تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس حريم خدا را حفظ كند، حرمتش حفظ مى‏شود و هر كس خدا را اطاعت كند، اطاعت مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868653603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا قرعه آسان رئال و دشوار بارسا توطئه است؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آیا قرعه آسان رئال و دشوار بارسا توطئه است؟
کد خبر: ۵۷۶۰۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵ - 21 March 2016


فرضیه پردازان توطئه بلافاصله پس از قرعه کشی که به جدایی رئال، بارسا و بایرن از یکدیگر منجر شد دست به کار شدند. آنها به قرعه رئال - وولفسبورگ اشاره کرده و گفتند مردان برنابئو مثل همه فصل های پیش با قرعه آسانی در این مرحله روبرو شده اند.


 این که رئال از 2010 تاکنون در مراحل یک هشتم و یک چهارم سال های اخیر با این تیم ها روبرو شده: لیون (دوبار)، تاتنهام، زسکا، آپوئل، منچستر یونایتد، گالاتاسارای، شالکه (دو بار)، دورتموند، آتلتیکو مادرید و رم. در حالی که بارسا، بایرن، چلسی، پاری سن ژرمن، یووه، آرسنال، میلان، اینتر و منچستر سیتی پس از بازگشت فلورنتینو پرز به برنابئو در همین دو مرحله با هم 24 بار روبرو شده اند. می گویند دیدار اول در زمین وولفسبورگ انجام می شود و بازی دوم در برنابئو که این هم به سود رئال است. ولی به راستی چگونه می توان گوی ها را جابجا کرد؟


این نخستین رویارویی دو تیم طی تاریخ حیات شان به شمار می رود. گرگ ها پارسال در بوندسلیگا دوم شدند و جام حذفی را هم به چنگ آوردند و در سوپر کاپ بایرن را هم پشت سر گذاشتند. مردان دیتر هکینگ در مرحله گروهی منچستر یونایتد را شکست داده اند. ستاره های رئال معرکه اند، ولی کاپیتان لوییز گوستاوو، یولین دراکسلر و آندره شورله در خط میانی و باس دوست و مکس کروز در خط حمله می توانند دردسر ساز شوند. اگر وولفسبورگ از سد رئال عبور کند یادآور شالکه فصل 11-2010 لیگ قهرمانان خواهد بود که صعود آبی پوش ها به نیمه نهایی پس از پشت سر گذاشتن اینتر آن هم با مجموع 3-7 همه را بهت زده کرد. رئال در آوریل فقط چهار روز پس از ال کلاسیکو به مصاف وولفسبورگ خواهد رفت. جایی که شاید زیدان تیم اصلی اش را به مصاف کاتالان ها نفرستد. اگر رئال را صعود شده قلمداد کنیم آنها یک قدم تا یازدهمین قهرمانی اروپا فاصله دارند.


 آیا بارسا با بدترین قرعه روبرو شد؟


آیا آتلتیکو بدترین کابوس بارسا به شمار می رود؟ این پرسش در چندین مقاله در اشاره به قرعه بارسلونا – آتلتیکو مادرید تکرار شد. برخی از کاتالان ها اعتقاد دارند آتلتیکو تیم خشنی است که اگر در آستانه حذف قرار بگیرد مردان کلیدی بارسلونا را در میدان داغان خواهد کرد. در حالی که بارسلونا در 6 بازی آخرش آتلتیکو را شکست داده و لیونل مسی در 27 دیدار 25 گل به آتلتیکو زده که میان شان سه هت تریک هم جلب نظر می کند.


رویکرد دو تیم به کلی با هم تفاوت دارد. بارسا در لالیگا با 84 گل زده بهترین خط حمله را دارد و آتلتیکو با فقط 12 گل خورده بهترین خط دفاع را. در عین حال نمی توان به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان 14-2013 نگاه نکرد. همان دو دیداری که مردان دیگو سیمونه در دیدار اول در نوکمپ به تساوی 1-1 دست یافتند. دیگو، آتلتیکو را جلو انداخت و نیمار در نیمه دوم گل تساوی بخش را زد، و آتلتیکو در ویسنته کالدرون با تک گل زود هنگام کوکه در دقیقه پنج پیروز شد و صعود کرد.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن