تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869990265




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره در قزوین برگزار می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین:
نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره در قزوین برگزار می شود

کبیری


شناسهٔ خبر: 3563679 - سه‌شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۷
استانها > قزوین

قزوین- معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره در نیمه دوم اسفند ماه با رویکردی متفاوت در مقایسه با سالهای گذشته برگزار می شود. به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کبیری صبح سه شنبه در هفتمین جلسه کمیسیون نظارت بر سازمانهای صنفی استان که در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: نمایشگاه عرضه مستقیم  کالای بهاره به لحاظ اقلام مورد عرضه با سال های  قبل  متفاوت  خواهد بود به طوریکه کالا هایی نظیر آجیل، خشکبار، مواد غذایی، شیرینی جات عرضه خواهد شد و از عرضه  پوشاک کیف و کفش جلوگیری خواهد شد. وی افزود: طی مکاتبه انجام شده با وزارت  صنعت، معدن و تجارت و با تاکیدات استاندار این نمایشگاه در نیمه دوم اسفند ماه در مرکز استان و شهر های تابعه بر پا خواهد شد.  معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین با اشاره به  بحث نظارت بر عرضه کالا در سطح بازار گفت: برگزاری گشت های مشترک با حضور دستگاههای اجرایی و نظارتی استان یکی از برنامه های  نظارتی  این سازمان در ایام پایانی امسال خواهد بود. کبیری تاکید کرد: فعالسازی تیم های بازرسی و نظارت  در سطح بازار سراسر استان از دیگر اقدامات نظارتی این سازمان برای کنترل  قیمت ها  و نظارت بر عرضه کالا  در واحد های صنفی می باشد. معاون امور بازرگانی  و توسعه تجارت الکترونیک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین  تصریح کرد: برای تامین کالا های اساسی و مورد نیاز جلساتی با دستگاههای اجرای استان برگزار شده و هماهنگی های لازم  انجام  شده و هیچ مشکلی در تامین کالا های اساسی در استان وجود ندارد. وی با اشاره به  ضرورت ساماندهی  واحد های صنفی فاقد پروانه کسب گفت: ساماندهی  واحد های صنفی فاقد پروانه کسب  یکی از سیاست های مهم دولت در حوزه اصناف است که از همه دستگاههای مربوطه  تقاضا داریم  نهایت همکاری را در این زمینه  با  اتاق اصناف و  اتحادیه های صنفی  داشته باشند.  معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین در ادامه از  اداره اماکن نیروی انتظامی استان درخواست کرد تا در  تمید پروانه کسب آژانسهای  تلفنی سطح شهر همکاری لازم را داشته باشد. در ادامه این جلسه بودجه اعتباری سال ۱۳۹۵ اتاق اصناف  به عنوان  دستور کار جلسه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن