واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دانشجو معلم پژوهشگر آذربایجانشرقی در گفت و گو با پانا: الگوهای غربی برای دانش آموزان بیشتر از مستندات داخلی است دانشجو معلم پژوهشگر آذربایجانشرقی تاکید کرد:الگوهایی که در کشور با نام کار فرهنگی برای نوجوانان و جوانان ارائه می شود در مقابل هزینه هایی که غرب می کند، بسیار کم و ناکافی است .
۱۳۹۴ شنبه ۲۲ اسفند ساعت 12:34
هادی جهدی کلوانق در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سرویس آموزش و پرورش پانا از آذربایجان شرقی ،در خصوص مقالاتی که برای دانش آموزان انجام داده است ،گفت:مقاله "چگونه دانش آموزان شاد داشته باشیم" با توجه به اینکه شرایط فیزیکی و معنوی مدارس ایران نسبت به دیگر کشور ها خوب نیست،کار شده است.
وی ادامه داد:در دومین کنفرانس بین المللی فضای مجازی در شیراز مقاله با عنوان" فضای مجازی،فرصت ها و چالش ها" حائز رتبه برتر شد.
جهدی در خصوص مقاله خود در همایش کوثر گفت: این مقاله در ادامه تحقیقات من بعد از کنفرانس شیراز و با توجه افزایش آمار طلاق نسبت به سال های قبل که برای کشور اسلامی بسیار نگران کننده است، نشات گرفت، چرا که یکی از تهدید ها ی فضای مجازی بوده است.
دانشجو معلم محقق استان با بیان اینکه موضوع مقاله من آشنایی با سیره زندگی حضرت زهرا(س) بود،افزود:سعی شده الگویی به جوانان برای مقاله با این تهدید ها در این مقاله ارائه شود .
پژوهشگر برتر استان اظهار کرد:در دوران کارورزی در مدارس نسبت به برگزاری همایش کوثر اطلاع پیدا کردم و بالافاصله کار کاملا تحقیقاتی و از منابع معنوی و معتبر و با راهنمایی های پدرم را آغاز کردم.
وی در خصوص کسب رتبه اول در این همایش گفت:با توجه به زحمت هایی که کشیده شده و با توجه به موضوع انتخابی که مهم ترین چالش جامعه بود و زحمت ها و راهنمایی های ارزنده پدرم انتظار کسب مقام برتر را داشتم.
جهدی در خصوص محتویات مقاله توضیح داد و افزود:ازدواج حضرت زهرا برای جوانان امروزی،زندگی مشترک حضرت فاطمه(س) با مولای متقیان و رفتار های این بانو در زندگی مشترک بیشترین مطالبی بود که در این مقاله به آن پرداخته شده است.
دانشجو معلم تبریزی ادامه داد:نحوه رفتا رو کردار آن بزرگواران در زندگی که برای تفاهم و رشد زندگی مشترک بوده بررسی شده و بیشتر برای مقابله با الگوهای غربی، راه کارها و پیشنهاداتی با الهام از زندگی ائمه ارائه شده است.
پژوهشگر برتر استانی در خصوص منابع تحقیقاتی خود گفت:در مقالات بنده از کتاب های اهل تسنن هم استفاده شده است و بیشتر احادیث مشترک در خصوص دیدگاه و عمل مدافعانه ی آن بانو نسبت به ولایت بود بکار گرفته شده است.
وی به برخی برخوردهای نادرست اقلیت با حضرت زهر(س)،اشاره کرد و افزود:این گونه رفتارها بیشتر از تعصبات و مطالعه کم در سیره حضرت زهرا(س) و ائمه اطهار ناشی می شود.
جهدی اذعان داشت: اهمیت شرکت در مسابقات برای خود انسان است و بیشتر با زندگی حضرت زهرا اشنا شدم و متاسفانه برای اکثر افراد با توجه به شرایط کاری فرصت مطالعه کم است که شرکت در این گونه مسابقات و یا حتی مطالعه مقالات تولیدی همایش ها می تواند راهنمای خوبی برای زندگی شان باشد.
رتبه برتر همایش کوثر ،در خصوص ادامه راه گفت:در ادامه راه مقاله همایش استانی حجاب و عفاف با توجه به سیره حضرت زهرا با موضوع" حجاب و عفاف عامل مهم در کاهش آسیب های اجتماعی" ارائه داده شده است و امیدوارم در آینده کارهای بهتری از خودم و دیگر دوستان در این گونه مسابقات را شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: بیشترین فایده تحقیق برای خود انسان است،هرچقدر بیشتر پیش می رود شور و شوق درونی بیشتر شده و انسان سراغ موضوعات و منابع بیشتری را می گیرد.
برتر استانی در توصیه با همسن و سالان خود گفت:جوانان عزیز بیشتر هدفشان برای ازدواج تقرب به خداوند باشد و اگر خدا محور اصلی باشد قطعا در آینده مشکلی نخواهند داشت .
وی در ادامه افزود: سادگی و قناعت در زندگی مشترک توسط ائمه اطهاربیشتر تاکید شده و زندگی به اون سختی که فکر می کنند نیست و عامل صبر در زندگی مشترک بسیار مهم است و اینکه به خودمان اجازه زود عصبانی شدن را ندهیم گره گشای مشکلات در زندگی خواهد بود و در ابتدای زندگی حمایت خانواده ها برای رسیدن به قله خوشبختی مخصوصا در اوایل زندگی لازم و ضروری است.
جهدی تاکید کرد: در آموزش و پرورش در خصوص موضوع و ویژگی های اهل بیت تلاش زیادی شده است ولی در مقابل هزینه هایی که غرب انجام می دهد، کم است و این اختلاف تناسب باعث شده اثر تربیتی ما بر روی جوانان و نوجوانان کم رنگ باشد و معلمان باید بر این زمینه بسیار مستعد و کوشا تر باشند.
پژوهشگر آموزش و پرورش استان خاطر نشان ساخت:هر عمل خوب و شایسته ای که نشر داده شود اکثر مواقع در بین دانش آموزان،معلمان و فرهنگیان بازتاب بسیار خوب و بیشتری خواهد داشت.
وی در پایان پیشنهاد داد: صدا و سیما باید در زمینه فرهنگی مربوط به جوانان تلاش کند،در سال های اخیر مستنداتی تهیه شده ولی کافی نیست و برنامه های کاربردی تری مثل برنامه سمت خدا که تاثیرگذار تر است،افزایش یابد .
جهدی تصریح کرد: در دانشگاه ها در این خصوص زیاد کار نشده است روانشناسی جوان نسبت به نوجوانان تغییر پیدا می کند و برنامه های باید بر اساس این اصول به صورت تخصصی تر برای جوانان ساخته و اجرا شود.
گفتنی است: هادی جهدی کلوانق دانشجو معلم ترم آخر دانشگاه فرهنگیان در رشته علوم تربیتی و دانشجو معلم محقق و پژوهشگر از آذربایجان شرقی می باشد که توانسته در همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی مختلف در ارائه مقاله حائز رتبه برتر شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]