تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871764235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد کشور را به بهانه مذاکرات ۲.۵ سال معطل نگه داشتند/ چیزی از قراردادهای جدید نفتی IPC به مجلس نیامده


واضح آرشیو وب فارسی:قدس آنلاین: به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، سیدمسعود میرکاظمی پیش از ظهر امروز در جلسه پرسش و پاسخ خبرنگاران با اقتصاددانان ائتلاف اصولگرایان که در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، در پاسخ به سؤالی مبنی بر تثبیت نرخ ارز بر سرمایه گذاری، گفت: کار به جایی رسیده است که بازار معطل نتیجه پسابرجام و مشخص شدن وضعیت اقتصادی مانده است تا جایی که یک فعال اقتصادی از ما می پرسد «سرمایه گذاری بکنم یا نکنم؛ چراکه شنیده ایم قرار است دلار هزار تومان بشود». وی ادامه داد: روز اول پسابرجام گفتند مشکلات 100 روزه حل می شود، اما فعال اقتصادی منتظر نتیجه شد و به یکباره فهمید 2.5 سال گذشته و اتفاقی نیفتاده است. حالا هم می گوید اگر با دلار 3500 تومان یک فناوری را وارد کنم و بعد یک مرتبه دلار بشود 1000 تومان تمام سرمایه ام از بین می رود. وی به نفوذ اقتصادی کشورهای استعمارگر اشاره کرد و گفت: اگر تاریخ نفوذهای اقتصادی را ببینیم، بریتانیای استعمارگر، اگر نتوانست با اعزام نیروی نظامی ورود کند در تاریخ مؤسسات بازرگانی اش را می فرستاد، تا اینکه به آنها وابسته شویم و مستقل نباشیم. نمونه آن خط و نشان آمریکا برای چین است که به محض مخالفت می گوید، بازار خود را به روی کالاهای چینی می بندیم؛ چرا که بحث واردات 400 تا 500 میلیارد دلار کالاست. میرکاظمی خاطرنشان کرد: اقتصاد جهانی را به گونه ای رقم زده اند که همه به آنها وابسته شوند و همگی کلونی آمریکا محسوب می شوند. به گفته وزیر اسبق نفت نفوذ یکی از بحث های اصلی امریکاست تا جایی که در ابتدا در ایران توطئه های تروریست، سازمان مجاهدین و منافقین، خلق کرد، خلق ترکمن، خلق عرب، جنگ تحمیلی 8 ساله و فتنه 88 به آنها جواب نداد و گفتند، برای اضمحلال یک نظام باید از داخل یک نظام آن را پیگری کنیم که نفوذ اقتصادی یکی از آنهاست. میرکاظمی در توضیح بیش تر در مورد قرارداد IPC گفت: IPC یک قرارداد نیست و سفر اخیر بیش تر تفاهم نامه در پی داشته که بار حقوقی ندارد، اگر به مصوبه دولت هم برگردیم، این اجازه را به وزارت نفت داده است که پیش نویسی را آماده کند که تا به امروز قراردادی به کمیسیون انرژی مجلس نیامده که بررسی شود. در عین حال این مسئله مشکلات اساسی مغایر با قانون اساسی دارد و به صورت بازی است، به نوعی که به شرکت خارجی با یک رقم حداقلی کار شروع می شود، اما به دلیل باز بودن قرارداد در طولانی مدت طرف مقابل می تواند رقم را بالا ببرد.


شنبه ، ۱اسفند۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس آنلاین]
[مشاهده در: www.qudsonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن