تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872130550




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه موقت مشهد: مردم نماینده‌ای پیگیر و مصمم می‌خواهند/ باید اثر وضع قوانین سازنده در جامعه ملموس باشد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه موقت مشهد:
مردم نماینده‌ای پیگیر و مصمم می‌خواهند/ باید اثر وضع قوانین سازنده در جامعه ملموس باشد
امام جمعه موقت مشهد با بیان اینکه مردم نماینده‌ای پیگیر و مصمم می‌خواهند، گفت: تصویب قوانین در مجلس باید طوری باشد که مردم اثر آن را به وضوح در جامعه لمس کنند.

خبرگزاری فارس: مردم نماینده‌ای پیگیر و مصمم می‌خواهند/ باید اثر وضع قوانین سازنده در جامعه ملموس باشد



به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت‌الاسلام محمد باقر فرزانه ظهر امروز در خطبه‌های سیاسی و عبادی نماز جمعه که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به اهمیت حضور در انتخابات اظهار کرد: مردم امروز با حضور حداکثری و شور حماسی که تا شب ادامه دارد شعار مرگ بر آمریکا را دوباره زنده کرده و لرزه به تن استکبار جهانی می‌اندازند.
 
وی عنوان کرد: حضرت امیرالمومنین علی(ع) جایگاه مردم را این گونه مشخص می‌کنند که پشتوانه دین و یک جامعه و همچنین نیروی مبارزه با دشمن، مردم هستند؛ در نتیجه سئوال این است که چه مردمی می‌توانند این جایگاه را داشته باشند؟ بنا به آیات و روایت یک ملت بی‌ایمان نمی‌تواند پشتیبان دین بماند و برای تحقق یک جامعه اسلامی افراد باید دارای ولایتمداری، فداکاری، اتحاد و بصیرت باشند.
 
امام جمعه موقت مشهد خاطرنشان کرد: ملت ایران این جایگاه را پیدا کرده به طوری که امروز پشتوانه عظیم دین در دنیا همین ملت فهیم هستند که هم الگو و اسوه همه مسلمانان در جهان بوده و هم صف شکست ناپذیر و نفوذ ناپذیر در برابر دشمن هستند، در نتیجه اگر ایمان ملت ایران نبود انقلاب به پیروزی نمی‌رسید.
 
وی عنوان کرد: بزرگان می‌گویند هویت ایرانی هویت خاصی است به طوری که بارها دیگران بر این کشور مسلط شدند و هجوم آوردند اما نتوانستند اهداف خود را به پیش ببرند.
 
فرزانه با اشاره به لزوم توجه به آسیب‌های پیش روی جامعه، تصریح کرد: مفاسد اخلاقی قدرت این را دارد که شأن انسان را پایین بیاورد و از او یک حیوان به معنای واقعی بسازد، با این نگرش حضرت امیرالمومنین علی(ع) فرمودند اگر لذت طلبی، شهوترانی، جمع کردن ثروت و ذخیره کردن آن در بین عده‌ای صورت بگیرد آنگاه آنان به حیوان‌ها و چهارپایان شباهت دارند تا انسان.
 
امام جمعه موقت مشهد با بیان اینکه بیکاری دومین آسیب پیش روی جامعه است، خاطرنشان کرد: اگر این آسیب در جامعه فراگیر شد و به حد خاصی رسید آنگاه جدی شده و معضلات بسیاری را با خود به همراه می‌آورد، همچنین سومین آسیبی که می‌تواند به یک ملت ضربه بزند طلاق است که اگر موج طلاق گسترش پیدا کرد و به حد خاصی رسید آنگاه خطرناک شده و سبب از بین رفتن کانون نسل آینده می‌شود. فرزانه بیان کرد: چهارمین آسیبی که می‌تواند به ملت ضربه بزند فقر است که با این رویکرد نمی‌توان به راحتی از کنار فقر عبور کرد چرا که امیرالمومنین حضرت علی(ع) خطاب به فرزندش می‌فرمایند از فقر به خداوند پناه ببر چون اگر فقر بر ملت و کسی چیره شود عقل او را سرگردان و دینش را هم ناتوان می‌کند.
 
وی با تاکید بر لزوم توجه به بلای اعتیاد در جامعه، گفت: این عنصر اشرف مخلوقات را تبدیل به موجود مضر و مفلوک می‌کند و از او یک دزد خشن می‌سازد به طوری که خانواده را هم نابود می‌کند در نتیجه اگر این پنج آسیب در جامعه متراکم شود می‌تواند یک جامعه را از پا در بیاورد، همچنین به تعبیر بعضی از روایات این آسیب‌ها آتشی هستند که مقدار کمش هم می‌تواند ایمان و ولایتمداری را در کنار اتحاد و مقاومت از یک ملت بگیرد.
 
خطیب جمعه موقت مشهد با بیان اینکه مسئول رفع و دفع این آسیب‌های اجتماعی در نظام مقدس جمهوری اسلامی یک معجونی است که متشکل از سه عنصر اقتصاد، احساس مسئولیت اجتماعی و روحانیت در راس آن می‌شود تاکید کرد: با این نگرش انتظاری که از نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌رود انتظار حق و جدی است که با وضع قوانین، دولت را در کانالی قرار دهد که نتیجه فعالیت دولت رفع و دفع این آسیب‌ها باشد.
 
وی ادامه داد: این تصویب قوانین باید طوری باشد که مردم اثر آنها را به طور واضح در جامعه ببینند و نباید به گونه‌ای باشد که نماینده مردم در مجلس نسبت به این آسیب‌ها ساکت بماند و حرکتی انجام ندهد. فرزانه اظهار داشت: انتظار سوم مردم این است که نماینده‌ای پیگیر و مصمم داشته باشند نه اینکه بعد از انتخابات ببینند کسی که رای آورده است خماری و مستی و غرور رای آوردن او را گرفته و دیگر به مردم خود کاری ندارد.
 
وی با اشاره به  تحرکات دشمن بعد از انتخابات عنوان کرد: قطعا دشمن می‌خواهد بعد از انتخابات اتفاقی بیفتد تا بتواند به اهدافش دست یابد بنابراین باید هوشیار بود و اجازه نفوذ به دشمن را نداد. امام جمعه موقت مشهد در پایان یادآور شد: برای بهبود وضعیت جامعه باید مجلس، دولت و قوه قضائیه تلاش شبانه روزی داشته باشند و سیاست های مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی همچون اقتصاد مقاومتی را اجرایی کنند تا زمینه رشد و توسعه کشور فراهم شود.

94/12/07 - 14:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن