تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869604329




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا اردوغان از وقوع حملات امروز بروکسل اطلاع داشت؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آیا اردوغان از وقوع حملات امروز بروکسل اطلاع داشت؟
انفجارهای امروز در بروکسل، نگرانی ها درباره توسعه فعالیت های تروریستی در اروپا و از کنترل خارج شدن آن را که از زمان حملات تروریستی پاریس شکل گرفته بود، بیش از پیش تشدید کرد. در این میان، نگاهی به اظهارات چند روز پیش رئیس جمهور ترکیه درباره احتمال وقوع چنین حملاتی در اروپا، اندکی ماجرا را پیچیده تر می کند.
کد خبر: ۵۷۶۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۸ - 22 March 2016



آیا اردوغان از وقوع حملات امروز بروکسل اطلاع داشت؟
انفجارهای امروز در بروکسل، نگرانی ها درباره توسعه فعالیت های تروریستی در اروپا و از کنترل خارج شدن آن را که از زمان حملات تروریستی پاریس شکل گرفته بود، بیش از پیش تشدید کرد. در این میان، نگاهی به اظهارات چند روز پیش رئیس جمهور ترکیه درباره احتمال وقوع چنین حملاتی در اروپا، اندکی ماجرا را پیچیده تر می کند.


به گزارش «تابناک»، امروز و در پی وقوع چند انفجار زنجیره ای در فرودگاه و مترو بروکسل، حدود 30 نفر کشته و ده ها تن دیگر نیز زخمی شدند. این تازه ترین اقدام تروریستی در اروپاست که با وجود تشدید تدابیر امنیتی پس از حملات ماه نوامبر پاریس، به وقوع می پیوندد. این واقعه همچنین بیانگر آن است که اوضاع در کشورهای اروپایی به شکل روز افزونی از کنترل خارج می شود.


اما نکته جالب توجه درباره این انفجارها که بلافاصله پس از وقوع آن ها مورد توجه قرار گرفت، اظهارات رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بود که درست سه روز پیش و در پی بروز واقعه تروریستی استانبول بیان شد. اردوغان در آن روز در واکنش به انفجار استانبول، اظهار داشت: «دلیلی ندارد بمبی که در استانبول منفجر شد، در بروکسل منفجر نشود»! و اکنون، نخستین واقعه تروریستی مهم بین المللی پس از واقعه استانبول، درست در همان جایی رخ می دهد که وی به آن اشاره کرده بود.


گفتنی است از چند ماه پیش و در پی افزایش روزافزون موج ورود پناهجویان به کشورهای اروپایی، ترکیه و این کشورها درگیر مباحثی طولانی و جدی درباره نحوه برخورد با پناهجویان بوده اند. در این روند، ترکیه مستمراً تأکید داشته که به دلیل ورود پناهجویان، شرایط اقتصادی، سیاسی و امنیتی اش در معرض ریسک قرار گرفته و اگر اروپایی ها می خواهند ترکیه از ورود این افراد به کشورهایشان جلوگیری کند، باید امتیازاتی را برای آنکارا در نظر بگیرند.


مجموعه این مباحث سبب شد برخی تحلیلگران حتی این گمانه را مطرح کنند که اردوغان با استفاده از اهرم پناهجویان و همچنین احتمال سرایت بی ثباتی و ناامنی به کشورهای اروپایی، به نوعی اتحادیه اروپا را تهدید و از آن ها باج خواهی کند؛ بدین معنا که اگر با اتخاذ تدابیر لازم و در نظر گرفته شدن امتیازات مورد نظر، جلوی ناامنی و تروریسم در ترکیه گرفته نشود، اروپایی ها باید در خانه خود منتظر وقوع اتفاقات مشابه باشند.


به هر حال، هرچند نمی توان به طور صریح و قاطع گفت که اردوغان از برنامه ریزی تروریست ها برای انجام عملیات در بروکسل اطلاع داشته، اما از یک سو، می توان چنین گفت که این گونه اظهارات و موضع گیری ها، به نوعی مسیر را برای تروریست ها روشن و برای آن ها مشخص کرده که می توانند با بهره گیری از روابط پرتنش اروپا و ترکیه، اقدامات خود را در قلب اروپا پیگیری کنند.


از سوی دیگر، بر کسی پوشیده نیست که دولت ترکیه دستکم در مراحل اولیه شکل گیری و رشد داعش و دیگر گروه های تروریستی، نقش مهمی در حمایت از آن ها داشته و این حمایت ها همواره به صورت مستقیم یا غیرمستقیم ادامه داشته است. هرچند مقامات آنکارا مدعی هستند که پس از پیوستن به ائتلاف آمریکایی ضد داعش، کشورشان مستقیماً در معرض تهدید این گروه تروریستی قرار گرفته، اما این امر نافی مسئولیت آن ها در دامن زدن به افراط گرایی و تروریسم بین المللی که اکنون قلب اروپا را هدف قرار داده، نیست.  























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن