تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868585024




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حزب الله لبنان خار چشم دشمنان اسلام شده است


واضح آرشیو وب فارسی:پورتال خبری کاشان: *اختصای پورتال خبری کاشان/امام جمعه مشهد اردهال کاشان، با اشاره به این که سید حسن نصرالله دقیقا منویات امام راحل و رهبر معظم انقلاب را اجرا کرده است، گفت: حزب الله لبنان به خار چشم دشمنان اسلام تبدیل شده است.به گزارش پورتال خبری کاشان ، حجت الاسلام مهدی سلیمانی اردهالی، امام جمعه مشهد اردهال کاشان، در دومین سالگرد درگذشت ابوی شهیدان سید مجتبی، سید محمود و سید محمدرضا میرعلی اکبری اردهالی در جوار مضجع نورانی حضرت سلطان علی بن امام باقر(ع)، با اشاره به این که حکام عرب بر خلاف فلسفه وجودی شان در خدمت اسرائیل هستند، گفت: اسرائیل با سینه ای سپر و افتخار اعلام می کند ما با عرب ها مشکلی نداریم و ایران دشمن ما و عرب ها است. وی افزود: حزب الله خدمات بسیار عظیم به جهان اسلام کرده است و موجب حفظ یکپارچگی کشورلبنان و قطع دست متجاوزانِ به لبنان شده است. حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به این که دشمن به دنبال تجزیه کشور یمن و سوریه است، افزود: همچنین دشمن به دنبال تقسیم ایران به چهار کشور و تقسیم کشور عراق است تا از این طریق بتوانند به این منطقه و کشورها سلطه پیدا کنند. امام جمعه مشهد اردهال کاشان با بیان این که حزب الله نقش مؤثری در برپایی نظام مشروع سوریه داشت، گفت: حزب الله لبنان دارای ۶۰ هزار نیرو است که ۱۳ هزار نفر از آنها پخته نظامی هستند و از این تعداد ۷ هزار نیرو در سوریه هستند. وی با اشاره به این که سید حسن نصرالله دقیقا منویات امام راحل و رهبر معظم انقلاب را اجرا کرده است، گفت: حزب الله لبنان به خار چشم دشمنان اسلام تبدیل شده است. به گفته وی، حزب الله در جنگ ۲۲ و ۳۳ روزه اسرائیل را مفتضح کرد و به همه دنیا ثابت شد که اسرائیل توان مقابله با حزب الله ندارد. حجت الاسلام سلیمانی با تأکید بر این که عربستان سعودی به دنبال تصرف دو روزه یمن و انتصاب حاکم دست نشانده و نوکر خود و آمریکا بود، افزود: مردم یمن به تأسی از ایران و با حمایت حزب الله، یک سال است عربستان را در منجلاب گرفتار کرده اند. استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به این که عربستان می داند مقاومت اسلامی و حزب الله، دست برتر ایران اسلامی است، گفت: دشمن می داند با جنگ نمی توان با ایران مقابله کرد، از این رو به دنبال قطع دستان ایران است. شایان ذکر است، مرحوم حاج سید مصطفی میرعلی اکبری اردهالی، پدر شهیدان سید مجتبی، سید محمود و سید محمدرضا است و جانبازان دفاع مقدس بود که در عمر نود ساله خود خدمات بسیاری به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.


شنبه ، ۲۹اسفند۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پورتال خبری کاشان]
[مشاهده در: www.knp.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن