تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860827783




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین خبر داد بهره‌برداری از فاز نخست زائرسرای خرمشهر در ایام نوروز


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین خبر داد
بهره‌برداری از فاز نخست زائرسرای خرمشهر در ایام نوروز
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: زائرسرای استان در خرمشهر در زمینی به مساحت 3 هکتار با زیربنای 12 هزار مترمربع در حال احداث است و سعی داریم برای ایام نوروز سال 95 فاز نخست آن را به بهره‌برداری برسانیم.

خبرگزاری فارس: بهره‌برداری از فاز نخست زائرسرای خرمشهر در ایام نوروز



به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، منوچهر حبیبی در جلسه شورای سیاست‌گذاری بزرگداشت 3 هزار شهید استان قزوین که صبح امروز در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: سه موضوع مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت در حوزه عمرانی این استان در حال پیگیری است. وی افزود: مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان قزوین که پیش از این باغ موزه نامیده می‌شد در بوستان باراجین در زمینی به مساحت حدود 10 هکتار که تا کنون 6 هکتار آن تعیین تکلیف شده است، احداث می‌شود. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین اضافه کرد: در اجرای این پروژه شهرداری قزوین، شورای اسلامی شهر قزوین، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین، اداره کل راه و شهرسازی این استان و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین همکاری خوبی دارند. حبیبی ادامه داد: با توجه به تفاهم‌های صورت گرفته مقرر شد پیمانکار این پروژه سازمان بسیج سازندگی استان قزوین باشد و در مرحله نخست کار نیز 200 میلیون تومان اعتبار با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان در اختیار مجری پروژه مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان قزوین قرار گرفته است. وی عنوان کرد: شهرداری نیز معادل همین مبلغ را در ابتدای کار اجرایی در اختیار پیمانکار پروژه قرار می‌دهد. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با اشاره به اجرای پروژه المان شهدای گمنام در نقاط مختلف استان قزوین تصریح کرد: این استان میزبان 58 شهید گمنام است که در 25 نقطه استان قزوین دفن شده‌اند و به جز 8 نقطه سایر نقاط از المان شهدای گمنام برخوردار است. حبیبی گفت: 8 شهرداری و دو دانشگاه علوم پزشکی و آزاد تاکستان نیز شهدای گمنام دارند که یادمان این شهدا باید پیگیری شده و برپا شود. وی بیان کرد: شهرداری‌های محمودآباد نمونه و بیدستان اجرای پروژه المان شهدای گمنام را آغاز کرده‌اند و به بقیه نیز تکلیف شده هرچه سریع‌تر کار احداث یادمان شهدای گمنام را دنبال کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با اشاره به مراحل اجرای پروژه زائرسرای استان قزوین در خرمشهر خاطرنشان کرد: این زائرسرا در زمینی به مساحت 3 هکتار با زیربنای 12 هزار متر مربع از سوی سپاه صاحب‌الامر (عج) در خرمشهر در حال ساخت است که شهرداری‌های قزوین، الوند و محمدیه، اداره کل راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی ساختمان این استان نیز همکاری دارند. حبیبی اضافه کرد: بیش از 70 درصد تعهداتی که در حوزه شهرداری‌ها داشتیم تحویل همکاران ما در مجموعه سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین شده است. وی یادآور شد: زائرسرای استان قزوین در خرمشهر می‌تواند همزمان به 2 هزار نفر خدمات‌رسانی کند و سعی داریم برای نوروز سال 95 فاز نخست آن را به بهره‌برداری برسانیم.

94/12/03 - 09:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن