تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860672791




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصویب لایحه جنجالی بودجه 2016 انگلیس


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تصویب لایحه جنجالی بودجه 2016 انگلیس
لایحه بودجه سال 2016 انگلیس پس از 4 روز چانه زنی، استعفای وزیر کار و امور بازنشستگی و متعاقبا عقب نشینی دولت کامرون از طرح کاهش کمک هزینه ازکارافتادگی، شامگاه سه شنبه به تصویب مجلس عوام رسید.
کد خبر: ۵۷۶۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۵ - 23 March 2016


لایحه بودجه سال 2016 انگلیس پس از 4 روز چانه زنی، استعفای وزیر کار و امور بازنشستگی و متعاقبا عقب نشینی دولت کامرون از طرح کاهش کمک هزینه ازکارافتادگی، شامگاه سه شنبه به تصویب مجلس عوام رسید.


به گزارش ایرنا، بودجه جنجالی دولت انگلیس شامگاه سه شنبه با کسب 310 رای موافق در مقابل 275 رای منفی و با اکثریت 35 رای به تصویب رسید.


تصویب بودجه 2016، به دنبال وعده جورج آزبورن وزیر دارایی انگلیس درمورد تجدید نظر در کاهش هزینه های از کارافتادگی در این بودجه که سبب بروز بحران در کابینه دیوید کامرون شد، صورت گرفت.


پیشتر دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرده بود طرح کاهش کمک هزینه از کارافتادگی که در لایحه بودجه مطرح شد به شکل کنونی اجرا نخواهد شد.


سخنگوی دفتر نخست وزیری گفته بود: قرار است طرح جایگزینی به همین منظور در گزارش بودجه پاییزی دولت، متعاقبا ارائه شود.


جورج آزبورن وزیر دارایی انگلیس روز سه شنبه خطاب به نمایندگان مجلس گفت: من مشخصا گفته ام، آنجایی که ما اشتباه می کنیم، گوش می دهیم و یاد می گیریم. این همان کاری است که انجام داده ایم.


با این حال «جان مکدانل» وزیر دارایی کابینه در سایه وی را به بی عرضگی متهم ساخت و گفت که باید از سمتش کناره گیری کند. 


جورج آزبورن، چهارشنبه گذشته بودجه 2016 را در نشست مجلس عوام مطرح ساخت و از همان موقع طیف محافظه کار به دلیل طرح کاهش 4.4 میلیارد پوندی مزایای از کارافتادگی، انتقاداتی را متوجه آن ساختند.


"ایان دانکن اسمیت"، وزیر کار و امور بازنشستگی دولت محافظه کار انگلیس جمعه گذشته در اعتراض به طرح کاهش مزایای از کارافتادگی در این بودجه ، از سمتش در کابینه دیویدکامرون استعفا داد.


وی در نامه مربوط به استعفایش گفته بود: کاهش مزایای از کارافتادگی در بودجه ای که "به نفع مالیات دهندگانی با درآمدهای بالا " تنظیم شده است، "غیرقابل دفاع " شمرده می شود.


روزنامه تایمز در گزارشی که روز گذشته منتشر ساخت نوشت: دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس به یکی از اعضاء کابینه گفته است که او، جورج آزبورن را به خاطر شکاف و دودستگی در کابینه اش مقصر می داند.


روزنامه ساندی تلگراف نیز پیشتر در گزارشی عنوان کرد: شماری از نمایندگان ارشد حزب محافظه کار در واکنش به کناره گیری "ایان دانکن اسمیت" از وزارت کار و امور بازنشستگی که در اعتراض به طرح کاهش مزایای ازکارافتادگی در بودجه 2016 این کشور صورت گرفت، خواهان برکناری جورج آزبورن، وزیر دارایی انگلیس شده اند.


در همین حال جرمی کوربین رهبر حزب کارگر با غیر معتبر خواندن بودجه دولت کامرون، خواهان استعفای جورج آزبورن از سمت وزیر دارایی شده است.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن