تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829666530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرايي حساسيت انتخابات ايران براي غرب


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چرايي حساسيت انتخابات ايران براي غرب
تلاش‌هاي امريكا بعد از شكست پروژه‌هاي انقلاب مخملي و جنبش‌هاي رنگي با هدف تغيير نظام در ايران، بر اهداف « تزلزل ساختاري» و «منفعل‌سازي نظام» از طريق نفوذ در اركان كشور و رخنه در افكار عمومي متمركز شده است.
نویسنده : زينب عمراني 
تلاش‌هاي امريكا بعد از شكست پروژه‌هاي انقلاب مخملي و جنبش‌هاي رنگي با هدف تغيير نظام در ايران، بر اهداف « تزلزل ساختاري» و «منفعل‌سازي نظام» از طريق نفوذ در اركان كشور و رخنه در افكار عمومي متمركز شده است.
حربه «تحريم» با هدف كشاندن ايران پاي ميز مذاكره و در نهايت توافق برجام نه صرفاً براي گشايش اقتصادي ايران بلكه در جهت تسهيل كنترل كشور و پيشبرد اهداف جهاني‌سازي غرب همزمان با از بين بردن بخشي از «ساختار قدرت هسته‌اي» ايران توسط خود دولت بود. واقعيت اين است كه خوش‌رقصي امريكا در افكار عمومي جهان با سياه‌نمايي ايران و مواضع ضدتروريسم، حمايت از جريان به اصطلاح «ميانه‌رو» در ايران و... از جمله اقدامات اخير و آشكار دولت امريكا بر ضد «سياست‌هاي استراتژيك جمهوري اسلامي» است.
امريكا در اتخاذ سياست‌هاي بين‌الملل و رفتارهاي خود با ساير كشور‌ها به ويژه در قرن 21 و 20 به گونه‌اي گام برداشته است كه به زعم خود هيچ كشوري داراي «پتانسيل ديناميك و برنامه‌هاي استراتژيك جدي» براي مقابله و تهديد امريكا نباشد و تمامي كشورها قابل كنترل و مديريت با اهداف امريكا هستند، اما آيا سياسيون امريكايي نسبت به ايران نيز چنين رويكردي را دنبال مي‌كنند؟!
مؤسسه امريكايي هريتيج مي‌نويسد: «ايران بدون شك يكي از موانع دردسرساز و بلكه مهم‌ترين آن در خاورميانه جهت رسيدن امريكا به اهداف ديپلماتيكش مي‌باشد چراكه ايرانيان اين اهداف را متضاد با سياست‌هاي كلي نظام جمهوري اسلامي و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي مي‌بينند.»
از همين رو باراك اوباما در مواضع تازه خود نسبت به جمهوري اسلامي از زهر سخنان خود در آستانه انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري كاسته و در آخرين مصاحبه‌هاي خود از دوران «پسا‌برجام» در ايران به عنوان دوران طلايي و شانس احياي مجدد روابط ايران و امريكا و حتي بازگشايي سفارتخانه امريكا در ايران سخن به ميان آورده است. جهت‌گيري تازه با يك چرخش نرم در سخنان رئيس‌جمهور ايالات متحده به ويژه با نزديك شدن به زمان انتخابات در كشور و گرفتن چهره يك دوست و دلسوز براي ملت ايران! حاكي از اين واقعيت است كه او جامعه ايران را به خوبي و حتي بهتر از بعضي سياستمداران داخلي مي‌شناسد.
1- باراك اوباما به خوبي آگاه است كه ايران به يك «قدرت هوشمند» در منطقه تبديل شده است، لذا امريكا براي تسلط و دستيابي به اهداف خود در منطقه بايد از سد بزرگي به نام ايران و انقلاب اسلامي عبور كند. رفتارشناسي سياست‌هاي اوباما نشان مي‌دهد او بهترين راه حل را در شرايط حساس كنوني «همسو‌سازي»و «تغيير از درون» با استفاده از نيرو و جريان‌هاي داخل كشور مي‌بيند.
2- تغيير اذهان عمومي، كاهش فشار مردمي بر سياست‌هاي دولت براي عدم‌ارتباط با امريكا، طرح مسائل و شعارهايي عوام‌فريبانه چون «پايان دوران بدبيني و بي‌اعتمادي به غرب»، «منقضي شدن شعارهاي مرگ بر امريكا»، «اتمام دوران قطع رابطه با امريكا»، «رسيدن به صلح جهاني در سايه هژموني امريكا» و... همه و همه به ورود هر چه راحت‌تر افكار، سبك زندگي و فرهنگ امريكايي به كشور و در نتيجه همسويي ايران با اهداف غرب منجر خواهد شد.
3- شناخت، تحليل و حمايت از نزديك‌ترين جناح فكري - سياسي داخلي با مواضع خود براي به دست گرفتن قدرت و مناصب تصميم‌ساز داخلي، ابتدا حمايت از گفتمان و جرياني براي نزديك شدن به قوه مجريه در كشور در راستاي «گشايش اجرايي سياست‌هاي ضدامريكايي» در ايران و سپس پشتيباني از حضور و ورود اشخاص همسو با اين تفكر در مجلس به منظور تقويت بازوي اجرايي اين تفكر، منزوي ساختن نيروهاي مردمي، انقلابي و افكار ضداستكباري با برچسب‌هاي «تندرو» و... و در نهايت تغيير جامعه در حال گذار ايران و افكار عمومي بعد از توافق هسته‌اي كه بدون شك اگر موجب حذف نشود، منجر به «منفعل‌سازي» و «همگام‌سازي» ايران براي تثبيت قدرت امريكا در منطقه خواهد شد. پرواضح است بهترين راه تحقق اين امر مداخله نرم در عرصه انتخابات ايران با يك چهره دلسوزانه و بشردوستانه و با هدف «استحاله فرهنگ بومي»، «تزلزل هويتي»، «تقويت اسلام امريكايي» و حتي در نهايت «قدرت‌گيري سكولارها» در جامعه و به معناي واقعي نابودي و انحطاط است. تغييرات في‌نفسه نمي‌تواند منفي باشد اما اين وادي تا آن اندازه غيرقابل پيش‌بيني و كنترل است كه مي‌تواند سخت‌ترين حربه و مساعدترين زمينه‌هاي فكري را در جامعه به دست دشمن بدهد و هوشياري و هوشمندي فراواني مي‌طلبد.
جريان غرب‌زدگي و شبه آن نيز در داخل داراي اين پتانسيل مي‌باشد كه شكاف و فاصله فرهنگ و سبك زندگي و انديشه عمومي ايران و امريكا را پر كند و تا بدان جا پيش رود كه با «عادي‌سازي»، سبك زندگي امريكايي در جامعه، اين قبيل آدم‌ها را افرادي «به‌روز، فهيم و داراي كلاس اجتماعي و رفتاري بالا» معرفي كند و اشخاص پايبند به اصول، مذهب و مقاوم در برابر فرهنگ غربي را افراطي نشان دهد و اين خود بزرگ‌ترين تبليغ براي پيوستن به جريان‌هاي فكري ناسالم را ايجاد مي‌كند.
جبهه سوم نيز از طريق دانشگاه و جامعه دانشجويي، بهترين و آسان‌ترين مسير نفوذ در عميق‌ترين افكار ايراني، به ويژه «جوانان» «نخبگان» «استادان آينده» و... را فراهم مي‌آورد. نخستين جرقه‌هاي آشكار تلاش امريكا براي اپوزيسيون‌سازي از جامعه جوان دانشگاهي در داخل كشور را مي‌توان در واقعه 18 تير به خوبي مشاهده كرد. باراك اوباما به صراحت در نخستين كنفرانس‌هاي خبري خود بعد از برجام عنوان كرد: «حالا نوبت جوانان ايراني است كه براي كشور خود تغيير و تحول ايجاد كنند!» راديو رژيم‌صهيونيستي گفت: «ما نبايد نسبت به جوانان خواهان آزادي در ايران بي‌تفاوت باشيم، نبايد اين افراد منزوي شوند...»
واكاوي مداوم و پرداخت امريكا و همپيمانانش (مانند رژيم‌صهيونيستي، انگلستان و...) از جريان‌هاي داخلي ايراني به ويژه انتخابات و مسائل آن، نشان از اهميت و حساسيت انتخابات ايران براي غرب دارد چراكه ورود به مسائل انتخاباتي ايران با چهره دلسوزانه و خيرخواهانه و جهت‌دهي جريان‌هاي داخلي كشور تنها گزينه‌اي است كه امريكا را به «تثبيت قدرت» خود در منطقه نزديك مي‌كند و آنان را در تحقق اهداف خود در جامعه ايراني ياري مي‌رساند و راه را براي كمرنگ شدن مواضع ضدامريكايي و ورود مجدد آنان به ايران هموار مي‌كند و آنان را از اتهام «دخالت مستقيم در امور كشورها و عدم‌احترام به دموكراسي» مبرا مي‌كند و صدالبته حضور پرشور مردم در راهپيمايي 22 بهمن و انتخابات اسفند ماه در كنار انتخابات اصلح و گزينش افرادي كه مورد پسند دشمن نيست، نشان خواهد داد فروكش كردن روحيه ضداستكباري در ايران پايان «نيافته» و اين آرزو «بافته‌اي» بيش نيست و ملت انقلابي و مسلمان ايران همچنان با آرمان‌هاي خود پايبند است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن