تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862329223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش تابش به دولتی خواندن مجلس دهم


واضح آرشیو وب فارسی:صدای ایران: محمدرضا تابش نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی و منتخب مردم در مجلس دهم پس از پایان نشست علنی امروز دوشنبه پارلمان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه انتخابات پیام های مهمی داشت، گفت: اگر می خواهیم مجلس آینده مجلس موفقی باشد، باید به این پیام ها توجه ویژه ای داشت. نماینده مردم اردکان در مجلس به پیام مقام معظم رهبری بعد از انتخابات نیز اشاره کرد و اظهار داشت: این پیام امیدآفرین و راهگشا بود و طی آن مشخصه ها و وظایفی را ایشان تعیین کردند که بسیار حائز اهمیت است. وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در پی انتخابات مجلس گفت: این پیام می تواند منشوری برای ما باشد؛ مردم نیز انتظار دارند که مجلس، مسائلی را که در پیام رهبری تاکید شده است اجرا کند. تابش تصریح کرد: مردم به پایان دادن بداخلاقی ها و منازعات رای داده اند، زیرا ملت خواستار آرامش، پیشرفت و استقلال کشورشان هستند. نماینده مردم اردکان در مجلس با اشاره به اینکه نسلی در این کشور وجود دارد که دوست دارد دیده شود، گفت: این نسل دوست دارد دغدغه ها و مطالباتش را پیگیری کند و آینده اش مورد توجه قرار گیرد؛ نمایندگان مجلس باید به این نکات توجه داشته باشند تا بتوانیم عملکرد قابل قبولی داشته باشیم. وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه با توجه به رای آوردن برخی گزینه های نزدیک به دولت آیا امکان دارد که برخی به دنبال تشکیل مجلس دولت ساخته باشند، گفت: روند شکل گیری آراء و عقاید مردم در سال های اخیر نشان می دهد که مردم پیگیر موضوعاتی هستند که بنده به آن اشاره کردم. تابش اظهار داشت: مردم در انتخابات ریاست جمهوری خواست خود را نشان دادند. در واقع رای ملت، رای به عقلانیت، اعتدال و خردورزی بود. وی گفت: ملت در تداوم این راه پس از مشاهده اینکه دولت در عرصه سیاست خارجی کاری کرد کارستان و توانست از منافع ملی ما در برابر قدرت های بزرگ دفاع کند و هنر دیپلماسی ایرانی را بر مبنای عقلانیت به بروز رساند، به این سیاست توجه کرده و به آن رای داده است. این نماینده اصلاح طلب مجلس خطاب به خبرنگاران خواست که از تعابیری مانند مجلس دولت ساخته استفاده نشود و گفت: همان طور که رهبری حضور مردم را پیروزی ملت دانستند، بهتر است از تعابیری مانند مجلس دولت ساخته یا مجلس دولتی استفاده نکنید، زیرا همه باید به هم کمک کنیم تا پس از تشکیل مجلس، مشکلات و مسائل حل شود. وی گفت: نباید تلاش شود که فکر و تصور کلی مردم را منحرف کرده و این شیرینی را به کام مردم تلخ کنیم. البته مجلس استقلال خود را حفظ کرده و در راس امور است. تابش با بیان اینکه مجلس جزئی از حاکمیت است که مدافع منافع ملت محسوب می شود، خاطرنشان کرد: در این مسیر تعامل با دولت می تواند مسائل را بهتر به پیش ببرد و به کشور کمک کند، اما این حرف ها به معنای کوتاه آمدن از وظایف و مسئولیت ها نیست. نماینده مردم اردکان در مجلس ادامه داد: مجلس با هیچکس عهد اخوت نبسته است به جز خداوند متعال که ناظر اعمال ماست، اما اقشار و گروه ها نیز مورد توجه نمایندگان هستند.


دوشنبه ، ۱۰اسفند۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: صدای ایران]
[مشاهده در: www.sedayiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن