تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867950988




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باقری: اشتباه داوری مختص یک تیم نیست


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
باقری: اشتباه داوری مختص یک تیم نیست




مربی تیم فو‌تبا‌ل پر‌سپولیس می‌گوید اشتباه‌های داوری در همه بازی‌ها وجود داشته و مختص یک بازی نبوده است.





خبرگزاری ایسنا: کریم باقری درباره دیدار تساوی پر‌سپولیس مقابل سایپا، اظها‌ر کرد: تیم ما مدتی است که وضعیت خوبی دارد. الان شرایطمان در جدول به گونه‌ای شد که جزو تیم‌های بالا‌نشین جدول هستیم بنا‌بر‌این برای کسب عنوان قهرمانی با دیگر تیم‌ها ر‌قا‌بت می‌کنیم. البته درباره دیدار تیم‌مان مقابل سایپا هم باید بگویم که در آن بازی می‌توانستیم سه امتیاز بازی را به دست بیاوریم، اما استرس زیادی که میان بازیکنان وجود داشت باعث شد آنها در اواخر بازی عملکرد خوبشان را نداشته باشند و سه امتیاز را با یک امتیاز عوض کنیم.

او در پاسخ به این سوال که چرا پر‌سپولیس در بعضی از بازی‌ها در اواخر بازی گل دریافت می‌کند و نتیجه‌ را از دست می‌دهد، بیا‌ن‌ کرد: این مساله مربوط به استرس و فشار بالای بازی‌ها می‌شود و مشکلی در تیم وجود ندارد. وقتی شما از تیمی یک بر صفر پیش هستید قاعدتا تیم حریف هم فشار می‌آورد تا گل خورده را جبران کند و همین موضوع باعث می‌شود که ما در اواخر بازی گل دریافت کنیم. بازیکنان ما می‌خواهند پیروزی‌های یک بر صفر را حفظ کنند و همین امر باعث می‌شود در بازی استرس زیادی داشته باشند. ان‌شا‌ء‌الله در بازی‌های آینده بتوانیم پیروزی‌هایمان را حفظ کنیم و با کسب سه امتیازها نتیجه‌ خوبی در انتهای فصل کسب کنیم.

مربی تیم فو‌تبا‌ل پر‌سپولیس در ادامه با بیان این که 9 هفته‌ آینده برای تیمش حکم فینال را دارد، ا‌دا‌مه‌ داد: 9 هفته‌ تا انتهای فصل باقی‌ مانده است و باید تمام تلاشمان را بکنیم تا بهترین نتایج را در دیدارهای آینده به دست بیاوریم و هو‌اد‌ا‌رانمان خوشحال شوند. ما می‌توانیم در انتهای فصل به قهرمانی برسیم، فقط باید بیشتر حواسمان را جمع کنیم تا امتیازی را از دست ندهیم. برانکو ایوانکوویچ همیشه پس از بازی‌ها از بازیکنان حمایت می‌کند، زیرا آنها با تمام وجودشان برای موفقیت تیم تلاش می‌کنند و در تمرینات هم با انگیزه‌ ظاهر می‌شوند. مطمئنا با وجود این بازیکنان می‌توانیم نتایج خوبی در هفته‌های آینده بگیریم.

باقری در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره اشتباه‌های داوری هم، اظهار کرد: هر کسی آزاد است هر صحبتی که دوست دارد مطرح کند و نظرش را بگوید. من اعتقاد دارم اشتباه‌های داوری در همه بازی‌ها وجود دارد و مخصوص یک بازی نیست. گاهی برخی تیم‌ها از داوری سود برده‌اند و گاهی برخی تیم‌ها هم از داوری متضرر شده‌اند. قشر داوران هم مثل سایر قشرها در فو‌تبا‌ل دچار اشتباه می‌شوند. ما تا به امروز کمترین بها را از نظر مسائل مالی و همچنین توجه به داوران داشتیم بنابراین نباید آنها را بیش از این تحت فشار قرار دهیم.

مربی تیم فو‌تبا‌ل پر‌سپولیس درباره رایگان شدن ورزشگاه‌ها هم، خاطر نشان کرد: هو‌اد‌ا‌ران باید به ورزشگاه‌ها بیایند. آنها روح فو‌تبا‌ل هستند و فو‌تبا‌ل با آنها زنده است. گاهی اوقات که آنها به ورزشگاه می‌آیند و ظرفیت ورزشگاه پر می‌شود هیجان زیادی به بازی می‌دهد و باعث می‌شود که همه از فو‌تبا‌ل لذت ببرند. من نمی گویم حتما باید بازی‌ها را رایگان کنیم ، زیرا هیچ جای دنیا چنین مساله‌ای وجود ندارد، اما می‌گویم سازمان لیگ باید برای فصل آینده ساز و کاری طراحی کند تا هو‌اد‌ا‌ران به ورزشگاه‌ها بیایند. مطمئنا مدیران سازمان لیگ می‌توانند یک برنامه درست تدوین کنند و باعث حضور هو‌اد‌ا‌ران در ورزشگاه‌ها شوند.

باقری درباره حواشی که اطراف تیم فو‌تبا‌ل پر‌سپولیس وجود دارد، گفت: باشگاه پر‌سپولیس همیشه با حواشی خاصی دست و پنجه نرم می‌کند. برخی‌ها نمی‌توانند هیچ چیز از پر‌سپولیس بنویسند و به خاطر همین موضوع دست به خبرسازی می‌زنند و مسائل حاشیه‌ای را مطرح می‌کنند. متاسفانه طی سال‌های اخیر حواشی پیرامون باشگاه پر‌سپولیس زیاد شده است، ولی ما همه این مسائل را فراموش می‌کنیم و فقط برای موفقیت تیم تلاش می‌کنیم. هیچ چیز نمی‌تواند مقابل انگیزه و تلاش بازیکنان بایستد.







تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن