تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864640942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راز گم شدن مهندس جوان فاش شد/ قتل به خاطر سرقت کارت بانکی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: راز گم شدن مهندس جوان فاش شد/ قتل به خاطر سرقت کارت بانکی
روز 12 اسفند ماه سال‌جاری خانواده‌ای نگران با مراجعه به دادسرای امور جنایی تهران از ماجرای ناپدید شدن پسر 40 ساله شان خبر دادند.
آفتاب : خانواده مرد جوان پیش روی بازپرس سیفی ادعا کردند که پسرشان مهندس معمار است و از عصر روز گذشته هیچ اطلاعی از وی ندارند و هرچه با موبایلش نیز تماس می‌گیرند بی‌فایده است.  خیلی زود، تیمی از مأموران اداره 11 پلیس آگاهی تهران با دستور بازپرس شعبه چهارم برای رازگشایی این سناریوی مرموز وارد عمل شدند.


کارآگاهان در گام نخست به سراغ حساب‌های بانکی مرد گمشده رفته و در تحقیقات گسترده پی بردند روز 12 اسفند ماه 2 میلیون تومان از حساب مهندس معمار برداشت شده و همین سرنخ کافی بود تا اقدامات فنی و پلیسی برای عامل برداشت میلیونی کلید زده شود.  تیم تحقیق در ادامه و بررسی حساب مهندس جوان به دختر جوانی که آرزو نام دارد رسیدند و مأموران روز 16 اسفند ماه این دختر جوان را دستگیر کردند.


کارآگاهان در این مرحله با تجسس‌های پلیسی متوجه شدند که کارت‌های بانکی و مدارک کاری مهندس گمشده در اختیار دختر جوان است و خیلی زود تحقیقات فنی از وی صورت گرفت.  آرزو در اعترافاتش به مأموران گفت: 3 ماه است که با پسر جوانی به نام اکبر آشنا شدم و قرار است با هم ازدواج کنیم 3 روز پیش وقتی برای دیدن اکبر در محل قرار حاضر شدم وی این مدارک و کارت‌ها را به من داد و ادعا کرد که این وسایل را به صورت امانت از دوستش گرفته و خواست برای اطمینان در اختیار من باشد و هیچ گونه اطلاعی دیگر از این ماجرا ندارم. 


کارآگاهان در این مرحله با اطلاعات به دست آمده تجسس‌ها را روی دستگیری اکبر متمرکز کرده و با راهنمایی دختر جوان موفق شدند روز 20 اسفند ماه این جوان 30 ساله را دستگیر کنند.


  اکبر در این شاخه از تحقیقات سعی داشت با دروغ‌پردازی خود را از ماجرای گم شدن مهندس جوان بی‌اطلاع معرفی کند اما زمانی که در تناقض گویی هایش گرفتار شد پرده از راز جنایتی تلخ برداشت.  با جنایی شدن پرونده مهندس گمشده که به جنایتی پنهان تبدیل شده بود این پرونده در اختیار مأموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران قرار گرفت و تحقیقات به دستور بازپرس منافی آذر از شعبه سوم دادسرا آغاز شد. 


اکبر در اعترافاتش به مأموران گفت: 3 ماه پیش از جنایت در مترو با مهندس جوان آشنا شدم و ابتدا درباره کار با هم صحبت کردیم و سرانجام برای اینکه قصد داشتیم بیشتر با هم آشنا شویم شماره موبایلمان را ردوبدل کردیم.  وی افزود: در این مدت با مهندس جوان تلفنی صحبت می‌کردم و حتی چند بار نیز با هم بیرون رفتیم تا بیشتر آشنا شویم که در این مرحله وقتی دیدم مهندس معمار در وضعیت مالی خوبی قرار دارد و خودم بیکار هستم وسوسه شدم تا کارت‌های بانکی‌اش را سرقت کنم تا پول هایش را به جیب بزنم. 


وی افزود: روز حادثه جلوی خانه مهندس منتظر ماندم تا اینکه وی سوار بر خودروی اوپتیمایش وارد پارکینگ شد که من نیز پشت سرش وارد پارکینگ شدم و وقتی قربانی از خودرو پیاده شد چاقویم را زیر گردنش گذاشتم و با تهدید کارت‌های بانکی و رمزهایش را از او گرفتم. 


وی ادامه داد: سپس با بست پلاستیکی دست و پاهای مهندس را بسته و آبمیوه‌ای را که از قبل با قرص خواب آور مسموم کرده بودم به او دادم، وقتی مهندس بیهوش شد او را داخل صندوق عقب خودرو گذاشته و سوار بر اوپتیمای سفید رنگ از ساختمان خارج شدم و چند ساعتی را در خیابان‌ها پرسه زدم و سپس خودرو را در خیابان پیامبر مرکزی، کنار مجتمع تجاری کوروش رها کردم و دیگر اطلاعی از وی ندارم.
بازپرس منافی آذر و تیمی از مأموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران روز 20 اسفند ماه به محل رها شدن خودروی لوکس رفته و زمانی که صندوق عقب خودرو را باز کردند با جسد مهندس جوان روبه‌رو شدند. 


کارشناسان پزشکی قانونی در محل اعلام کردند که 8 روز از زمان مرگ این مهندس جوان می‌گذرد که در این مرحله بازپرس منافی آذر دستور داد تا جسد به پزشکی قانونی انتقال داده شود تا علت مرگ مهندس جوان اعلام شود.  بنا به این گزارش، بازپرس شعبه سوم دادسرای امورجنایی در این مرحله دستور داد تا متهم برای تحقیقات بیشتر در اختیار مأموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران قرار گیرد.


منبع: ایران




تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن