تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820434346




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدل سازی مکانیزم عفونت کروناویروس برای نخستین بار


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مدل سازی مکانیزم عفونت کروناویروس برای نخستین بار
کروناویروس ها توانایی بالایی در عفونی کردن سیستم تنفسی انسان ها و دیگر پستانداران دارند.
عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - طی همکاری دانشمندان دانشگاه واشنگتن، موسسه پاستور و دانشگاه اوترخت و با استفاده از میکروسکوپی ویژه و یک ابررایانه مکانیزم عفونت یک کروناویروس برای نخستین بار مدل سازی شده است.
مدل سازی مکانیزم عفونت کروناویروس برای نخستین بار
به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، کروناویروس ها توانایی بالایی در عفونی کردن سیستم تنفسی انسان ها و دیگر پستانداران دارند. هنگامی که آنها وارد سیستم تنفسی می شوند اگر خوش شانس باشید می توانند موجب پنومونی یا عفونت ریه شوند. کروناویروس ها زمینه‌ساز بیماری هایی مانند سارس و مِرس نیز هستند. در حال حاضر، هیچ آنتی ژنی برای سارس یا مِرس وجود ندارد که آنها را خطرناک‌تر می سازد. این ویروس به واسطه زائده های میخ مانند که به سطح سلول های دیگر متصل شده و اجازه ورود ویروس به درون سلول را می دهند، کارآمد عمل می کند. این ساختار چیزی است که شکل تاج مانند را به کروناویروس ها می بخشد و گونه های حیوانی که ویروس می تواند هدف قرار دهد را تعیین می کند.
مدل سازی مکانیزم عفونت کروناویروس برای نخستین بار
پژوهشگران از یک تکنیک میکروسکوپی کریو الکترون تک ذره برای مدل سازی با جزئیات بالا زائده یک کروناویروس که موش ها را آلوده می سازد، بهره برده اند. تیم پژوهشی به وضوح چهار انگستروم - حدود یک دهم یک نانومتر - دست یافته اند. با توجه به این تجزیه و تحلیل جدید، تیم پژوهشی معتقد است نقاط ضعف بالقوه در سیستم دفاعی ویروس را شناسایی کرده اند. مشخص شده است زائده دارای یک زنجیره پپتیدی کوچک است. این پپتید ورود ویروس به سلول را تسهیل می کند اما به راحتی توسط درمان نیز قابل ربوده شدن است.برای خواندن مطالب بیشتر در زمینه علم و فناوری به اینجا مراجعه کنید.


تاریخ انتشار: ۰۸:۰۴ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - 01 March 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن