تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867328012




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا خدا این همه پیامبر فرستاد


واضح آرشیو وب فارسی:شهیدنیوز: شهیدخبر(شهیدنیوز): آیت الله علوی گرگانی از مراجع تقلید می گوید: خداوند کسی را به جهنم نمی برد آنچه که انسان را به جهنم می برد عمل اوست. خدا اگر بنا بود کسی را به جهنم ببرد، این همه پیامبر نمی فرستاد.موعظه و نصیحت، کلید سعادت و رستگاری در دنیا و آخرت است. موعظه، دل ها را صفا می بخشد و چشم و جان را به جهان پُر رمز و راز معنویت می گشاید. خداوند متعال در قرآن کریم یکی از مهمترین تکالیف حضرت رسول(ص) را ارشاد مردم از راه پند و اندرز و موعظه معرفی می کند. به همین منظور، فرازهایی از درس اخلاق آیت الله سیدمحمد علوی گرگانی از مراجع تقلید را برای علاقه مندان بازنشر می کنیم: حضرت رسول(ص) به ابن مسعود می فرمایند: رباخواری، کلید هر شری است. این ها به ابرار ظلم می کنند «و یصدقون الفجار و الفسقه» با اعمالشان، عمل فجار و فاسقان را تصدیق می کنند. «الحق عندهم باطل و الباطل عندهم حق»، آنقدر ربا در نزد رباخواران زیباست که حق را باطل و باطل را حق می دانند؛ یعنی هر چه به آنها می گوییم این کار حرام است نمی توانند قبول کنند. «هذا کله للدنیا و هم یعلمون انهم علی غیر الحق»، تمام این ها برای این است که دنیایشان را آباد کنند در حالی که خودشان هم می دانند که این عمل بر خلاف رضای خداست و لیکن «زَیَّنَ لَهُمُ الشَّیْطَانُ أَعْمَالَهُمْ» ولی شیطان عملشان را برایشان خوب جلوه می دهد و زینت می کند. «فَصَدَّهُمْ عَنِ السَّبِیلِ فَهُمْ لَا یَهْتَدُونَ» پس آنها را از راه خدا باز می دارد تا جایی که دیگر هدایت نمی شوند. مرحوم آیت الله شیخ مرتضی حائری می فرمودند: وقتی انسان از حق جدا می شود اگر زیاد فاصله نگرفته باشد می تواند برگردد ولی اگر شعاع انحرافی انسان زیاد باشد، برگشتنش مشکل است؛ یعنی تا انسان بخواهد برگردد عمرش کفاف نمی دهد. آدم یک عمر زندگی می کند در طول عمرش مرتکب گناهان می شود حال می خواهد خرابی های گذشته را جبران نماید که می بیند آخر عمر است و باید بمیرد. «رَضُواْ بِالْحَیاةِ الدُّنْیَا وَاطْمَأَنُّواْ بِهَا» این ها به حیات دنیوی راضی شدند و آرامش خود را در دنیا دیدند. «وَالَّذِینَ هُمْ عَنْ آیَاتِنَا غَافِلُونَ، أُوْلَـئِکَ مَأْوَاهُمُ النُّارُ بِمَا کَانُواْ یَکْسِبُونَ» خدا می فرماید: این ها از آیات ما غافل بودند جایگاهشان آتش است به خاطر آنچه که عمل کرده اند. خدا کسی را به جهنم نمی برد آنچه که انسان را به جهنم می برد عمل اوست اگر بنا بود کسی را به جهنم ببرد این همه پیغمبر نمی فرستاد. عزیزان طلبه منبر که می روید به مردم آگاهی دهید که این گرفتاری ها را برای خود درست نکنند. قرآن کریم می فرماید: «وَاللَّهُ أَخْرَجَکُم مِّن بُطُونِ أُمَّهَاتِکُمْ لَا تَعْلَمُونَ شَیْئًا»؛ اصل اول ندانستن است خیلی از مردم این مسائل و احکام خود را نمی دانند بین مردم بروید چند تا حدیث بگویید چند مسئله به آنها یاد بدهید مقداری به مردم تذکر بدهید. باید «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ» باشید امروز بحمدلله زمینه تبلیغ مهیا شده است که وظیفه خود را انجام دهید ولی مسأله همه این است که اول خود را اصلاح کنید اگر خودتان عمل کنید حرف شما در مردم اثر می کند باید طوری باشید که مردم با دیدن شما به یاد خدا بیفتند.


یکشنبه ، ۹اسفند۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شهیدنیوز]
[مشاهده در: www.shahidnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن