگذاری مجدد در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شود. از سوی دیگر موضوع حذف خرید حجم اینترنت نیز در این مصوبه دیده خواهد شد. وزیر ارتباطات همچنین وعده فیبررسانی به منازل و محل کار مردم را از ابتدای سال ۹۵ داده و گفته است: وزارت ارتباطات تلاش دارد با هدف افزایش سرعت و کیفیت انتقال اطلاعات بین شهروندان، شبکه فیبرنوری را جایگزین شبکه سیم مسی فعلی کند تا مردم بتوانند همگام با پیشرفت های جهانی از تکنولوژی های تازه تری استفاده کنند. افزایش سرعت اینترنت با اجرای فیلترینگ هوشمند نیز از دیگر قولهای واعظی برای سال ۹۵ است. چرا که وی از انجام فیلترینگ هوشمند با تمرکز بر اجرای آن از سوی شرکتهای اینترنتی، خبر داده است که با اجرای این پروژه سیستم فیلترینگی که در ورودی کشور تاکنون انجام میشد با طراحی جدید انجام می شود. پیش بینی می شود در این طرح که مسئولیت آن به عهده اپراتورها گذاشته شده است، به دلیل کاهش خطا، کاربران با سرعت بهتری در دریافت اینترنت روبه رو شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]
صفحات پیشنهادی
اینترنت ملی قرار بود چه کار کند؟/ ۱۰ سال حرف از شبکه ملی اطلاعات به کجا کشید؟/ هزینه های گزافی که برای نبود ای
تاخیر در راه اندازی و بهره برداری از شبکه ملی اطلاعات یا همان اینترنت ملی از جمله نکات مبهمی است که هیچ جواب قانع کننده ای برای آن وجود ندارد آنچه واضح است دلال هایی وجود دارند که با سوء استفاده از وضعیت فعلی اینترنت سود بسیاری از فروش پهنای باند به دست آورده و راه اندازی شبکهدولت در سال جدید نسبت به عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی اهتمام ورزد
عدم انجام اقدامات محسوس و عدم تعیین سهم دستگاه ها در برنامه اقتصاد مقاومتی نشان از کم کاری های دولت در این زمینه دارد به گزارش شیرازه به نقل از سایت خبری مرودشت نا علیرغم تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در خصوص مسئله اقتصاد مقاومتی به نظر می رسد برخی مسئولان هنوز درک درستی نسبت بگرامیداشت سالگرد عملیات بدر توسط فرزندان شهید سرخه
شهیدخبر شهیدنیوز دانش آموزان دبیرستان دخترانه دوره اول شاهد شهرستان سرخه در سالگرد عملیات غرور آفرین بدر در گلزار شهدای این شهر گرد هم آمده و یاد و خاطره شهدای این عملیات را گرامی داشتند عصر روز دوشنبه 24 اسفند 94 مصادف با سالگرد عملیات غرور آفرین بدرو با هدف تجلیل از 11 شهیسال ۹۵ سال شکوفایی بانک ملی است
مدیرعامل بانک ملی طی پیامی خطاب به کارکنان بانک به مناسبت آغاز سال جدید سال ۹۵ را سال شکوفایی بانک ملی ایران خواند و افزود سال ۹۴ با وجود تنگناهای اقتصادی برای بانک ملی ایران نقطه آغاز حرکتی بالنده و رو به اوج بود به گزارش سرویس بازار ایسنا همتی در این پیام آورده اجرای متکمیل پروژه های نیمه تمام در سال ۹۵/ قزوین فاقد زیرساخت های گردشگری است
شاخص رئیس شورای شهر قزوین با بیان اینکه امیدواریم 75 درصد از بودجه 480 میلیاردی سال جدید محقق شود گفت در سال 95 پروژه جدیدی را آغاز نخواهیم کرد لذا تکمیل پروژه های نیمه تمام مد نظر خواهد بود فرج الله فصیحی رامندی صبح امروز در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی شاخص در خصوصشروع پر گل تیم ملی ایران در سال ۹۵/ یوزها با شکست هند صدرنشینی خود را تثبیت کردند
تیم ملی فوتبال ایران در دیداری از مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا و جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه مقابل هند به پیروزی رسید به گزارش "ر ویکرد " به نقل از فارس تیم ملی فوتبال ایران و هند در چارچوب هفته نهم مرحله اول انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه از ساعت ۱۹ امروز در ورزشگاه آزادی بهشروع پر گل تیم ملی ایران در سال 95
خبرنامه دانشجویان ایران تیم ملی فوتبال ایران در دیداری از مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا و جام جهانی 2018 روسیه مقابل هند به پیروزی رسید به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران تیم ملی فوتبال ایران و هند در چارچوب هفته نهم مرحله اول انتخابی جام جهانی 2018 روسیه از ساعت 19 امروز در ور«رسیدن به صدا» ویژه برنامه سال تحویل شبکه آموزش شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم برنامه ادبی آموزشی رسیدن به صدا با اجرای شهرام شکیبا ویژه سال تحویل 1395 از شبکه آموزش سیما روی آنتن می رود در این برنامه از معلم ها و مولفان خاص تقدیر خواهد شد نام برنامه رسیدن به صدا از ترکیب ترانه های ناصر فیض انتخاب شده است برنامه رسیدن به صپوشش کامل شبکه های دیجیتالی هریس باتجهیز۶ ایستگاه آنالوگ درسال۹۵
هریس - مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان شرقی از پوشش ۱۰۰ درصدی شبکه های دیجیتالی هریس با تجهیز شش ایستگاه آنالوگ در سال ۱۳۹۵ خبر داد به گزارش ذاکرنیوز جلسه شورای اداری شهرستان هریس شامگاه امروز چهارشنبه باحضور فرماندار این شهرستان و مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان شرقی برگزار شد یحیآذربایجان غربی پارسال رتبه نخست ثبت اثر در فهرست آثار ملی را کسب کرد
مهاباد- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت این استان با ثبت 35 اثر طبیعی تاریخی و معنوی در فهرست آثار ملی در سال 94 توانست رتبه نخست رشد ثبت این آثار در کشور را به خود اختصاص دهد جلیل جباری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مهاباد افزو-
علم و فناوری
پربازدیدترینها