محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845702542
«دونالد ترامپ»، پدیده انتخابات آمریکا را بیشتر بشناسید
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: «دونالد ترامپ»، پدیده انتخابات آمریکا را بیشتر بشناسید
وقتی که دونالد ترامپ در ماه جولای سال گذشته تصمیمش را برای ورود به انتخابات اعلام کرد تمام روزنامه نگاران، تحلیل گران و سیاسیون او را جدی نگرفتند، وقتی که در نظرسنجی ها جب بوش را کنار زد و نفر اول شد گفتند این رای هیجانی و موجی است و دوام نخواهد داشت. وقتی که در آیوا نفر دوم شد این را نشان شکست او دانستند. ولی الان که برنده انتخابات 12ایالت شده است، دیگر کسی منکر او نیست.
کد خبر: ۵۷۲۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰ - 08 March 2016
انتخابات در ایران تمام شد،اما در همین حال در آمریکا، انتخابات کاندیدای ریاست جمهوری در احزاب آن کشور در حال برگزاری است. گفته های برخی از کاندیداها جنجالی شده است. نظریه های سوسیالیستی برنی سندرز نامزد دموکرات بین سرمایه دار ها و جمهوری خواه ها بسیار جنجالی است.
بیل اورایلی مجری شبکه فاکس نیوز که بیش از یک دهه است پر بیننده ترین برنامه خبری در آمریکا را اجرا می کند، گفته است در صورت انتخاب برنی سندرز به ریاست جمهوری به ایرلند پناهنده خواهد شد. در آن سو نیز گفته های دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه نه تنها واکنش منفی دموکرات ها و افراد مستقل در آمریکا را در بر داشته، بلکه در بین جمهوری خواهان انشقاق و دودستگی به وجود آورده است.
مارک روبیو دیگر نامزد جمهوری خواه او را یک دلقک و کلاه بردارخطاب کرده است. میت رامنی نامزد حزب جمهوری خواه برای ریاست جمهوری سال 2012 در شدید ترین حملات لفظی به ترامپ او را یک شیاد، شارلاتان و بی ریشه نامید و به طور کلی تشکیلات و حزب جمهوری خواه با او مخالف است.
ولی این موضوع باعث ریزش آرای او نشده و دونالد با طرز صحبت خاص خود نامزذ پیشتاز حزب جمهوری خواه است. این که او چگونه و چرا به اینجا رسید جای کنکاش دارد، آیا او یک کلاه بردار است یا نماد واقعی جامعه آمریکاست.
دونالد ترامپ کیست؟ دونالد جان ترامپ متولد 14 ژوئن 1946 در نیویورک آمریکا است. او فرزند چهارم ماری و فرد ترامپ است. پدرش در ابتدا یک نجار بود و سپس با ورود به املاک و مستقلات ثروتمند شد. تخمین زده می شود که ارزش دارایی های فرد ترامپ در اواخر عمر بالغ بر 250 میلیون دلار بوده است. پدرش دارای اصل و نصبی آلمانی و مادرش نیز متولد اسکاتلند است.
ترامپ در مدرسه دچار مشکلاتی می شود که باعث می شود او را به مدرسه نظامی بفرستند او سپس به دانشکده وارتون (دانشگاه پنسیلوانیا) که یکی از بهترین دانشکده های تجارت در آمریکا است رفت و لیسانس اقتصاد گرفت. ترامپ از همان زمان دانشجویی در شرکت توسعه املاک پدرش شروع به کار کرد.
به گفته خودش بعد از فارغ التحصیلی پدرش به او یک میلیون دلار داده است و او با این سرمایه کار خود را شروع کرده است و کمک دیگری از پدرش نگرفته است. در حالیکه شواهد و مدارک نشان می دهد که او کار و شرکت پدرش را گسترش داده است. دارایی های ترامپ هم اکنون شامل چندین هتل در آتلانتا و چندین برج در منهتن و زمین های گلف فراوانی در نقاط مختلف است. ارزش دارایی های او بالغ بر 3 میلیارد دلار است. او سه بار ازدواج کرده است که از این ازدواج ها 5 فرزند دارد. او یک پروتستان است و انجیل را محبوبترین کتاب خود می داند.
ترامپ و پدرش در مراسم فارغ التحصیلی از دانشگاه ترامپ و رسانه ها او به علت دعوی های حقوقی اش در دهه ی 70 مورد توجه رسانه ها قرار گرفت به صورتی که در یک سریال در نقش خودش ظاهر شد (حضوری بسیار کوتاه). دهه ی80 آمریکا مصادف بود با دوران ریگان و مقرراتزدایی از اقتصاد آمریکا که باعث افزایش ناگهانی ثروت افراد بسیاری شد و این ثروتمندان و سبک زندگی شان مورد توجه رسانه ها قرار گرفتند.
مجله GQ در مورد ترامپ مقاله ای چاپ کرد و عکسش بر روی جلد مجله قرار گرفت. پس از فروش خوب مجله، ترامپ اولین کتاب خود به عنوان هنر معامله را در 1987 چاپ کرد با فروش بالای کتاب جای خود را در رسانه ها مستحکم کرد. او سپس چندین بار در فیلمهای متفاوت در نقش خودش ظاهر شد. ترامپ در سال 1996 مسابقات ملکه زیبایی آمریکا و جهان را خرید، با توجه به این که زنان اول و سوم او مدل بوده اند و زن دیگرش بازیگر، شاید این خرید نشان دهنده ی تمایلات درونی اوست. ولی با اجرای موفق این برنامه ها ترامپ خود را بار دیگر به رسانه ها اثبات کرد، به نحوی که NBC به او پیشنهاد کار به عنوان میزبان در سری The Apprentice داد.
در رسانه های آمریکا به طور ماهیانه و سالانه گزارش هایی تهیه می شود برای مجریان، نویسندگان و تهیه کنندگان وبه آنها گوشزد می شود که چه بخشی از سخنان یا رفتار آنها مورد پسند یا نکوهش چه بخشی از مردم قرار گرفته است. ترامپ از تجربه خود در رسانه ها آموخت که چگونه و چه حرفی بزند که بخش خاصی از مردم بپسندند و او را تایید کنند. او در برنامه The Apprentice از خود شخصیتی مغرور و متکبر نشان داد. با این حال مردم دوستش داشتند. ترامپ با کلید واژه "تو اخراجی" توانست این برنامه تلویزیونی را در آمریکا تبدیل به یکی از محبوب ترین برنامه های Reality کند و درآمدی بالغ بر200 میلیون دلار نصیب خود کند.
دونالد ترامپ در فیلم تنها در خانه ی 2 (1992) ترامپ و سیاست تمایلات سیاسی ترامپ در طول سالیان ثابت نبوده و حتی متناقض به نظر می رسند. به گفته خودش در جوانی به دموکراتها تمایل داشته است ولی در سال 1987 به حزب جمهوری خواه پیوست. خود او در این مورد می گوید: "من اهل محلی بودم که همه دموکرات بودند و صادقانه بگم در طی سال ها همین که بیشتر و بیشتر درگیر شدم تکامل یافتم".
بین سالهای 1999 تا 2001 عضو حزب Reform شد. بعد از آن خود را یک دموکرات خواند تا اینکه در سال 2009 اعلام کرد به حزب جمهوری خواه برگشته است. او در 2011 اعلام کرد که مستقل است و به هیچ حزبی تعلق ندارد. سپس در 2012 بازگشت دوباره خود به جمهوری خواهان را اعلام کرد! او در مجموع 5 بار موضع خود را عوض کرده است.
این هم نشان از بی ثباتی و هم اعتماد به نفس بالای اوست. در دنیای رسانه های مدرن که شخصیت ها برای تغییر نظر به شدت کوبیده می شوند او ابایی از مواضع متضاد خود ندارد. او در سه دوره و در مجموع بیش از 17 سال عضو حزب جمهوری خواه و یک دوره هشت ساله عضو حزب دموکرات بوده است. شاید بتوان یک دوره را با تمایل باقی مانده از زمان جوانی اش و علاقه اش به کلینتون توجیه کرد.
وقتی که از دونالد ترامپ پرسیده شد از چهار رئیس جمهور اخیر آمریکا کدام را بهتر می داند او بیل کلینتون را معرفی می کند اگر چه می گوید که اگر کلینتون "مونیکا" و دیگران را نمی دید عملکرد بسیار بهتری می داشت، او در مقاطع مختلف کمک های مالی به کلینتون ها کرده است و دوست خانوادگی آنها به حساب می آید.
ولی با تامل بیشتر می شود دید که به جز در زمان بوش پدر، ترامپ همیشه در جریان مخالف حزب حاکم ریاست جمهوری حرکت کرده است. او با استفاده از این موضوع از باراک اوباما و جورج بوش انتقاد می کند و خود را نامزدی خارج از جرگه سیاستمداران معمول واشنگتن نشان می دهد که معمولا از یکی از این دو رئیس جمهور حمایت کرده اند. ترامپ و طرفدارانش صحبت های ترامپ پوپولیستی و حتی نژادپرستانه است. یک عضو شناخته شده Ku Klux Klan (یک گروه نژاد پرستانه) از ریاست جمهوری دونالد ترامپ دفاع کرده است. پس چگونه بیش از 35 درصد جمهوری خواهان از او حمایت می کنند؟ آیا آنها نیز نژاد پرستند؟ یک جواب به این سوال را بیل کلینتون داده است.
کلینتون، ترامپ را یک استاد برندسازی خطاب کرده است. کسی که می داند مردم از سیستم حاکم بر آمریکا ناراضی اند، و با نشان دادن یک شخصیت برتری جویانه در برخورد با مخالفان و منتقدان سیاسی خود، به جای پاسخ گویی به انتقادات با حمله به آن شخص او را تحقیر می کند. (این طرز رفتار ترامپ را می شود در مواجه در با انتقادات میت رامنی دید. ترامپ، میت رامنی را یک بازنده خطاب کرد که در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سال 2012 پس کشیده و غیب شده است.)
نوام چامسکی متفکر شهیر آمریکایی در مصاحبه با هافینگتون پست به نحو دیگری پاسخ سوال را می دهد: "او(ترامپ) به طور واضح برای احساسات عمیق خشم، ترس، یاس و ناامیدی که احتمالا در بخش هایی از مردم که مرگ و میرشان افزایش پیدا کرده وجود دارد، جذاب است. این چیزی است که به جز در زمان جنگ یا فاجعه دیده نشده است." منظور چامسکی سفید پوستان کارگر میانسال آمریکایی است که طبق آمار نرخ مرگ و میرشان در حال افزایش است. دلیل این افزایش سکته قلبی ناشی از چاقی مفرط، مصرف بیش از حد الکل و مواد مخدر و خودکشی است.
به نظر بخشی از جامعه آمریکا در حال خودکشی است. چگونه ممکن است؟ طی 20 سال گذشته بیشتر کارخانه ها در آمریکا تعطیل شده اند و برای هزینه کمتر به چین، هند و کشور های دیگر منتقل شده اند. حتی مراکز خدمات پاسخ گویی از طریق تلفن نیز به هند منتقل شده است (که مدتها است سوژه طنز شوی های تلویزیونی شده).
کارخانه های باقی مانده در آمریکا هم اتوماتیک شده اند و در نتیجه کار کمتری برای کارگر ها وجود دارد. از آن طرف مهاجران مکزیکی با دستمزد کمتر رقیب سفید پوستان هستند. فشار روحی که بر آنان در این چند دهه وارد شده در طول تاریخ ایالات متحده بی سابقه است. علاوه بر این سال هاست که این قشر از جامعه که سواد دانشگاهی ندارد اطلاعات نادرست از رسانه های خود می گیرند. (این طبقه که اکثرا جمهوری خواهند علاقه خاصی به فاکس نیوز دارند). به طور مثال بیش از 30 درصد بینندگان فاکس نیوز فکر می کنند که اوباما در آمریکا به دنیا نیامده است (یکی از مجریان مشهور این رسانه گلن بک مبلغ این موضوع است).
یک نظرسنجی بین جمهوری خواهان ایالت لوئیزیانا نشان داد که 28 درصد آنها باور دارند باراک اوباما مسؤل واکنش ضعیف دولت به طوفان کاترینا در سال 2005 بوده است! نام این پدیده را "تأثیر فاکس نیوز" گذاشته اند، که باعث بی اعتمادی به دولت شده است. این بخش از سفیدپوستان فکر می کنند که آمریکا تحت حمله مسلمانان است و مهاجران غیر قانونی در حال تجاوز و دزدی در آمریکا هستند.
این باعث سرخوردگی در آنها شده و با تبلیغ و تشویق شرکتهای بزرگ، به مصرف بیش از حد غذا (فست فود و غذا های فرآوری شده) و الکل روی آورده اند. دونالد ترامپ با زیرکی تمام از این موضوع استفاده می کند و سخنانی را بر زبان می آورد که برای سفیدپوستان کارگر تسلی بخش است (بخشی از گفته های جنجالی ترامپ در مورد برنامه های ریاست جمهوری اش): تمام مسلمان ها را از ورود به آمریکا منع می کنم.
یک دیوار بین آمریکا و مکزیک می کشم، که پول ساختش را ازمکزیک خواهم گرفت.
تمام 11 میلیون مهاجر غیر قانونی را اخراج می کنم.
ترامپ با این گفته ها رای طبقه کارگر سفید پوست را به دست آورده، این طرز رفتار او باعث شده که درمقاله ای در واشنگتن پست، دونالد ترامپ به سیلویو برلوسکنی سیاستمدار پوپولیست ایتالیایی تشبیه بشود "هر دو پر سر و صدا، پر و مدعا ، تاجرانی جسور، سیاستمدارانی آماتور و زنبازهای حرفه ای هستند" به هر حال نمی توان استفاده هر دو از سیاستی لخت و زرد برای پیشبرد اهدافشان را انکار کرد.
ترامپ در یک کمپین تبلیغاتی ترامپ و رقبای انتخاباتی رفتار ها و گفته های ترامپ باعث پیشتازی و رای 35 درصدی ترامپ در انتخابات حزبی تا اکنون شده است ولی این به معنی نمایندگی او از کل جامعه آمریکا نیست. بیش از 55 درصد مردم ایالات متحده نگاهی منفی به او دارند، این نشان می دهد او شانس کمتری برای رئیس جمهور شدن دارد.
اگر او از سوی حزب کاندید شود و به علت آرای منفی رای نیاورد جمهوری خواهان برای بار سوم از دموکراتها شکست خورده اند. ولی اگر برنده شود با توجه به بی تجربگی او در حکومت داری و سیاست (همان طوری که تمام متخصصان سیاست خارجی حزب جمهوری خواه متحدا هشدار داده اند) باعث تنزل ایالات متحده در جهان خواهد شد.
میت رامنی و دیگر اعضا با سابقه حزب این را به خوبی می دانند، منابع غیر رسمی از اراده میت رامنی می گویند که می خواهد مانع نامزدی ترامپ از طرف حزب شود و با توجه به آخرین مناظره جمهوری خواهان در پنجشنبه گذشته، به نظر یک جنگ داخلی در حزب جمهوری خواه در جریان است. دونالد ترامپ قبلا گفته بود که اگر از سمت حزب حمایت نشود به صورت مستقل وارد انتخابات خواهد شد که مطمئنا باعث شکست جمهوری خواهان در ریاست جمهوری خواهد شد. در آن سوی سیاست، بیل کلینتون از مشاوران همسرش خواسته که برنامه ای برای مقابله با او در ریاست جمهوری آینده بنویسند. از دیدگاه رئیس جمهور سابق آمریکا روش ترامپ که پاسخ گویی کوتاه و تیز به سوالات با ادبیات عامیانه است، می تواند برای هیلاری کلینتون که عادت به توضیحات طولانی و سیاسی دارد، باعث دردسر شود. به همین روی با این که انتخابات دموکرات ها تمام نشده (هیلاری پیشتاز است) هیلاری در فرصت هایی که دارد به دونالد ترامپ حمله می کند و سعی بر این دارد که او را متعصب نشان دهد تا بتواند او را در سال بعد شکست دهد. و در آخر ... وقتی که دونالد ترامپ در ماه جولای سال گذشته تصمیمش را برای ورود به انتخابات اعلام کرد تمام روزنامه نگاران، تحلیل گران و سیاسیون او را جدی نگرفتند، وقتی که در نظرسنجی ها جب بوش را کنار زد و نفر اول شد گفتند این رای هیجانی و موجی است و دوام نخواهد داشت. وقتی که در آیوا نفر دوم شد این را نشان شکست او دانستند. ولی الان که برنده انتخابات 12ایالت شده است، دیگر کسی منکر او نیست.
جمهوری خواهان به جنگ او رفته اند، و شیاد و دروغگو خطابش می کنند. همان طور که در بالا گفته شد او نماینده تمام و کمال جامعه آمریکا محسوب نمی شود ولی او یک پوپولیست است که با تجربه و هوش خود توانسته بخشی از مردم را به سمت خودش بکشاند. فارغ از این که برنده شود یا نه، او توانسته شکافی را نشان دهد که در جامعه آمریکا وجود دارد.
سیاستمدران آمریکایی باید توجه شان به این شکاف باشد، این شکاف را قبلا اقتصاددانانی مثل توما پیکتی و سیاستمدارانی مثل رابرت رایش وزیر کار دولت کلینتون گوشزد کرده بودند. اکنون ترامپ بر موج ناشی از این شکاف می راند، این موج شاید آنقدر بزرگ نباشد که سیستم سیاسی آمریکا را تخریب کند، ولی مطمئناً آن را تکانی شدید خواهد داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
در مورد پدیده ای در انتخابات ریاست جمهوری امریکا به نام «دونالد ترامپ»
ترامپ مدل به روز شده همان جمهوری خواهان تندرو سابق است در واقع روح نیکسون ریگان و دو بوش پدر و پسر به یک باره در ترامپ حلول کرده است همان قدر پوپولیست همان قدر جنگ طلب و البته تا حد زیادی سطحی جمهور خواهان همواره دنبال کاراکترهای اینچنینی بوده اند کسانی که در شعار هایشان علیشانس کلینتون و ترامپ برای حضور در رقابت نهایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بیشتر شد؛
نتایج قابل پیش بینیِ سه شنبه بزرگ گروه بین الملل- روز تعیین کننده در انتخابات آمریکا سوپر تیوزدی یا همان سه شنبه بزرگ تقریبا تکلیف کاندیداهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری را مشخص کرد در یک سوی میدان کابوس وحشتناک انتخاب فردی پوپولیست و میلیاردر به حقیقت پیوست و دونالد ترامپ همبرای اولین بار یکی از سناتورهای آمریکایی از دونالد ترامپ حمایت کرد
سناتور اهل ایالت آلاباما آمریکا حمایت خود را از دونالد ترامپ نامزد انتخاباتی حزب جمهوری خواه اعلام کرد به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سی ان ان سناتور جِف سِشنز Jeff Sessions منتخب ایالت اوباما به عنوان اولین سناتور آمریکایی حمایت خود را از دونالد ترامپ اعلامترامپ و هیلاری نامزدهای نهایی انتخابات آمریکا می شوند؟
ترامپ و هیلاری نامزدهای نهایی انتخابات آمریکا می شوند جدیدترین نظرسنجیها حاکی است که دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون با غلبه بر سایر رقبای خود در احزاب جمهوریخواه و دموکرات همچنان نامزدهای پیشتاز در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا به شمار میروند آفتاب تسنیم نوشت نظرسنجی مشگفتگی غرب از انتخابات ایران/ترامپ، کابوس جمهوری خواهان/اموال ایران در جیب آمریکایی ها/ جلاد 12 ساله داعش
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان گزیده ای از اخبار بین المللی جالب و خواندنی هفته گذشته به شرح زیر است سرنگونی بالگرد نظامی عربستان در غرب تعز نیروهای یمنی یک فروند بالگرد نظامی ائتلاف عربستان سعودی را در غرب استان تعز یمن سرنگون کردند بازتاب انتخابات ایران دترامپ انتخابات آمریکا را متحول میکند؟ جمهوریخواهان با ۲ نامزد میآیند؟پروندهای برای سهشنبه بزرگ
ترامپ انتخابات آمریکا را متحول میکند جمهوریخواهان با ۲ نامزد میآیند پروندهای برای سهشنبه بزرگ بین الملل > آمریکا - سه شنبه بزرگ به سود کلینتون و ترامپ تمام شد اما بازی هنوز ادامه دارد چه در میان جمهوریخواهان که شاید نامزد موازی معرفی کنند و چه در خصوص دموکراهشدار کمدین آمریکایی درباره رای دادن به دونالد ترامپ
لوییس سی کی با انتشار نامه ای از هوادارانش درخواست کرده تحت هیچ شرایطی به دونالد ترامپ رای ندهند و او را با هیتلر مقایسه کرده است به گزارش ریسک نیوز بازیگر و کمدین امریکایی از جمله چهره های سرشناسی است که به حضور ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا واکنش نشان داده و رای داددونالد ترامپ رئیس جمهور آینده آمریکا خواهد شد
استاد رشته علوم سیاسی در دانشگاه نیویورک معتقد است فرمولی را کشف کرده که بر اساس آن ترامپ در نهایت رئیس جمهور آمریکا خواهد شدبه گزارش اتاق خبر به نقل از خبرگزاری فارس یک استاد دانشگاه که معتقد است شیوه منحصربه فرد او که تا 96درصد امکان موفقیت دارد نشان از انتخاب دونالدترامپ بانتقاد تند کمدین آمریکایی از دونالد ترامپ/ انتخاب او خودکشی ملیست
انتقاد تند کمدین آمریکایی از دونالد ترامپ انتخاب او خودکشی ملیست فرهنگ > سینما - لوئیس سی کی کمدین آمریکایی از هوادارانش درخواست کرد که به دونالد ترامپ رای ندهند او ترامپ را با آدولف هیتلر مقایسه کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین بازیگر «جاسمین غمگین»کلینتون و ترامپ پیشتازان انتخابات آمریکا
کلینتون و ترامپ پیشتازان انتخابات آمریکا نتایج اولیه انتخابات درون حزبی در ایالت های آمریکا از پیشتازی هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ نسبت به دیگر رقبای آنها حکایت دارد به گزارش فرهنگ نیوز انتخابات درون حزبی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای تعیین نامزد اصلی در انتخابات ریاست-
گوناگون
پربازدیدترینها