واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس سازمان دانش اموزی خراسان جنوبی خبر داد برگزاری هشتمین دوره انتخابات استانی مجلس دانش آموزی در خراسان جنوبی رئیس سازمان دانش آموزی خراسان جنوبی از برگزاری هشتمین دوره انتخابات مجلس دانش آموزی درروز یکشنبه 16 اسفند ماه خبر داد.
۱۳۹۴ شنبه ۱۵ اسفند ساعت 10:29

محمدرضا بااطمینان در گفتگو با خبرنگار آموزش پرورش پانا ضمن اعلام این خبر گفت : انتخابات هشتمین دوره مجلس دانش آموزی در راستای تحکیم و تعمیق ارزش ها و آموزه های سیاسی و اجتماعی دانش آموزان، ارج نهادن به شخصیت و کرامت و تقویت خود باوری و اعتماد به نفس در آنان، زمینه سازی برای آموزش و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی و سیاسی دانش آموزان برای حضور بهتر و موثرتر آنان در همه عرصه های اجتماع، توسعه قدرت تصمیم سازی و بهبود نظام تصمیم گیری از طریق مشارکت دانش آموزان و توسعه و تقویت فعالیت های گروهی، با حضور منتخبین شوراهای دانش آموزان مناطق و شهرستان ها برگزار خواهد شد..
وی ادامه داد: مشارکت دانش آموزان در برنامه های آموزش و پرورش یک اصل می باشد و در رشد دانش آموزان بسیار تاثیر گذار می باشد و یکی از اهداف تشکیل مجلس دانش آموزی بصیرت افزایی و تعالی روند تعلیم و تربیت است..
رئیس سازمان دانش آموزی بابیان این مطلب که برای نمایندگی مجلس دانش آموزی دانش آموزان پایه دوم می توانند شرکت کنند اظهار کرد : با توجه به اینکه مدت هر دوره فعالیت مجلس دانش آموزی دو سال می باشد لذا دانش آموزان نماینده تا پایان دوره نمایندگی مجلس دانش آموزی می بایستی دانش آموز باشند .
بااطمینان برخورداری از صلاحیت های علمی و اخلاقی ،برخورداری از نظم و قانون مداری،داشتن روحیه فعالیت گروهی و اجتماعی و برخورداری از فن بیان را از ویژگی های کاندیدا های انتخابات مجلس دانش آموزی عنوان کرد.
وی با بیان این مطلب که کاندیدا ها احراز صلاحیت شدند گفت : انتخابات هشتمین دوره مجلس دانش آموزی با حضور دانش آموزان منتخب شوراهای دانش آموزی در روز یکشنبه 16 اسفند ماه در بیرجند برگزار خواهد شد و یک دختر ویک پسر بعنوان نمایندگان استان به مجلش دانش آموزی کشور راه خواهند یافت .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]