واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علیمطهری: مگر بیکاریم که ببینیم BBC چهمیگوید، بعدبرائت بجوییم؟/ادعای حمایت رسانههای خارجی از اصلاحطلبان شارلاتانبازی است
سرلیست انتخاباتی صدای ملت گفت: مگر ما بیکاریم ببینیم که بیبیسی چه میگوید، بعد برائت بجوییم. اصلاً این موضوع توهین به مردم است و مردم میفهمند که چه اقدامی باید انجام دهند.اینکه بخواهیم رقیب را به هر نحوی دور کنیم با اصول اسلامی مغایرت دارد.
آفتاب : نماینده تهران در مجلس گفت که قانون انتخابات باید در همین مجلس نهم اصلاح شود.
به گزارش آفتاب، علیمطهری در همایش مطالبات دانشگاه از مجلس آینده در دانشکده حقوق دانشگاه تهران اظهار داشت: طبیعی است که ما دارای دموکراسی مطلق نیستیم در حالی که دارای دموکراسی محدود در قالب اسلام هستیم و دموکراسی مطلق در هیچ کجای دنیا وجود ندارد. دموکراسی ما با نظارت استصوابی کم کم نقش مردم در انتخاب نامزدهای خود را محدود کرده است چراکه از مجلس چهارم به بعد قانون نظارت استصوابی تایید شد و این بدین معنا بود که باید صلاحیت کاندیدا برای ما احراز شود.
وی درباره انتقاداتی که به اصلاحطلبان مبنی بر اینکه بعضی از ابرقدرتها و رسانههای غربی از آنها حمایت میکنند،گفت: ما ماهواره نداریم و نمیدانم که چه حمایتی از ما توسط بعضی از شبکهها میشود. فقط میشنویم که میگویند اصلاحطلبان برائت بجویند.
مطهری افزود: قطعاً آن شبکهها نیز برای خود موضعی دارند و شاید موضع آنها این است که این گروه بیاید، روابط غرب با ایران بهتر میشود، ولی این دلیل نمیشود که اصلاحطلبها انگلیسی باشند و آنها اظهارنظر خود را میکنند. هر کسی به نظام اظهارنظر و یا انتقادی کند این شبکهها پشت سر آن قرار میگیرند و به شیوه خود حمایت میکند.
سرلیست انتخاباتی صدای ملت گفت: مگر ما بیکاریم ببینیم که بیبیسی چه میگوید، بعد برائت بجوییم. اصلاً این موضوع توهین به مردم است و مردم میفهمند که چه اقدامی باید انجام دهند.اینکه بخواهیم رقیب را به هر نحوی دور کنیم با اصول اسلامی مغایرت دارد.
نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس فضاسازی برخی رسانههای تندرو و گروههای افراطی در مورد حمایت بیگانگان از لیستهایی انتخاباتی اصلاحطلبان را شارلاتان بازی دانست.
خبرگزاری ایلنا نیز نوشته است: علی مطهری در نشست دانشگاه تهران در همایش «مطالبات دانشجویان از مجلس آینده» در پاسخ به دانشجویی در خصوص اینکه برخی میگویند رسانههای خارجی از اصلاح طلبان حمایت میکنند، گفت: این حرفها درست نیست و شارلاتان بازی است. اگر انگلیس بخواهد در جایی نفوذ کند در نهادهایی خواهد بود که روزی پنج بار میگویند «مقام معظم رهبری» نه منتقدین حکومت که دائما انتقادهایشان را از نظام مطرح میکنند. ما باید از نفوذ در نهادهایی که طرفدار نظام هستند بترسیم.
وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره عملکرد دستگاه قضایی در رسیدگی به پرونده دو تن از نامزدهای معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم گفت: باید دادگاههای علنی تشکیل شود و به این ترتیب با فشار افکار عمومی از امکان خطای قوه قضائیه بکاهیم.
این نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بنده در ماجرای رسیدگی به پرونده شیراز متوجه شدم قوه قضائیه از طرف قوای بیرونی تحت فشار است و مستقل نیست. اما باید به فضل سوم قانون اساسی عمل کرد. این فصل از عدم حصر و غیرقانونیبودن شکنجه و اقرار صحبت میکند که باید عملیاتی شود. مسایل سال ۸۸ باید با در نظر گرفتن شیطنتهای احمدینژاد و تحریکهای برخی نهادهایهای حکومتی بررسی شود.
مطهری در مورد عدم انتقادپذیری برخی گروهها اظهار کرد: ما در مورد مساله کشته شدن ستار بهشتی در صحن علنی مجلس سوال پرسیدیم و به من حملهور شدند که چرا میگویی یا در مورد حصر که در صحن علنی مطرح شد میگفتند چرا در مورد تصمیمات نظام انتقاد میکنید؟ باید این تابو را شکست.
مطهری گفت نباید اینگونه باشد که به خاطر قداستی که برای نظام و افراد قائل هستیم آنها را از انتقاد معاف کنیم. حتی در زمان پیامبر نیز اشتباهاتی رخ میداد. در مورد فتح مکه قرار بود خونی ریخته نشود اما شد. ما یک سری کاسههای داغتر از آش داریم که میخواهند از ولایت فقیه بت بسازند که خود رهبری نیز با این اقدام آنها مخالف است.
وی همچنین در مورد امکان تقلب در انتخابات آینده گفت: به وزارت کشور این دولت بیشتر میشود اعتماد کرد و فکر میکنم با یک سری تخلفات جزئی نتایج اعلام شود.
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]