تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831586816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیوید بووی، مردی که دنیا را نفروخت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دیوید بووی، مردی که دنیا را نفروخت




یک ماهی می شود که از مرگ «دیوید بووی» (David Bowie) می گذرد؛ هنرمند افسانه ای که رسانه های بسیاری در جهان با نوشتن مطالب گسترده ای از او به عنوان یکی از پیش روترین موسیقی دانان نیم قرن اخیر یاد کردند.





مجله روشن - امین بهاری: یک ماهی می شود که از مرگ «دیوید بووی» (David Bowie) می گذرد؛ هنرمند افسانه ای که رسانه های بسیاری در جهان با نوشتن مطالب گسترده ای از او به عنوان یکی از پیش روترین موسیقی دانان نیم قرن اخیر یاد کردند.

او ستاره ای بزرگ در موسیقی پاپ بود که به مدد توانایی بالا در آهنگ سازی و ترانه سرایی، چهره شاخص و متفاوتی از خود ارائه کرد. بووی در طول نزدیک به نیم قرن فعالیت، تصویر یک هنرمند تمام عیار در عرصه موسیقی راک بود که با مرگش «موزیک بازان» بسیاری را در جهان غصه دار کرد اما دیوید بووی چرا مهم بود و چرا باید او را شناخت؟


دیوید بووی، مردی که دنیا را نفروخت



مردی که دنیا را نفروخت

دویدو بووی برای آنها که موسیقی پاپ را گوش می دهند تا چند دقیقه ای سرگرم باشند، تا حدودی خوب است اما برای آنها که مطالبات بیشتری از موسیقی دارند، گزینه بهتری است. با این که آلبوم آخر او فروش موفقی تا این جای کار داشته اما اثر متعارفی برای مخاطبان موسیقی پاپ نیست. او در آخرین آلبومش هم ایده های خاص خودش را دارد که فضایی مالیخولیایی به اثرش داد.

شکل های مختلف خوانندگی او محل بحث و نظر مفصل تری است اما همین را از ما داشته باشید که اگر طالب آشنا شدن با یکی از مهمترین ستاره های تاریخ موسیقی راک هستید، حتما آلبوم هایی از بووی را در برنامه موزیک گوش کردن تان بگذارید. کسی که «لو رید» (دیگر هنرمند افسانه ای دهه 1960 که سال 2014 درگذشت) درباره اش گفته: «او همیشه تغییر می کند. پس، از آنچه انجام می دهد خسته نمی شوید. من واقعا عاشق کاری هستم که دیوید انجام می دهد و همیشه دوست دارم با او کار کنم. پس خوشحالم که او هنوز کار می کند و به کار کردن علاقمند است.»

نکته تاسفبار این است که حالا دیگر هیچ کدام از آنها نیستند تا کار کنند. دیوید بووی ستاره ای نامتعارف حتی در دوران نامتعارف موسیقی پاپ (یعنی دهه های طلایی 1960 و 1970) بود. برای شنیدن آثار او باید اول با دیدگاه و نوع زندگی اش آشنا شوید. بووی در نوجوانی چشم چپش آسیب دید و همیشه در تشخیص رنگ ها مشکل داشت چون چشم چپ او با وجود معالجاتی که روی آن انجام شد، همه چیز را با ته رنگی از قهوه ای می دید. او دریافت متفاوتی از هستی داشت و این مسئله در آثارش هم نمود دارد. مثلا از دیدن «اودیسه فضایی 2001» «کوبریک» به این نتیجه می رسد که تکنولوژی رخ هولناکی هم دارد و در 22 سالگی ترانه نبوغ آمیز «عجایب فضایی» را می سراید و برای آن ملودی درخشانی می نویسد؛ قطعه ای که هنوز هم یکی از بهترین آثار تاریخ راک است.


دیوید بووی، مردی که دنیا را نفروخت



بووی یک پرفرمر یا اجراکننده قهار است. او با کارگردان های بزرگی کار کرده و با وجود این که تمایلی به حضور جدی در سینما نداشت اما همکاری با کارگردان های صاحب نام از «ویوید لینچ» گرفته تا «کریستفر نولان»، از او چهره بسیار موفقی در مقابل دوربین به یادگار گذاشته است.

او از همان جوانی، وجهی از نمایش را به موسیقی خودش آورده بود. از یک طرف ترانه هایش اغلب قصه و شخصیت داشتند؛ مثل «میجر تام» و «ژیگی استارداس» که قهرمان چندین قطعه و آلبوم او بودند. از طرف دیگر نمود درخشان این وجه نمایش روی صحنه و در هنگام اجرای او اتفاق می افتاد.

بووی چطور موسیقیدان شد؟

دیوید بووی سال 1947 و دو سال پس از پایان جنگ جهانی دوم به دنیا آمد. نام اصلی اش «دیوید رابرت جونز» بود و بعدها نام خانوادگی خود را به «بووی» تغییر داد تا با «دیوی جونز» گروه پاپ راک آمریکایی «مانکیز» اشتباه گرفته نشود.

وقتی 9 سال داشت، پدر او که به موسیقی علاقمند بود، صفحه هایی از «فتس دومینو»، «چاک بری» و به ویژه «لیتل ریچارتد» را در خانه گوش می داد که تاثیر آنها در کارهای بعدی بووی مشهود است از 7 سالگیج تا 12 سالگی، بووی در دورن اوج موسیقی «راک اند رول» گذاشت و بسیار متاثر از این جریان بود. البته او در این دوران موسیقی «جَز» هم می شنید.


دیوید بووی، مردی که دنیا را نفروخت



کریسمس سال 1959، وقتی او دوازده ساله بود، مادرش یک ساکسیفون پلاستیکی برایش خرید و چندی بعد در همین سال بود که بووی نوازندگی ساکسیفون را آغاز کرد. او در سال 1962، یعنی در همان 15 سالگی، نخستین گروه خودش با نام «Kon-rads» را تشکیل داد و در سال 1964 نخستین قطعه ضبط شده اش را تحت نام همین گروه منتشر کرد. بووی چندی بعد از این گروه جدا شد و بعد از مدتی نوازندگی در کلوب های شبانه و گروه های مختلف، نخستین آلبوم خود با نام «دیوید بووی» را در سال 1967 روانه بازار کرد.

«عجایب فضایی» دومین آلبوم او بود که در انگلستان منتشر شد و بی بی سی از موسیقی این آلبوم برای تصاویر فرود در ماه استفاده کرد. آخرین آلبوم او هم «بلک استار» نام دارد که درست دو روز پیش از مرگش در تولد 69 سالگی او منتشر شد. بووی روز 10 ژانویه در منهتن نیویورک، به دلیل بیماری سرطان درگذشت.








تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن