تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819494861




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف 80 کهکشان جوان اولیه پس از بیگ‌بنگ


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کشف 80 کهکشان جوان اولیه پس از بیگ‌بنگ
یک تیم بین‌المللی از دانشمندان با استفاده از تلسکوپ سوبارو در ژاپن توانسته‌اند 80 کهکشان جوان را که حدود 1.2 میلیارد سال پس از انفجار بزرگ در جهان اولیه قرار داشته‌اند، شناسایی کنند.
آفتاب : محققان بررسی‌های دقیقی را بر روی داده‌های تصویری این کهکشان‌ها که توسط دوربین ACS تلسکوپ فضایی هابل ثبت شده بودند، انجام دادند.

به گزارش ایسنا، حداقل 54 کهکشان در فواصل مختلف در تصاویر ACS تعیین شدند. در میان آنها هشت کهکشان، ساختارهای دو جزئی را نمایش دادند و 46 کهکشان دیگر دارای ساختارهای طویل بودند.

محققان سپس به دنبال این سوال رفتند که آیا 46 کهکشان دیگر دارای ساختار طویل در واقع یک کهکشان هستند؟ آن‌ها با شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای دریافتند که بیشتر کهکشان‌های مشاهده شده در تصاویر هابل در حقیقت دو کهکشان در حال ادغام بودند اما فواصل بین دو کهکشان بقدری کم بود که حتی با وضوح بسیار بالا نیز نمی‌توانستند بطور جداگانه تعیین شوند.

این تحقیق نشان می‌دهد 1.2 میلیارد سال پس از انفجار بزرگ، توده‌های کهکشانی در جهان اولیه رشد کرده و از طریق ادغام به کهکشان‌های بزرگ تبدیل شدند که سپس باعث شد فرآیند شکل‌گیری فعال ستاره‌ای آغاز شود.

در جهان کنونی و پس از 13.8 میلیارد سال از انفجار بزرگ، کهکشان‌های غول‌پیکر زیادی مانند کهکشان راه شیری وجود دارند که حاوی حدود 200 میلیون ستاره در صفحه‌ای با گسترده 100 سال نوری است اما مسلما کهکشانی به این شکل در سالهای اول پس از انفجار بزرگ وجود نداشته است.

اگرچه میدان دید گسترده تلسکوپ سوبارو نقش مهمی در کشف چنین کهکشان‌های جوانی ایفا کرد اما وضوح مکانی بالای هابل برای بررسی جزئیات اشکال و ساختار داخلی آن‌ها ضروری بود.

این تحقیق به عنوان بخشی از برنامه مجموعه تلسکوپ فضایی هابل موسوم به "نقشه‌برداری از تکامل کیهان" انجام شد.



تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن