تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869257244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جشنواره دست پخت بانوان یزدی در بافت تاریخی یزد


واضح آرشیو وب فارسی:دزنیوز: به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، جشنواره دست پخت بانوان یزدی به مناسبت ایام نوروز در محله شاه ابوالقاسم برگزار شده و جمع قابل توجهی از گردشگران مسافران نوروزی از غرفه های این جشنواره بازدید کرده اند. در این جشنواره که توسط بانوان فعال محلی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، شهرداری و […]به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، جشنواره دست پخت بانوان یزدی به مناسبت ایام نوروز در محله شاه ابوالقاسم برگزار شده و جمع قابل توجهی از گردشگران مسافران نوروزی از غرفه های این جشنواره بازدید کرده اند. در این جشنواره که توسط بانوان فعال محلی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، شهرداری و پایگاه میراث فرهنگی شهر تاریخی یزد برگزار شده، بالغ بر ۴۵ غرفه، غذاها و شیرینی های سنتی یزد را طبخ می کنند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در حاشیه دیدار با فعالان این جشنواره در محله شاه ابوالقاسم اظهار داشت: این جشنواره به منظور احیای آیین های سنتی یزد و معرفی غذاها و شیرینی های محلی یزد از گذشته تاکنون برگزار شده است. محمدمهدی شرافت خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه یزد دارای غذاهای اصیل بسیاری است که بخشی از آنها به فراموشی سپرده شده است، این جشنواره تلاش می کند تا غذاهای اصیل یزدی را دوباره احیا کند. وی عنوان کرد: علاوه بر پخت غذاهای سنتی، غذاهای ویژه در روزهای مختلف برای افراد مختلف نیز طبخ می شود به عنوان مثال در روز دهم فروردین، غذاهای مخصوص بیماران دیابتی در غرفه های مختلف طبخ می شود. شرافت، استقبال گردشگران و مسافران نوروزی و مردم محله های مختلف یزد را از این جشنواره خوب ارزیابی کرد و افزود: مردم علاقه بسیاری به آشنایی با فرهنگ و سنت قدیم یزد دارند و طبخ غذا نیز از جمله فرهنگ های بومی است که مردم علاقمند به آشنایی با آن هستند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد یادآور شد: با برگزاری این جشنواره، علاوه بر اینکه بخشی از آداب و سنت و فرهنگ مردم به نمایش گذاشته می شود، مسافران و گردشگران به بخش های کمتر شناخته شده بافت تاریخی نیز هدایت می شوند. به گزارش فارس، این جشنواره تا ۱۱ فروردین ماه در ساعات صبح و عصر پذیرای عموم بازدیدکنندگان خواهد بود. شولی یزدی، سورک (از شیرینی های سنتی یزد)، قیمه یزدی و … از جمله غذاهای سنتی یزد است که در این جشنواره طبخ می شود.


چهارشنبه ، ۴فروردین۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دزنیوز]
[مشاهده در: www.deznews.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن