محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826432010
جتهای مسافربری برزیلی در انتظار چراغ سبز آمریکا برای ورود به ایران
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جتهای مسافربری برزیلی در انتظار چراغ سبز آمریکا برای ورود به ایران
این جابجایی البته قید فوریت دارد چراکه به رغم برداشته شدن تحریم های هوایی کشورمان و سرعت عملی که مسئولان کشورمان در نوسازی این ناوگان با خرید انواع ایرباس و ابراز تمایل به تکرار قرارداد مشابهی با بوئینگ از خود نشان دادهاند، تا سالهای سال این خریدهای مدرن به کشورمان نخواهند رسید چراکه غول های هواپیماسازی جهان حسابی سرشان شلوغ است!
کد خبر: ۵۷۳۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰ - 08 March 2016
خرید ایرباس های مدرن و چراغ سبزی که مدیران کمپانی بزرگ هواپیماسازی آمریکا، بوئینگ، برای مذاکره با ایران دریافت کردهاند، دورنمای خوبی از صنعت حمل و نقل هوایی کشورمان ترسیم میکنند اما تا رسیدن این هواپیماهای مدرن به کشورمان، هنوز زمان زیادی باقیست؛ چه باید کرد؟
به گزارش «تابناک»، پس از آنکه دولت مردان ایرانی در دوران پسابرجام با خرید بیش از صد فروند انواع هواپیماهای ایرباس نشان دادند که برنامهای ویژه برای تبدیل کشورمان به هاب هوایی منطقه دارند و علاوه بر اهداف تجاری و البته استراتژیک، با خرید سوخوهای مدرن روسی ثابت کردند که توجه ویژه ای به توان دفاع و رزم هوایی کشورمان هم دارند، زمان آن رسیده که شاهد پیگیری اهداف میان مدتی در این خصوص باشیم.
از جمله این اهداف، تجهیز ناوگان هواپیمایی مسافربری کشورمان به هواپیماهایی مدرن از نوع سبک و جایگزینی آنها با هواپیماهایی همچون فوکر 100 و مکدانل داگلاس ام دی (که به اشتباه بوئنیگ ام دی خوانده میشوند) است که مدت هاست میبایست از خدمت مرخص شوند اما تحریم های هوایی کشورمان مانع از این اتفاق شده است.
این جابجایی البته قید فوریت دارد چراکه به رغم برداشته شدن تحریم های هوایی کشورمان و سرعت عملی که مسئولان کشورمان در نوسازی این ناوگان با خرید انواع ایرباس و ابراز تمایل به تکرار قرارداد مشابهی با بوئینگ از خود نشان دادهاند، تا سالهای سال این خریدهای مدرن به کشورمان نخواهند رسید چراکه غول های هواپیماساز جهان فهرستی از سفارش ها دارند که پیش از سفارش های کشورمان به ثبت رسیده است.
ای-120، ای-135، ای-140، ای-145
پیشگیری از سرنوشت تلخ توپولف های روسی
این در حالی است که نشانه های فرسودگی ناوگان هوایی کشورمان از مدت ها قبل خود را نشان داده و حتی به نوعی زنگ هشدار تعویض برخی هواپیمای فرسوده در حال خدمت رسانی به صدا در آمده است. نمونه آن اتفاقات شومی بود که توپولف های روسی رقم زدند تا پایان کار این هواپیماهای بردکوتاه و کم سرنشین در آسمان کشورمان، بسیار ناخوش باشد. پایانی که میبایست از تکرار آن برای انواع فوکر که سالها پیشتر کمپانی تولید کننده آن ورشکست شده و بقایای آن به دیگر کمپانی ها پیوسته، جلوگیری به عمل آید.
بر این اساس جای خوشحالی دارد که میبینیم بری از مدیران صنعت هوایی کشورمان از مذاکره با کمپانی های تولید کننده هواپیماهای برد کوتاه و کم سرنشین برای تامین نیازهای کشورمان در این خصوص خبر میدهند. از جمله مدیران دو شرکت هواپیمایی کشورمان که از مذاکره با شرکت های کانادایی و برزییلی تولید کننده چنین هواپیماهایی خبر دادهاند.
البته در این بین، عقد قرارداد با کمپانی برزیلی ظاهرا جدی تر دنبال میشود. اینقدر جدی که مدیر فروش هواپیماسازی امبرائر برزیل به کشورمان سفر کرده تا مذاکراتی با برخی شرکت های هواپیمایی کشورمان داشته باشد. اتفاقی که پیشتر «رویترز» به نقل از یکی از دستیاران رییس جمهور برزیل از آن خبر داده و از علاقمندی کشورمان به خریداری 50 فروند هواپیما از این شرکت پرده برداشته بود.
ای-170، ای-175، ای-190، ای-195
جت هایی از سرزمین قهوه و فوتبال با لهجه فرانسوی!
