تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825957767




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

400 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام دولتی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 400 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام دولتی
کد خبر: ۵۷۳۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۳ - 08 March 2016


معاون نظارت راهبردی گفت: برخی از پروژه‌ها به دلیل کمبود منابع مالی قابل تحقق نیست چرا که اکنون حدود 400 هزار میلیارد تومان پروژه‌های ناتمام دولتی در کشور وجود دارد.
400 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام دولتی در کشوربه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا شافعی معاون نظارت راهبردی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در نخستین همایش تقدیر از پیشکسوتان صنعت احداث و نظام‌سنجی و اجرایی کشور با اشاره به رموز کشورهای صنعتی و پیشرو در نهادینه کردن شرکت‌های حوزه یپمانکاری و مشاوره و مهندسی اظهار داشت: در حوزه کار و افق 1404 بر اساس سیاست‌های ابلاغ شده بایستی کشور اول در منطقه منا باشیم.


وی افزود: در برنامه پنج ساله ششم توسعه از سال 95 تا 99 بر اساس سیاست‌های اعلامی قرار است که سالانه هشت درصد رشد مداوم داشته باشیم و از نظر برخی‌ها دستیابی به این هدف غیرقابل وصول است اما بنده مخالف این امر هستم چرا که شرایط کنونی مشابه سال 68 الی 69 است که ظرفیت‌های بلا استفاده زیادی در حوزه‌های صنعت کشاورزی و مشاوره داشتیم.


شافعی با اشاره به رشد 11 درصدی سال 69 گفت: در حال حاضر شرایطی مشابه سال 69 داریم و از سویی در شرایط تحریم نفت کشورمان را نمی‌خریدند و شرکت‌های خارجی نیز مایل به همکاری نبودند اما پیمانکاران با این وجود خود را پیدا کردند و روی پای خود ایستادند.


معاون نظارت راهبردی با بیان اینکه کیفیت و نظارت را بایستی در کشور جدی گرفته شود اشاره کرد و گفت: هر از گاهی از فروریختن پل و ... به گوشمان می‌رسد به طوری که چند روز پیش بنده شاهد چند نمونه از این موارد بودم که باید گفت که مشکلات این چنینی مربوط به اجرا و نظارت مهندسین ناظر است که همواره لازم است کیفیت و نظارت در کشور جدی گرفته شود و در این خصوص نیز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز براساس قانون موظف است مجریان و مشاوران را ارزیابی کند و در نهایت مجریانی انتخاب شوند که شایستگی اجرای طرح‌های مورد نظر را دا شته باشند.


وی در خصوص منابع مالی فاینانس گفت: در واقع بسیاری از پروژه‌ها با منابع دولتی قابل تحقق نیست چرا که اکنون حدود 400 هزار میلیارد تومان پروژه‌های ناتمام دولتی در کشور وجود دارد این در حالی است که بر اساس آمار این مربوط به دو سال گذشته است و حال لازم به ذکراست که با بهبود اوضاع کشور در دو سال گذشته در این شرایط می‌توانیم تنها 30 هزار میلیارد تومان به پروژ‌های ناتمام اختصاص دهیم که این امر بدان معنا است که 13 سال زمان بری تکمیل پروژه‌های ناتمام لازم است.


شافعی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: از سوی مقام معظم رهبری 80 سیاست حاکم بر برنامه ششم علاوه بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اعلام شده که 21 مورد آن به پروژه‎های ساخت و ساز و پیمانکاری اختصاص دارد و از سوی دیگر می‌توان گفت که در لایحه بودجه موارد متعددی به امر ساخت و ساز، پیمانکاری و مشاوره نیز تخصیص داده شده است.


وی با اشاره به هدف از تشکیل صندوق توسعه ملی بیان داشت: در واقع هر دولتی که روی کار می‌آید از منابع پولی حاصل از درآمدهای نفتی استفاده می‌کند اما هدف از تشکیل صندوق توسعه ملی این بود که این سیاستی که سال‌ها در کشور مطرح بود با کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی رخ دهد و به همین خاطر در برنامه ششم قرار شد به جای اختصاص 20 درصد از منابع درآمدهای نفتی به صندوق توسعه ملی به 30 درصد افزایش یابد هر چند که در سال 95 به دلیل کمبود منابع همان 20 درصد واریز می‌شود اما از سال 96 علاوه بر 30 درصد دو درصد سالانه نیز اضافه می‌شود.

























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن