تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803866517




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توجه به تربیت و تهذیب دانش آموز مهم تر از تمرکز بر تعلیم و آموزش است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: توجه به تربیت و تهذیب دانش آموز مهم تر از تمرکز بر تعلیم و آموزش است مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در بازدید از دبیرستان مشکوه ناحیه هفت مشهد گفت: در مدل تعیین شده در سند تحول ، توجه به مدل تربیتی اجتماعی حاکم است به این معنا که تربیت دانش آموزان و تهذیب آنان مهم تر و اولویت دارتر از تعلیم و آموزش آنان می باشد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۶ اسفند ساعت 11:06

خبرگزاری پانا+

به گزارش  خبرنگار پانا ازخراسان رضوی،  سید جواد حسینی در بازدید از دبیرستان دخترانه دوره اول متوسطه مشکوه ناحیه هفت مشهد ضمن بیان اینکه در حال حاضر تمام فعالیت های آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین است اظهار کرد: دو نکته مهم در این سند وجود دارد که نکته اول تقسیم دوره های نظام تعلیم و تربیت به دو دوره ابتدایی و متوسطه و نکته دوم تغییر مدل حاکم بر تعلیم و تربیت از مدلی صرفا آموزشی و دانش آموزی به مدلی کنش آموزی است.
وی ادامه داد: در مدل تعیین شده در سند تحول ، توجه به مدل تربیتی اجتماعی حاکم است به این معنا که تربیت دانش آموزان و تهذیب آنان مهم تر و اولویت دارتر از تعلیم و آموزش آنان می باشد و به عبارت دیگر دانش آموزی مهم اما کنش آموزی مهم تر است.
وی با بیان اینکه تحصیل یکی از موارد بی بدلیل حتی در قرآن کریم شمرده شده است اما تهذیب و پرورش ا بر آن ارجحیت دارد خاطر نشان کرد: نظام تعلیم و تربیت از یک مدل آموزش زده به یک مدل تربیتی اجتماعی تغییر جهت داده است که تعلیم و آموزش هم در آن نقش دارد.
وی در خصوص اهداف دو دوره ابتدای اول و ابتدایی دوم گفت: در سند تحول بنیادین برای هر مقطع تحصیلی اهدافی تعیین شده است و این اهداف در دوره اول ابتدایی افزایش مهارت های اولیه  از قبیل خواندن و نوشتن و در دوره ابتدایی دوم هدف تربیتی هویت یابی می باشد؛ یعنی در این دوره هویت دینی و انقلاب، وطنی، خانوادگی، علمی، محلی، زبانی، فرهنگی و سیاسی به صورت تدریجی در وجود دانش آموزان  پدیدار می شود، چرا که بی هویتی یکی از علت های اساسی  آسیب های اجتماعی در سنین بالاتر است.
حسینی در ادامه به اهداف دو دوره اول و دوم متوسطه اشاره داشت و گفت: این اهداف در دوره متوسطه اول جامعه پذیری ست و دانش آموزان باید با هنجارها و ارزش های جامعه آشنا شود چرا که این دوره دوره انتقال از کودکی به بزرگسالی است و هدف اساسی تربیت در دوره متوسطه دوم استقلال طلبی و تقویت روحیه اتکا به نفس است و باید دانش آموزان را به باور توانستن برساند.
وی تصریح کرد: در این دوره تحصیلی باید به دانش آموزان این اعتماد را بدهیم که توانایی این را دارند که عالم و انسان بزرگی بشوند.
این مقام مسئول یکی دیگر از چرخش های مطرح شده در سند تحول را تعلیم و تربیت تمام ساحتی خواند و حرکت مجموعه مدارس مشکوه را در همین راستا عنوان و بیان کرد: در سند تحول بنیادین تعلیم و تربیت تک ساحتی منسوخ شده و شش ساحت تربیت دینی اخلاقی، اجتماعی سیاسی، علمی و فناوری، تربیت بدنی و سلامت، حرفه ای و اقتصادی، هنری و زیبا شناختی را جایگزین آن کرده است.
حسینی اظهار داشت: تربیت دینی به مراتب مهم تر از تعلیم دینی است چرا که دین آهنگ زندگی بوده و اگر در زندگی آهنگ نداشته باشیم رفتارمان هماهنگ نمیشود و این امر منجر به رفتار ناهمگون در جامعه شده و این اشخاص دارای نظام شخصیتی از هم گسسته خواهند شد.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن