تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869787462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احساس امید جوانان ایرانی را سرپا نگه داشته است + تصویر


واضح آرشیو وب فارسی:خرداد: ارغوان یک دختر دیگر است که در آن جمع حضور دارد. او می گوید:"هیچ چیز مانند گذشته نیست. جهان هر روز کوچکتر می شود. بنابراین فکر می کنم که بسیار راحت تر از گذشته می توان به کشورهای دیگر سفر کرد و با فرهنگ های دیگر ارتباط برقرار نمود".در پایان این گزارش "فصیحیان" می گوید:"من درباره آیند احساس مسئولیت می کنم. من به اینده امیدوار هستم".سرویس بین الملل خرداد: شبکه خبری "سی ان ان" در گزارش تازه خود به سراغ نوجوانان و جوانان طبقه متوسط ایران در تهران رفته است و خواسته ها و نظارت آنان را بازتاب داده است. به گزارش خرداد، خبرنگار این شبکه می نویسد:"آنان با لباس های شیک و مدل موهای جالب در پارکی در شمال تهران مشغول صحبت با یکدیگر هستند. یک زن جوان می گوید:"زندگی بسیار لذتبخش است. با دوستان مان بیرون می رویم با هم می خندیم و از زندگی لذت می بریم. او و دوستانش به موزه سینما در تهران آمده اند". "سهراب" یکی دیگر از جوانانی است که در آنجا می گوید زندگی در ایران در سال های اخیر بهبود یافته است. او می گوید از زمانی که روحانی به ریاست جمهوری رسیده است وضعیت اقتصادی بهتر شده و روابط دیپلماتیک ایران با سایر کشورها نیز بهبود یافته است. او می گوید:"امیدوارم همه چیز هر روز بهتر از روز قبل شود". سی ان ان اشاره می کند که شمال تهران از بسیاری از نقاط دیگر مرفه تر است. در کوهپایه های البرز که هوا نیز در آنجا کمی خنک تر و بهتر است. این شبکه خبری می افزاید:"معمولا این منطقه از تهران رای دهندگانش بیش تر به سمت اصلاح طلبان تمایل دارند. آنان روز جمعه به پای صندوق های ای خوهند رفت تا در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان شرکت کنند. "یزدان گردان پور" که با سه دوستش به صرف ناهار در کافه ای نشسته است می گوید:"دولت های ایران و غرب ممکن است بسیار متفاوت از یکدیگر باشند اما زندگی روزمره و عادی در هر نقطه ای جهان از جمله در ایران در جریان است. "کیمیا فصیحیان" یک از دوستان او بسیار وطن دوست است و در مورد اینده خوش بین. او می گوید:"ما همه به تاریخ غنی مان افتخار می کنیم و می خواهیم که دائما پیشرفت کنیم. او می گوید:"تغییرات در مسیر کنونی به تکامل ایران و بهبود روز به روز وضعیت کمک خواهد کرد". دیگر دوستان 17 و 18 ساله او دانشجویان رشته ادبیان انگلیسی هستند. "نیما بهزاد" می گوید:"امریکایی ها درک نمی کنند که ایران چگونه است. من دوست دارم روزی دکترای را بگیرم. من یک دوست امریکایی دارم. وقتی با او صحبت کردم به من گفت که در مدرسه وقتی اسم ایران می آید من می ترسم". ارغوان یک دختر دیگر است که در آن جمع حضور دارد. او می گوید:"هیچ چیز مانند گذشته نیست. جهان هر روز کوچکتر می شود. بنابراین فکر می کنم که بسیار راحت تر از گذشته می توان به کشورهای دیگر سفر کرد و با فرهنگ های دیگر ارتباط برقرار نمود". در پایان این گزارش "فصیحیان" می گوید:"من درباره آیند احساس مسئولیت می کنم. من به اینده امیدوار هستم".


جمعه ، ۷اسفند۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خرداد]
[مشاهده در: www.khordadnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن