تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871379856




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نصف واردات کل تاریخ‌ایران در دولت‌قبل انجام شد/دولت روحانی، آبی بر آتش بود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نصف واردات کل تاریخ‌ایران در دولت‌قبل انجام شد/دولت روحانی، آبی بر آتش بود
در دولت احمدی‌نژاد به‌نام عدالت بخشش کردند/۵۱۲ میلیارد دلار واردات صورت گرفته که در تاریخ کشور این میزان واردات بی‌سابقه بود/مدل رفتاری دولت گذشته شبیه مدل‌های شکت‌خورده سالهای ۵۳ بود/ انتظار داریم در دولت روحانی تصور نشود که مشکلات با پول حل می‌شود چرا که فقرا خواهان تساوی در جامعه هستند.
آفتاب : سرویس سیاسی-  نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت روحانی نعمتی بود که در سال ۹۲ ظهور کرد تا آبی باشد بر آتش اتفاقات نادرست گذشته. 


علیرضا محجوب در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی «آفتاب» در خصوص تاثیر اعتدال بر فضای کشور گفت: در حال حاضر با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید فضای سیاسی کشور بهبود یافته است، آقای روحانی و دوستانشان در این مدت ثابت کردند که دولت می‌تواند با همه کاستی‌های اقتصادی و سیاسی در عرصه‌های مختلف به خصوص سیاسی درخشان‌ترین نمایش‌ها را به اجرا بگذارد. 


به گزارش آفتاب، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه همچنان در برخی عرصه‌های مشکلاتی وجود دارد به مکشلات عرصه اقتصادی اشاره کرد و ادامه داد: درست است که در عرصه اقتصادی از رکود خارج نشدیم و تورم را مهار نکردیم اما حرکات در جهت مثبت بوده است. انتظار ما از دولت در عرصه اقتصادی ایفای نقش هدایت‌گری بود که توانست در دو سال چند ماه در حفظ ارزش پول کشور عملکرد مناسبی داشته باشد. 


وی با اشاره به کاهش قیمت نفت توضیح داد: در حال حاضر نفت ضعیف‌ترین شرایط خود را دارد اما نرخ ارز افزایشی چندانی نداشته اما هر بار که ایران با کاهش قیمت نفت مواجه بود توفانی در نرخ ارز ایجاد می‌شد اما دولت توانست این مسئله را کنترل کند. 


این نماینده اعتقاد دارد عملکردهای این‌چنینی هنر تدبیر رئیس جمهور است و نشانه شکوفایی تدبیر در دولت به شمار می‌رود. 


محجوب دولت دهم و یازدهم را مقایسه کرد و گفت: در دولت گذشته نزدیک به ۵۱۲ میلیارد دلار واردات صورت گرفته که در تاریخ کشور این میزان واردات بی‌سابقه بود. به جرات می‌توان گفت این میزان واردات معادل نصف واردات در کل تاریخ ایران است اما نتیجه نامطلوبی داشت. 


وی افزود: این میزان واردات نه تنها باعث هیچ اتفاق رفاهی بزرگی نشد بلکه برعکس باعث شد اغنا ثروتمند‌تر و فقرا ناراضی‌تر باشند در حالی که توقع این بود که دست اغنا کوتاه و فقرا به مطلوب خود برسند. 


محجوب تاکید کرد: ما منکر تحرکات دولت احمدی‌نژاد در جهت بهبود سطح رفا و معشیت نیستیم اما واردات در این سطح در مقابل کارهایی که انجام شد بسیار کوچک و ناچیز بود. مدل رفتاری دولت گذشته شبیه مدل‌های شکت‌خورده سالهای ۵۳ بود. 


این نماینده با بیان اینکه نباید مدل‌های شکست خورده سال‌های گذشته دنبال می‌شد، اظهار داشت: اتخاذ این مدل‌ها به علت عدم آشنایی برنامه گردان‌های کلان کشور بود. آن‌ها به جای اینکه مدل جدید ارائه کنند و استفاده بهینه از وضعیت جدید داشته باشند عملا به مدل‌های گذشته و فرسود سوق پیدا کرده بودند. 


وی با بیان اینکه امیدواریم میزان آسیب‌های مدل‌های گذشته به کشور زیاد نباشد ادامه داد: دولت تدبیر و امید، آبی بر آتش و نعتمی بود که در سال ۹۲ ظهور کرد و تلاش دارد از اتفاق‌های وحشتناکی که بر سر کشور آمد جلوگیری کند. انتظار داریم در دولت روحانی تصور نشود که مشکلات با پول حل می‌شود چرا که فقرا خواهان تساوی در جامعه هستند. 


محجوب با اشاره به سخنی از حضرت علی در خصوص عدالت و بخشش گفت: امیر المومنین تاکید داشتند که عدالت مفهومی است که اگر چیزی از جایگاهش خارج شد به جای خود بر گردد و بخشش مفهومی است که اگر چیزی که در جای خود است را خارج کند. 


وی توضیح داد: بر اساس این نکته، در دولت احمدی‌نژاد به نام عدالت بخشش کردند و نه تنها عدالت بیشتر برقرار نشد که در بیشتر مواقع بخشش صورت گرفت به همین دلیل عدالت در فضاهایی که وجود داشت از بین رفت. امروز ما با چنین معرکه‌ای روبه رو هستیم و باید با آن مقابله کنیم. 


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نمی‌خواهم بگویم دولت گذشته تعمدی دست به چنین کارهای نادرست زد اما در جریان اقدامات غلط قرار گرفت و زمینه را برای احساس تبعیض بیشتر در بین فقرا ایجاد کرد.




تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن