تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867882228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جدیدترین گزارش از ذخایر نفت ایران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جدیدترین گزارش از ذخایر نفت ایران
جدیدترین گزارش شرکت ملی نفت از افزایش ۳.۵ میلیارد بشکه‌ای ذخایر قابل برداشت نفت ایران و سبقت از عراق در رده‌بندی کشورهای دارنده بزرگترین ذخایر طلای سیاه در اوپک حکایت دارد.
آفتاب : موسسه برتیش پترولیوم انگلیس در آخرین گزارش خود حجم ذخایر نفت خام قابل برداشت ایران را تا پایان سال ۲۰۱۴ میلادی حدود ۱۵۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون بشکه اعلام کرده است.

به گزارش مهر، با این وجود در طول یکسال گذشته تاکنون حجم ذخایر طلای سیاه قابل برداشت ایران با انجام دو پروژه بر روی مخازن هیدروکربوری کشور بیش از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون بشکه افزایش یافته است.

بر این اساس آبان ماه سال‌جاری معاون بررسی طرح‌های منابع هیدروکربوری برنامه‌ریزی شرکت ملی نفت ایران، اعلام کرد: بر اساس آخرین بررسی‌های انجام شده، حجم ذخایر هیدروکربوری مایع کشور شامل نفت خام و میعانات گازی گازهای همراه نفت تا پایان سال ۱۳۹۳ نسبت به مدت مشابه قبلی آن حدود یک میلیارد بشکه افزایش یافته است.

رکن‌الدین جوادی مدیر عامل شرکت ملی نفت هم اخیرا در گفتگو با مهر با تایید افزایش ذخایر نفت خام کشور از کشف میادین و ذخایر جدید نفت خام و گاز طبیعی در ایران خبر داده و گفته است: به زودی ارقام جدید ذخایر قابل برداشت نفت و گاز کشور توسط وزیر نفت اعلام خواهد شد.

از سوی دیگر شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان بزرگترین شرکت بهره‌برداری نفت کشور هم امروز با انتشار گزارشی از افزایش بی سابقه ۲.۵ میلیارد بشکه‌ای حجم ذخایر قابل برداشت نفت خام در جنوب کشور خبر داده است.

رامین روغنیان رئیس اداره ارزیابی مخازن شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به اجرای ۴۲ طرح مطالعاتی شبیه‌سازی و مهندسی بر روی مخازن نفتی در جنوب ایران، گفت: نتایج اجرای این طرح‌ها نشان می‌دهد که حجم ذخایر نفت خام قابل برداشت در مناطق نفت‌خیز جنوب حدود ۲.۵ میلیارد بشکه نسبت به برآوردهای قبلی افزایش یافته است.

این مقام مسئول همچنین یکی از مهمترین سناریوهای افزایش حجم ذخایر قابل برداشت نفت در کشور را اجرای طرح‌های تولید ثانویه و افزایش ضریب بازیافت در مخازن نفتی همچون تزریق گاز طبیعی، نصب تلمبه‌های درونی چاهی، تعمیر و حفاری چاه‌های جدید اعلام کرد.

از این رو با احتساب اجرای طرح‌های جدید و افزایش ۳.۵ میلیارد بشکه‌ای ذخایر نفت، مجموع کل ذخایر قابل استحصال نفت ایران به بیش از ۱۶۰ میلیارد بشکه افزایش یابد که در این صورت، جایگاه ایران در بین کشورهای عضو اوپک از حیث در اختیار داشتن ذخایر قابل برداشت و متعارف نفت خام، ارتقا می‌یابد.

براساس گزارش‌های منتشر شده توسط دبیرخانه اوپک، در شرایط فعلی عربستان سعودی با حدود ۲۶۷ میلیارد بشکه ذخایر متعارف و قابل برداشت نفت خام بزرگترین دارنده ذخیره طلای سیاه در بین کل کشورهای عضو اوپک بوده که بعد از این کشور، ایران با احتساب افزایش ۳.۵ میلیارد بشکه‌ای در طول یک سال گذشته تاکنون با زیاد کردن فاصله خود با عراق، دومین دارنده ذخایر عظیم نفتی در اوپک خواهد بود.

در همین حال، عاصم جهاد سخنگوی وزارت نفت عراق حدود دو سال قبل حجم ذخایر قابل برداشت نفت این کشور را حدود ۱۵۰ میلیارد بشکه اعلام کرده که در این صورت ایران فاصله‌ای بیش از ۱۱ میلیارد بشکه‌ای با عراق از حیث در اختیار داشتن ذخایر طلای سیاه دارد که به نظر می‌رسد این فاصله دست کم تا چند سال آینده از سوی عراقی ها قابل جبران نخواهد بود.

پس از عراق، کویت با حدود ۱۰۴ میلیارد بشکه، امارات متحده عربی با ۹۷.۸ میلیارد بشکه، لیبی با ۴۰ میلیارد بشکه و کشورهایی همچون نیجریه، ونزوئلا، قطر، آنگولا، الجزایر و اکوادر دارای بالاترین ذخایر نفت متعارف در اوپک هستند.









تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن