تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868805380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترکیه: شهر اعزاز سوریه را گلوله باران کردیم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ترکیه: شهر اعزاز سوریه را گلوله باران کردیم
نخست وزیر ترکیه با اذعان به گلوله باران مواضع حزب اتحادیه دموکراتیک سوریه در شهراعزاز سوریه، بار دیگر از حملات جنگنده های روسی به تروریستها در سوریه انتقاد کرد.
کد خبر: ۵۶۸۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰ - 16 February 2016


نخست وزیر ترکیه با اذعان به گلوله باران مواضع حزب اتحادیه دموکراتیک سوریه در شهراعزاز سوریه، بار دیگر از حملات جنگنده های روسی به تروریستها در سوریه انتقاد کرد.


به گزارش جام جم آنلاین، شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر گزارش داد: احمد داود اوغلو نخست وزیر ترکیه در دیدار نمایندگان حزب عدالت و توسعه در آنکارا گفت: روسیه از بمب های قدیمی که دقیق نیست در بمباران شهرها و غیرنظامیان در سوریه استفاده می کند تا مجبور نشود آنها را در خود روسیه معدوم کند. روسها در سوریه محاسبات و طرح های غیرانسانی دارند. جنگنده های روسی مدارس، مساجد و بیمارستان ها را در شهرهای و روستاهای حلب بمباران می کنند. از روسیه بپرسید در سوریه به دنبال چیست؟


وی افزود: روسیه شیوه نادرستی را در قتل غیرنظامیان مظلوم در شهر حلب سوریه به کار می گیرد. عده ای مزدور روسیه و نظام بشار اسد به دنبال فتنه انگیزی در ترکیه و برهم زدن امنیت و ثبات کشور ما هستند. ما تدابیری را برای جلوگیری از تسلط شبه نظامیان بر شهراعزاز اتخاذ کردیم و مواضع این شبه نظامیان تروریستی را گلوله باران کردیم.


داوداوغلو افزود: ترکیه توانایی پاسخ دادن به هر کسی را که به امنیت و ثبات کشور تعرض کند داردو لحظه ای در این باره تعلل نخواهد کرد. ما به هر حمله ای در اعزاز پاسخ خواهیم داد و به هر کسی که با نیروهای روسی و نیروهای نظام بشار اسد همکاری کند پاسخ خواهیم داد.


نخست وزیر ترکیه گفت: بعضی رسانه ها از حملات هوایی و ویران گری روسها چشم پوشی می کنند و چشمان خود را به پاسخ ترکیه در برابر تعرض به مرزها باز می کنند. موضع ما در مسئله سوریه طایفه ای یا قومیتی نیست، بلکه موضع انسانی است. روسیه که از ترکیه به شورای امنیت شکایت کرد باید به جنگنده های خود نگاه کند که بارانی از بمب بر سر غیرنظامیان در سوریه می ریزند. کشورهای جهان باید صدای خود را در برابر این تجاوزگری بلند کنند و اگر صدای خود را بلند نکنند، نباید اصلا حرف بزنند.


وی گفت: اگر با تغییر ترکیب جمعیتی در سوریه مقابله نکنیم با پیامدهای وخیمی روبرو خواهیم شد. دو گروه حزب اتحادیه دموکراتیک سوریه و یگان های مدافع خلق دو گروه تروریستی و مزدور هستند که نظام سوریه آنها را به کار گرفته است و روسها هم از آنها استفاده می کنند.
داوداوغلو افزود: ما در برابر هر تلاشی برای تجزیه سوریه خواهیم ایستاد و سایکس پیکو جدید در منطقه را نخواهیم پذیرفت.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن