تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804077451




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نشست بین المللی دانشمندان مسلمان حوزه آب در تبریز برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: با محوریت احیای دریاچه ارومیه ; نشست بین المللی دانشمندان مسلمان حوزه آب در تبریز برگزار شد نشست بین المللی دانشمندان مسلمان حوزه آب با محوریت احیای دریاچه ارومیه با حضور اساتید و محققان 10 کشور در این عرصه در دانشگاه تبریز برگزار شد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۲ اسفند ساعت 13:41

خبرگزاری پانا+نشست بین المللی دانشمندان مسلمان حوزه آب در تبریز برگزار شد

به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی،قائم مقام دانشگاه تبریز در این نشست با تاکید بر اینکه موضوع خشک شدن و احیای دریاچه ارومیه یک بحث فرامنطقه ای و بین المللی است، تصریح کرد: در همین راستا باید از تمامی ظرفیت های بین المللی برای احیای این دریاچه استفاده شود که به یقین برگزاری چنین نشست های علمی در این راه موثر و چاره ساز خواهد بود.
حمیدرضا قاسم زاده در ادامه یادآور شد: بر همین اساس این نشست با هدف دستیابی به راه حلی علمی و عملی با توجه به تجربیات متخصصان امر در سایر پروژه های مشابه برای نجات دریاچه ارومیه برگزار می شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود ضمن معرفی مختصری از دانشگاه تبریز با اشاره به تاریخچه تاسیس مراکز آموزش عالی در شهر تبریز اضافه کرد:700 سال پیش، دانشگاه ربع رشیدی به عنوان یکی از بزرگترین و مجهزترین دانشگاه‌های جهان در تبریز تاسیس که دانشمندان و محققان از سراسر جهان در آن به تولید علم و آموزش مشغول بودند.
قاسم زاده با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز در حال حاضر به عنوان بزرگترین دانشگاه شمال‌غرب کشور در زمینه همکاری‌های بین‌المللی با انعقاد بیش از 85 تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه‌های خارجی، کارنامه درخشانی دارد، خاطر نشان کرد: وجود بیش از20 هزار دانشجو،بیش از 750 نفر هیات علمی، 21 دانشکده و دانشکده اقماری، پردیس بین المللی، 10 قطب علمی و مرکز تحقیقاتی، بیش از 200 آزمایشگاه مجهز و ... از دیگرظرفیت های این دانشگاه است.
مهدی ضرغامی، دبیر این نشست گفت: این نشست با محوریت دیپلماسی آب برای احیای دریاچه ارومیه با حضور 12 تن از دانشمندان و متخصصان برجسته خارجی در حوزه آب از کشورهای آمریکا، ترکیه، انگلستان، پاکستان، اندونزی، مصر، بنگلادش، اتریش، سوریه، اردن و ... برگزار شد.
استاد دانشگاه تبریز، توسعه همکاری علمی را از دیگر اهداف این نشست اعلام کرد و افزود: بازدید از دریاچه ارومیه و برگزاری میزگرد علمی از دیگر برنامه های این نشست دو روزه بود.
احمد فاخری فرد استاد دانشگاه تبریز و عضو کمیته راهبردی احیای دریاچه ارومیه و علی ملکی میلانی از دیگر سخنرانان این نشست بودند که در خصوص مانیتورینگ شرایط هیدرواقلیمی حوضه دریاچه ارومیه، آثار خشکی دریاچه بر سلامتی افراد، اقتصاد، برگشت دریاچه ارومیه با رویکرد توسعه پایدار و ... به ارایه دیدگاه های خود پرداختند.
همین گزارش حاکی است: دکتر کاوه مدنی، استاد مدیریت منابع آب و محیط زیست از کشور انگلستان، با محوریت کشاورزی و محیط زیست، از دیگر سخنرانان این آیین بود.
همچنین در این نشست جمعی از اساتید و دانشمندان خارجی و داخلی دعوت شده از کشورهای خارجی از جمله آمریکا، ترکیه، پاکستان، اندونزی، مصر، بنگلادش، اتریش، سوریه، اردن و ... در مورد طرح احیای دریاچه ارومیه، تأثیر خشک شدن دریاچه ارومیه در بیماری های تنفسی و ریوی، آثار اجتماعی و فرهنگی به ارایه دیدگاه ها و نکته نظرات خود پرداختند.
دانشگاه تبریز این نشست را با همکاری دانشگاه تهران و کرسی بازیافت آب یونسکو برگزار کرد.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن