تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831462564




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اندیشه توافق و پیشرفت و اكثریت مجلس دهم


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



اندیشه توافق و پیشرفت و اكثریت مجلس دهم
روز نو : دكتر سیده فاطمه حسینی از كاندیداهای جوان مجلس و دارای تحصیلات دكترا در رشته مالی و اقتصاد است كه نگاه روشن و زلالی به مسائل پیش روی كشور دارد او همانند سایر اصلاح‌طلبان به اندیشه توافق و تعامل در درون مرزهای ملی و در مناسبات با جهان باور دارد. تحلیل وی از شرایط انتخابات مجلس دهم و ضرورت توجه به دو اندیشه تضاد و توافق را در "ساعت 24"می‌خوانید:


دموكراسی و نهادهای دموكراتیك دستاورد كارساز اندیشه انسانی برای اداره جامعه با كمترین هزینه‌های آزاردهنده است. این روش اداره جامعه به شهروندان ساكن در یك جامعه اجازه می‌دهد با حضور در پای صندوق‌های رای و آزادی انتخاب، مدیران اجرایی در سطح دولت، مدیران شهری در سطح شوراهای شهر و قانونگذاران را برگزینند.


مزیت دموكراسی این است كه افراد و احزاب خواستار قدرت باید كارنامه و برنامه خود را به طور شفاف، روشن و با كمترین ابهام دراختیار واجدان شرایط رای دادن قرار دهند. در چنین فضایی است كه شهروندان تصمیم‌ می‌گیرند كه نخست، آیا اصولا در انتخابات حاضر شوند یا اینكه رای خود را به هیچ كدام از افراد و نهادها ندهند و ثانیا از میان افراد و احزاب كدام فرد و حزب را انتخاب كنند.


قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران این قاعده از دموكراسی را پذیرفته و انتخابات را به معنای قلب رفتارهای دموكراتیك پذیرفته است. شاید برخی رفتارها اگر نبود، ژرفا و گستره رفتارهای دموكراتیك در انتخابات ایران نمود بیشتری داشت. اما اكنون و در آستانه انتخابات مجلس دهم قانونگذاری، افراد و احزابی هستند كه برنامه و كارنامه دارند و می‌خواهند در معرض آرای شهروندان قرار بگیرند. جدای از اینكه شهروندان ایرانی با كدام اندیشه سازگارتر است و كدام افراد و احزاب را به مجلس می‌رسانند، مهم این است كه مجلس آینده باید مجلس كارآمدها باشد تا ایران را از شرایط سخت اقتصادی عبور دهد.


در حال حاضر دو گروه از كاندیداها با دو اندیشه متفاوت قرار است در معرض انتخاب قرار گیرند. اندیشه‌ای كه تضاد، تزاحم، درگیری و ایجاد تنش در ذات آن قرار دارد و معتقد است كه بدون استفاده از عنصر تضاد و تزاحم راه به جایی نمی‌بریم. اندیشه دیگر اما به جای تضاد و تزاحم به تعامل و توافق معتقد است و باور دارد كه استفاده از عنصر تعامل و توافق راه برتر است و جامعه ایرانی را به كامیابی می‌رساند.


اگر بخواهیم مصداق اندیشه‌های یادشده را در عمل نشان دهیم می‌توان به پرونده هسته‌ای ایران نگاه كرد. معتقدان به اندیشه تزاحم و تضاد باورشان این بود و هنوز نیز هست كه نمی‌توان با گروه كشورهای 1+5 به ویژه غرب تعامل كرد و به نتیجه‌ای رسید كه در آن هر دو طرف برنده باشند. در صورتی كه مجلس آینده در اختیار چنین اندیشه‌ای باشد، می‌شود تصور كرد كه در قانونگذاری و در طرح مباحث و ارایه پیشنهادها به سمت زنده‌سازی تضادها حركت كنند و بار دیگر ایران را در كانون تحریم و تهدید قرار دهند.


باورمندان به اندیشه تعامل در توافق اما در مسیری بودند كه نتیجه آن سازگار شدن ایران و گروه كشورهای 1+5 و برطرف شدن كابوس از سر ایرانیان است. جامعه ایرانی اكنون در دو راهی انتخاب باورمندان به دو اندیشه قرار دارند و البته در شرایط عادی و بر اساس رفتار هوشمندانه ایرانیان در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 بار دیگر به روش تعامل و توافق رای می‌دهند.


مجلس بنا شده بر پایه تزاحم كارها را پیچیده و معطل خواهد كرد و ایران را به توقف می‌كشاند، اما اندیشه تعامل همانند داستان پرونده‌ هسته‌ای ایران را در معرض پیشرفت و اشتی با جهان حركت می‌دهد  و خیر و بركت آن نصیب ایرانیان ارجمند می‌شود.




تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن