تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع): مؤمن نه بدى مى كند و نه معذرت مى خواهد و منافق هر روز بدى مى كند و معذرت مى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801855654




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حوادث رانندگی نوروز چه تاثیری در روان کودکان دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
حوادث رانندگی نوروز چه تاثیری در روان کودکان دارد؟




حالا که به روزهای آخر سال نزدیک می‌شویم و فصل مسافرت‌های شهری و بین‌شهری فرارسیده است، رسانه‌های مختلف از تلویزیون و رادیو گرفته تا خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها اخبار مختلف را در مورد وضع جاده‌ها، پیش‌بینی‌میزان سفرها، امکانات در نظر گرفته شده مربوط به جاده و پلیس راه، میزان جریمه‌های جدید رانندگی و خلاصه هر چیزی که مربوط به سفرهای جاده‌ای است، منعکس می‌کنند.





نی‌نی سایت: حالا که به روزهای آخر سال نزدیک می‌شویم و فصل مسافرت‌های شهری و بین‌شهری فرارسیده است، رسانه‌های مختلف از تلویزیون و رادیو گرفته تا خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها اخبار مختلف را در مورد وضع جاده‌ها، پیش‌بینی‌میزان سفرها، امکانات در نظر گرفته شده مربوط به جاده و پلیس راه، میزان جریمه‌های جدید رانندگی و خلاصه هر چیزی که مربوط به سفرهای جاده‌ای است، منعکس می‌کنند.

با وجود تمام اخطارها، توصیه‌ها، جریمه‌ها، دوربین‌ها و همه و همه هر ساله عده زیادی در همین جاده‌ها تصادف می‌کنند که یا با کمترین خسارت یا در مواردی متاسفانه با بیشترین و دردناک‌ترین حوادث همراه می‌شود. ما امروز نه توصیه می‌کنیم، نه نصیحت؛ فقط می‌خواهیم به یکی از انواع اختلال اضطرابی در کودکان بپردازیم که به اختلال استرس پس از حادثه(PTSD) معروف است. همان طور که از نام این اختلال برمی‌آید، بعد از حوادثی مانند تصادفات رانندگی در کودکان ایجاد می‌شود.


حوادث رانندگی نوروز چه تاثیری در روان کودکان دارد؟/ درباره یک اختلال اضطرابی



وقتی که در جاده با سرعت بیش از حد مجاز رانندگی می‌کنید، لایی می‌کشید، فاصله طولی مجاز را رعایت نمی‌کنید یا هر قانون دیگری را زیر پا می‌گذارید، این متن را به خاطر بیاورید. این کمترین بهایی است که ممکن است یک کودک در یک تصادف رانندگی بپردازد.

دکتر الهام روحی، روانپزشک کودک و نوجوان درباره اختلال استرس پس از حادثه می‌گوید: بسیاری از کودکان و نوجوانان طی زندگی ممکن است با حوادث دلخراشی مواجه شوند مثلا تجربه مستقیم سوء رفتار جسمی یا جنسی، خشونت خانگی، تصادفات وسایل نقلیه، بیمار‎های طبی شدید، بلایای طبیعی یا انسانی، دزدیده شدن و حملات تروریستی. در تعدادی از آنها که کودک به طور مستقیم رویداد آسیب‌زا را تجربه کرده یا شاهد رویدادی مثل تهدید به مرگ، جراحت جدی یا صدمات جدی به خود یا اطرافیان باشد.

 اختلال استرس پس از حادثه ممکن است ایجاد شود. بروز PTSD در کودکان و نوجوانان شایع است و تا 6درصد این گروه سنی رخ می‌دهد. عوامل مختلفی در بروز این اختلال تاثیر دارند؛ مثلا حمایت خانواده و واکنش آنها به حوادث استرس‌زا و حتی آسیب روانی در والدین به خصوص افسردگی مادر به عنوان عامل خطر مهم هستند.

این روانپزشک درباره علائمی که از روی آن بتوان این اختلال را شناسای کرد، توضیح می‌دهد: کودک مبتلا به این اختلا دچار سه دسته از علائم عمده می‌شود:

1. تجربه مجدد حادثه به صورت افکار مزاحم از جمله خاطرات و تصاویر مربوط به حادثه

2. اجتناب و کرختی به صورت انجام تلاش‌هایی برای دوری از مکان‌ها یا افراد یادآورنده حادثه، بی‌علاقگی به بازی‌های معمول خود، احساس کوتاهی آینده به طوری که کودک مدام فکر می‌کند به زودی خواهد مرد یا فراموشی جزئیات حادثه

3. برانگیختگی شدید مثل گوش به زنگی مفرط، خشم زیاد، اختلال تمرکز، از جا پریدن و یکه خوردن شدید می‌شوند.

کودک ممکن است احساس گناه داشته باشد به خصوص اگر طی سانحه زنده مانده باشد و سایرین فوت کرده باشند. ضمنا PTSO در کودکی باعث افزایش احتمال بروز افسردگی و سوءمصرف مواد و مشکلات توهم در آینده خواهد شد.

دکتر الهام روحی، روانپزشک کودک و نوجوان، درباره شیوه‌های درمانی این نوع اختلال تاکید می‌کند: درمان این ناهنجاری جامع و چند وجهی است و باید حتما به روانپزشک مراجعه کرد. اما به طور کلی درمان این اختلال شامل آموزش خانواده، درمان شناختی رفتاری و درمان دارویی است. داروهای SSRI مورد استفاده قرار می‌گیرند که در کودکان موثر و بی‌خطر هستند. تماس تدریجی با موضوعات اضطراب‌انگیز، آموزش آرامسازی، افزایش حس خود مختاری و تسلط بر خود همراه با تشویق و حمایت کافی درباره این مشکل موثر خواهد بود.






تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن