تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياران مهدى جوان‏اند و ميان‏سالى در ميان آنان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829411699




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دشمن دنبال نفوذ در تصميم‌گيري سياستمداران است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دشمن دنبال نفوذ در تصميم‌گيري سياستمداران است
دشمنان چون مي‌دانند با کودتا و فعاليت‌هايي از اين قبيل نمي‌توانند به نظام ما ضربه بزنند به همين دليل به دنبال نفوذ در کشور هستند و نفوذ در تصميم‌گيري سياستمداران يکي از روش‌هاي آنان است.


به گزارش اداره کل روابط عمومي قوه قضائيه، آيت‌الله صادق آملي‌لاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در ديدار اخير اعضاي مجلس خبرگان با ايشان، بيانات رهبري را مهم و توجه به مسئله نفوذ را امري حياتي عنوان کرد و افزود: مقام معظم رهبري مسئله نفوذ را به تفصيل بيان کردند، چراکه اين مسئله امري مهم است و در جريان انتخابات اخير هم شاهد پاره‌اي آثار نفود بوديم، بنابراين نفوذ موضوعي مهم است که ذهن رهبري را به خود معطوف کرده و ايشان همواره بر خطر نفوذ و يافتن راه‌هاي مقابله با آن تأکيدات ويژه‌اي داشتند. رئيس دستگاه قضا با بيان اينکه رهبري تأکيد نمودند که از روي احتمال و حدس مسئله نفوذ را مطرح نمي‌کنند بلکه براساس اطلاعات و گزارش‌هاي متقن است، گفت: دشمنان چون مي‌دانند با کودتا و فعاليت‌هايي از اين قبيل نمي‌توانند به نظام ما ضربه بزنند به همين دليل به دنبال نفوذ در کشور هستند و نفوذ در تصميم‌گيري سياستمداران يکي از روش‌هاي آنان است که مي‌خواهند بدون هزينه به نتايج مطلوب خود برسند. در اين روش، دشمن به دنبال اين است تا تصميمي که سياستمدار ما مي‌گيرد، همان نتيجه و خواسته نهايي او باشد.
     
ورود به ساحت اعتقادات مردم، شيوه ديگر نفوذ
آيت‌الله آملي‌لاريجاني ورود و نفوذ در ساحت مردمي را روش ديگر نفوذ دشمن در کشور دانست و با تأکيد بر ضرورت توجه به اين شيوه از نفوذ عنوان کرد: مردم ما به قانون اساسي‌اي رأي دادند که مبنايش دين اسلام است، به همين دليل به آرمان‌هاي انقلاب، حضور در عرصه‌هاي سياسي واجتماعي و اين مسئله که اسلام مي‌تواند جامعه را اداره کند، اعتقاد و اذعان دارند و اين مسائل از باورهاي مردم ما است و به همين دليل دشمن به دنبال هجوم عليه اين باورها و تغيير در نگرش مردم است.
رئيس قوه قضائيه با يادآوري حمايت برخي از دولت‌ها از سکولاريزم به حمايت و فعاليت‌هاي برخي نشريات دوره اصلاحات در اين مسير نيز اشاره و تصريح کرد: در اين دوره برخي مجلات مورد حمايت دولت به دنبال جدايي دين از سياست بودند و ما بارها نسبت به اين مسئله اعتراض کرديم، چراکه قانون اساسي ناقض و نافي سکولاريزه کردن است و تصريح دارد که تمام قوانين جمهوري اسلامي بايد موافق شريعت باشد و به همين منظور همه مسئولان بايد به اين قانون ملتزم باشند.
آيت‌الله آملي‌لاريجاني با بيان اينکه در نظام جمهوري اسلامي ايران بيان نظريات آزاد است، افزود: بستري را که جمهوري اسلامي در اين خصوص فراهم آورده کمتر در حکومت‌هاي ديني ديگر شاهد آن هستيم، اما دستگاه‌هاي اجرايي و حکومتي بايد ملزم به قانون اساسي باشند و حق ندارند چنين تفکراتي را ترويج کنند. رئيس دستگاه قضا با بيان اينکه روحانيت شيعه اقتدار و استقلال خود را در طول تاريخ حفظ کرده است گفت: روحانيت شيعه ورود به سياست را قبول دارد اما هيچ گاه قراردادهاي ننگين را امضا نکرده و هرگز حاضر نبوده که مردم و نظام اسلامي را بفروشد.
   
قراردادها بايد در جغرافياي اقتصاد مقاومتي شفاف باشد
آيت‌الله آملي‌لاريجاني در بخش ديگري از سخنان خود اقتصاد مقاومتي، جهش علمي و مصونيت فرهنگي را سه اولويت اصلي کشور عنوان کرد و با اشاره به اينکه اين موارد از سخنان تيزبينانه رهبري بايد در محاسبه همه مسئولان لحاظ شود، تأکيد کرد: مصونيت فرهنگي امري بسيار مهم و ضروري است چراکه ما امروز شاهد فعاليت سايت ها، ماهواره‌ها و شبکه‌هاي اجتماعي با مضامين مختلف هستيم، در همين رابطه برخي از وزراي محترم از دسترسي اينترنت در روستاهاي مختلف کشور سخن گفته‌اند اما نکته اصلي در اين است که گرچه پوشش اينترنتي کشور حتي در روستاها خوب است اما بهتر است مسئولان پيش از آن نيازهاي اوليه روستاييان، از جمله کمبود آب آشاميدني را رفع نمايند. رئيس دستگاه قضا با تأکيد بر اينکه هر حرکتي در کشور که با وجهه اقتصادي انجام مي‌شود بايد در جغرافياي اقتصاد مقاومتي تبيين شود به مسئله اولويت‌سنجي اشاره و تصريح کرد: با توجه به وضعيت موجود کشور همه مسئولان موظف به اجرايي کردن منويات رهبري هستند، به همين منظور بايد با در نظر گرفتن توانايي‌هاي کشور به مسئله اولويت سنجي‌هاي ايشان توجه ويژه‌اي شود. در حال حاضر مردم مشکلات اقتصادي دارند و همه مسئولان بايد براي رفع اين مشکل دست به دست هم بدهند، هرچند که بار اصلي رفع اين مشکل بر دوش دولت است. رئيس قوه قضائيه در ادامه و با بيان اينکه قراردادها در حوزه اقتصادي بايد از لحاظ جغرافياي اقتصاد مقاومتي شفاف و روشن باشد تأکيد کرد: زماني ارزهاي فراواني از کشور خارج مي‌شد تا ميوه‌هاي وارداتي تحصيل شود که اگر هيچ کدام از آنها هم نباشد خللي در چرخه زندگي مردم ايجاد نمي‌کند و به همين دليل است که گفته مي‌شود «اقتصاد مقاومتي» همچون جنگ است و نياز به قرارگاه دارد و فعاليت‌ها و سياستگذاري‌هاي اقتصادي بايد با يک فرماندهي واحد دنبال شده و مؤلفه‌هاي اقتصاد مقاومتي در آن لحاظ شود و اگر مسئولان اين سه اولويت اصلي را دنبال کنند بسياري از مشکلات رفع خواهد شد.
   
دستگاه قضايي را منصفانه ارزيابي کنيد
آيت‌الله آملي‌لاريجاني در بخش ديگري از سخنان خود ضمن ارائه گزارش اجمالي از اقدامات قوه قضائيه، رسيدگي عادلانه قضايي و به دور از هجمه‌ها و فشارها را از اقدامات اساسي قوه قضائيه دانست و تصريح کرد: قوه قضائيه به‌رغم هجمه‌هاي نادرست در رسيدگي به پرونده‌هاي کلان و نورچشمي‌ها محکم ايستاده است و امروز قوه قضائيه به خودش مي‌بالد که در اذهان مردم تابع فشار افراد ذي نفوذ نيست و در رسيدگي به پرونده‌هاي مختلف کار خود را بدون در نظر گرفتن روابط و جو سازي‌هاي سياسي و رسانه‌اي حسب قوانين و مقررات به درستي انجام داده است و با وجود همه مشکلات و کمبودها از همه ظرفيت خود استفاده نموده است. رئيس دستگاه قضا با تأکيد بر لزوم منصفانه بودن ارزيابي عملکرد قوه قضائيه با احتساب کاستي ها، کمبودها و مشکلات گفت: گاهي از مردم به‌طور مطلق مي‌پرسند که از عملکرد دستگاه قضا راضي هستند يا نه؛ حال اينکه انصاف اين است که ميزان عملکرد را با توجه به امکانات و مشکلات موجود بسنجيم.





تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن