واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون آموزش ابتدایی وزیر اعلام کرد؛ پیشنهاد نمایندگان برای افزایش بودجه پیش دبستانی به 80میلیارد تومان معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت توسعه دوره پیش دبستانی برای تحقق عدالت آموزشی به ویژه در مناطق محروم کشور گفت:برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد داده اند که بودجه پیش دبستانی به 80 میلیارد تومان افزایش یابد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۱ اسفند ساعت 10:03
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا از آذربایجان غربی، محمد دیمهور در نشست معاونین آموزش ابتدایی نواحی و مناطق 24 گانه استان اظهارکرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنای کلیه اقدامات اجرایی حوزه تعلیم و تربیت کشور است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح كرد : منابع انسانی، مدیریت و راهبری آموزشی، برنامه درسی، منابع مالی ارزیابی و پژوهش و فضای و تجهیزات آموزشی، شش زیر نظام اصلی نظام تعلیم و تربیت در سند تحول بنیادین است که هر کدام دارای اهمیت ویژه ای می باشد.
وی با بیان اینکه تربیت فرآیندی چند بعدی است، افزود: برای موفقیت در فرآیند تربیت باید به کلیه ساحت های آن توجه شود.
دیمه ور با اشاره به ضرورت تحقق عدالت آموزشی در سطح کشور، خاطرنشان كرد: عدالت آموزشی در دو حوزه دسترسی و کیفیت آموزشی معنا پیدا می کند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه گام اول برای تحقق عدالت آموزشی توسعه دوره پیش دبستانی است، افزود: شوق به تحصیل در دوره پیش دبستانی نهادینه می شود.
دیمه ور با بیان اینكه ردیفی برای آموزش پیش دبستانی از سازمان مدیریت و برنامهریزی در بودجه به مجلس پیشنهاد شده است، افزود: این ردیف بودجه که مربوط به سال 95 است تحت عنوان «توسعه کمی و کیفی پیش دبستانی» خواهد بود و مبلغ این ردیف بودجه 50 میلیارد تومان پیشنهاد شده است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: اکنون حدود 17 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیشنهاد اصلاحی دادهاند که این رقم به 80 میلیارد تومان افزایش یابد.
وی تصریح کرد: با این اعتبار میتوان برای نوآموزان مناطق محروم، مرزی و دوزبانه کشور از نظر پوشاک و تغذیه حمایت انجام میشود و این موضوع هم برای نخستین بار است که اتفاق افتاده است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش افزود: اجرای طرح انسداد مبادی بی سوادی از سال 92 در سطح کشور اغاز شده است که تا کنون 70 هزار کودک خارج از مدرسه به مدارس بازگشته اند.
دیمه ور با اشاره به آغاز مطالعات رتبه بندی مدارس بر اساس نقشه راه سند تحول بنیادین گفت: تا آغاز سال تحصیلی 97-96 کلیه مدارس کشور از نظر شاخص های آموزشی رتبه بندی می شوند.
وی با اشاره به اجرای طرح تدبیر در مدارس ابتدایی گفت: این طرح بمنظور ظرفیت سازی برای رتبه بندی مدارس و نظام ارزیابی عملکرد مدیران مدارس در دستور کار قرار دارد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر حضور خانواده ها و عموم آحاد جامعه در تحقق اهداف سند تحول بنیادین گفت: تعامل مسئولان آموزش و پرورش با دانشگاه فرهنگیان و تبیین نقش سایر دستگا های اجرایی در تحقق اهداف سند بنیادین یک ضروری است چراکه تحقق اهداف این سند از توان یک دستگاه اجرایی خارج است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]