شاید با شنیدن این خبر از خودتان بپرسید که مگر برزیلی ها هواپیما هم دارند؟ پاسخ این سوال زمانی براتان جالب خواهد بود که بدانید امبرائر (Embraer) یکی از مشهورترین تولید کنندگان جت های کوچک در جهان است که در سایه نرخ های مطلوبش توانسته محصولات خود را به بسیاری از کشورهای جهان صادر کند.
کافی است سری به فهرست مشتریان این کمپانی برزیلی بزنید تا دریابید که تنوع فراوان جت های ظرفیت پایین تولیدی امبرائر که چند شرکت سرشناس فرانسوی و چند ملیتی در اروپا، مانند ایرباس در آن سهم دارند، چه سهم خوبی از بازار این نوع هواپیماهای مسافربری برای این کشور فراهم آورده و چه افق وسیعی پیش روی قدرتمندترین اقتصاد آمریکای جنوبی قرار داده است.
این را میشود از فروش بیش از هزار فروندی امبرائر-170، یکی از جت های متوسط تولیدی این کمپانی غربی فهمید که تنهای یکی از محصولاتی است که در امبرائر تولید انبوه میشود. هواپیمایی با ظرفیت 70 سرنشین که از جت های امبرائر «ای-175»، «ای-190» و «ای-195» کوچکتر است و از ایآرجی ۱۳۵/۱۴۰/۱۴۵، بزرگتر. زنجیره ای از هواپیماهای با ظرفیت کم تا متوسط که میتوانند بسیاری از نیازهای هوایی کشورهای مختلف جهان را برآورده کنند. بماند که انواع جت های توربوپراپ هم در این کمپانی برزیلی تولید میشوند که مشتریان ویژه ای دارند.
فهرست مشتریان امبرائر در برخی کشورهای جهان
امبرائر برای مدیران صنعت هوایی کشورمان غریبه نیست
به این نکات، آشنا بودن مدیران صنعت هوایی کشورمان با این کمپانی برزیلی را هم باید افزود که در نتیجه خرید انواه جت های توربوپراپ (نوعی موتور جت که مجهز به ملخ است و برخی شرکت های هواپیماسازی جهان مانند آنتونوف بر استفاده از آن اصرار زیادی دارند چراکه نگهداری و تعمیرات آن بسیار کم هزینه و مقرون به صرفه است) تولیدی این شرکت حاصل آمده و البته قرارداد جدیدی است.
البته مقوله خرید هواپیماهای مسافربری کمی متفاوت است و جت های توربوپراپ امبرائر غالبا کوچک تر از آن هستند که به درد استفاده در خطوط هوایی کشورمان بخورند اما کیست که نداند کمبود هواپیماهای کوچک مسافربری تا چه اندازه در کشورمان احساس میشود و در توسعه این صنعت در کشورمان به چه میزان اهمیت دارد.
نقصانی که اگر وجود نمیداشت، چه بسا بسیاری از فرودگاه های کوچک در کشورمان بسیار پر رونق تر از حال حاضر فعالیت میکردند و شرایط برای تبدیل کشورمان به هاب هوایی منطقه و رونق گرفتن گردشگری و تجارت در آن، بسیار مهیا تر میشد. اتفاقی که امید میرود در سایه مذاکره با امبرائر و امثال این شرکت هواپیماسازی، محقق شود.
مذاکره در سطح مدیران شرکت ها؛ نه!
همان گونه که گفتیم، امبرائر به دلیل تنوع محصولات و مناسب بودن این محصولات برای نیازهای کشورمان، گزینه خوبی به نظر میرسد، اما این موارد تنها دلیل برتری این جت های برزیلی نیستند. از جمله مزیت های همکاری با این کمپانی، نرخ پایین تر محصولات این کارخانه (با توجه به تکنولوژی بالای این هواپیماها) به نسبت محصولات کمپانی های بزرگ هواپیماسازی در جهان و از آن مهم تر، سرعت بالای در اختیار گرفتن محصولات ثبت سفارش شده در امبرائر است.
این مزیت برای مایی که میبایست تا سال 2019 میلادی در انتظار تحویل ایرباس های خریداری شده باشیم، بسیار مهم و حائز اهمیت به نظر میرسد اما اگر قصد خرید از امبرائر داشته باشیم، به نظر میتوان مزیت های دیگری هم در این خصوص برای خود ایجاد کنیم.
مزیت هایی که وقتی بدانیم بخشی از سهام این کمپانی برزیلی متعلق به دولت این کشور است، خود رانشان میدهد و مجابمان میکند که به جای مذاکرات جاری میان مدیران این شرکت برزیلی و شرکت های هواپیمایی ایرانی، در سطح مقامات عالی دو کشور در این ماجرا ورود کرده و تلاش کنیم که بخشی از تکنولوژی امبرائر را هم به کشورمان وارد کرده و در قالب هایی مانند همکاری مشترک با این کمپانی جهت در اختیار گرفتن بازار منطقه، با ایشان فعالیت کنیم.
رویکردی که میتواند رفع کننده مشکلاتی در این خصوص هم باشد؛ مشکلاتی از جنس اخبار تایید نشده در خصوص موکول شدن فروش جت های امبرائر به کشورمان به دریافت چراغ سبز از طرف آمریکایی ها که با ورود دولتمردان کشورمان به ماجرا ممکن است رفع شده و راه را برای انجام مبادلات دیگر با کشورهای آمریکای جنوبی، باز کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
شنا در انتظار چراغ سبز گمرک
تکاپوی اصلی رشتههای ورزشی در این چند ماه حضور در مسابقههای انتخابی المپیک و کسب سهمیه است شنا هم از این قاعده مستثنا نیست و میخواهد بدون سهمیه وایلد کارت و با کسب رکورد بلیت ریو را به دست آورد اما در این راه سدهای کم و بیش محکمی سر راهش قرار دارند در نخستین گام شناگرانچراغ سبز ناسا به پروژه هواپیمای مسافربری مافوق صوت
چراغ سبز ناسا به پروژه هواپیمای مسافربری مافوق صوت روز نو ناسا طبق اولین قرارداد خود با برنامه جدید X-planes قرار است نمونهای از جت مسافربر مافوق صوت بیصدا را تولید کند چارلز بولدن رئیس ناسا طی مراسمی که در فرودگاه ملی رونالد ریگان واشنگتن برگزار شد اعلام کرد که9 هزار ویزا به دست آمریکایی در صف ورود به ایران
9 هزار ویزا به دست آمریکایی در صف ورود به ایران یکی از مسئولان دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن با اشاره به هجوم بی سابقه گردشگران برای دیدار از ایران در ماه های اخیر گفت که این دفترتا کنون هزار ها روادید برای ورود به ایران صادر کرده است به گزارش فرهنگ نیوز منوچهر جعفرزاده خبرایجاد مسیر سبز در روسیه برای تسهیل ورود محصولات کشاورزی ایران
ایجاد مسیر سبز در روسیه برای تسهیل ورود محصولات کشاورزی ایران یک مقام روس از ایجاد مسیر سبز در روسیه برای بهبود روند تحویل محصولات کشاورزی ایران خبر داد به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک سرگئی لوین معاون وزیر کشاورزی روسیه روز گذشتهحقایق جدید درباره ورود قایق های نظامی آمریکا به آب های ایران
اتاق خبر 24 زمانی که 10 تفنگدار آمریکایی ماه ژانویه دی وارد آبهای ایران شدند حادثه ای بین المللی را شکل دادند و فورا سوال هایی مطرح شد مبنی بر اینکه با توجه به دقت ناوبری پیشرفته این مسئله چگونه اتفاق افتاده است تحقیقات داخلی نیروی دریایی برخی مسائل را روشن کرد ماه ژانویهبرملا شدن توطئه های کاخ سفید در ایام برجام با دستگیری تفنگداران آمریکایی/ 6 کشور حق ورود به آب های ایران را ند
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت در ایام برجام دشمنان طرح ها و حیله هایی علیه ایران داشتند و می خواستند اجرایی کنند که با دستگیری تفنگداران آمریکایی خنثی شد به گزارش گرداب دریادار علی فدوی دوشنبه شب در مراسم تجلیل از رزمندگان جانبازان و سپاهیان هشت سال دفاع مقدس آذربایجان اظهار۹ هزار ویزا به دست آمریکایی در صف ورود به ایران
۹ هزار ویزا به دست آمریکایی در صف ورود به ایرانتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۸ ۲۶ یکی از مسئولان دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن با اشاره به هجوم بی سابقه گردشگران برای دیدار از ایران در ماه های اخیر گفت که این دفترتا کنون هزار ها روادید برای ورود به ایران صادر کرآخوندی:بوئینگ با چراغ سبز آمریکا، برای مذاکره می آید* مطلب ویژه
وزیر راه و شهرسازی گفت با توجه به چراغ سبز دولت آمریکا به شرکت بوئینگ از این شرکت برای انجام مذاکره لازم با شرکت های ایرانی دعوت شده است عباس آخوندی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح فاز نخست طرح ملی مدیریت آسمان ایران شهر در گفت و گو با خبرنگاران افزود قرارداد با شرکت ایرباس به امضاچراغ سبز اتحادیه اروپا به ایران
چراغ سبز اتحادیه اروپا به ایران مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا تعامل دوجانبه خود را با ایران از سر گرفته است به گزارش نامه نیوز نشریه ترند جمهوری آذربایجان در گزارشی به نقل از فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت اتحادیه اروپا تمایل دارد همکاری هاچراغ سبز معاون رئیس جمهور به غربی ها، برای فشار بر ایران
روابط عمومی شورای همکاری های زنان نامه این شبکه اجتماعی خطاب به ریاست جمهور آقای دکتر حسن روحانی را منتشر کرد این نامه اعتراض به گفته های شهیندخت مولاوردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهور در مورد گفته های اخیر اوست که اعلام کرده است روستایی داریم که تمامی مردان آن روستا ا-
گوناگون
پربازدیدترینها