واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فانی در دیدار با نماینده یونیسف در ایران: 400 هزار دانش آموز افغانستانی و عراقی در ایران تحصیل می کنند وزیر آموزش وپرورش با اشاره به این كه دستور مقام معظم رهبری مبنی بر ثبت نام دانش آموزان افغانستان در مدارس كشور گفت: در سال جاری قریب به 400 هزار دانش آموز عراقی و افغانستانی در مدارس ایران تحصیل می كنند.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۷ بهمن ساعت 10:49
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، عصر دیروز علی اصغر فانی در دیدار با نماینده جدید یونیسف در ایران كه در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با قدردانی از زحمات یك ونیم ساله «جان مورتزی» نماینده پیشین یونیسف در ایران اظهار كرد: از دقت نظر «ویلیام پاركز» نماینده جدید یونیسف در ایران درخصوص تسلط به مباحث آموزشی بسیار خرسندم و امیدوارم در مدت حضور ایشان در ایران توفیقات خوبی را كسب كنیم.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در آموزش و پرورش كشورمان ، تصریح كرد: آموزش و پرورش پس از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی رشد كمی و كیفی خوبی داشته است به طوری كه در سال جاری به بیش از 13میلیون دانش آموز در 105 هزار مدرسه با همكاری قریب به یك میلیون معلم و فرهنگی خدمات آموزشی ارائه می شود.
عضو كابینه تدبیرو امید با اشاره به تدوین و تصویب سند تحول بنیادین در مدت 10 سال در كشور، خاطرنشان كرد: چكیده این سند «عدالت آموزشی» و «ارتقای كیفیت» است و آموزش و پرورش دولت یازدهم در راستای اجرایی كردن این دو پیام مهم،پنج سیاست «ارتقای مدیریت آموزشگاهی» ، «سازمان دهی و بهسازی نیروی انسانی »، «بودجه ریزی عملیاتی» ، «توسعه مشاركت ها» و «تمركززدایی» را اتخاذ كرد به طوری كه هر اقدامی در آموزش و پرورش باید مبتنی بر این سیاست ها باشد.
فانی با بیان اینكه مبنای اقدامات آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه ، عمل به سند تحول بنیادین است ، افزود: دولت ایران نیز این جهت گیری ها را در این برنامه به تصویب رساند و آموزش و پرورش آمادگی دارد تا آن را اجرایی كند.
وی با اشاره به پراكندگی جمعیت در ایران، ادامه داد: خوب است بدانید در سال گذشته 110 مدرسه با تك دانش آموز و 4800 مدرسه با جمعیتی كمتر از 5 دانش آموز در كشور ایران فعالیت داشت به گونه ای كه قریب به 99 درصد كودكان لازم التعلیم در كشور در مدارس تحصیل می كنند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین در سال گذشته و امسال بیش از 70 هزار دانش آموز لازم التعلیم را از طریق مراجعه خانه به خانه شناسایی و آنها را به مدارس آوردیم و در مناطق محروم و صعب العبور و حتی برای عشایر كشور نیز شرایط تحصیل را فراهم كردیم كه مجموعه این اقدامات نشان می دهد آموزش و پرورش مصمم به اجرای عدالت آموزشی است و تلاش می كند با اجرای طرح انسداد مبادی بی سوادی از تولید بی سواد در كشور جلوگیری كند.
فانی اضافه كرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، جمعیت با سواد زیر 50 سال كشور رشد قابل توجهی داشته است به گونه ای كه در تاریخ كشور ایران این موضوع بی سابقه بوده است.
وی با بیان اینكه نسبت دانش آموزان دختر به كل كشور تقریبا 49 درصد است ، گفت: این موضوع نشان می دهد كشور ایران در ارتقای پوشش تحصیلی دختران به نسبت سال های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیز موفق بوده است.
عضو كابینه تدبیر و امید درخصوص فضاهای آموزشی كشور ایران، اظهار كرد: جمهوری اسلامی ایران به تكنولوژی ایمن سازی مدارس دست یافته و این درحالی است كه بسیاری از كشورهای توسعه یافته هنوز به دانش آن دسترسی ندارند.
فانی ادامه داد: در سال گذشته میلادی كنفرانس بین المللی مدارس ایمن را با حضور 30 كشور اروپایی، آمریكایی و آسیا در ایران برگزار كردیم كه در آن بسیاری از كشورهای توسعه یافته شاهد موفقیت های جمهوری اسلامی ایران در این زمینه بودند.
وی افزود: در مدت 8 سال دفاع مقدس و در جبهه های جنگ، به هیچ عنوان كلاس های آموزش رسمی تعطیل نشد.
فانی توسعه آموزش های فنی و حرفه ای را یكی از برنامه های جدی وزارت آموزش وپرورش عنوان كرد و افزود: در حال حاضر 40 درصد دانش آموز متوسطه در مدارس كاردانش و فنی و حرفه ای تحصیل می كنند و هدف گذاری در طول برنامه ششم توسعه، رسیدن این عدد به 45 درصد است .
وی اضافه كرد: جمهوری اسلامی ایران در گزارش هایی كه به مجامع بین المللی مانند یونسكو و یونیسف ارائه داده است به معرفی دستاوردهای مؤثر خود درخصوص ارتقای كیفیت آموزشی ، تأسیس مدارس دوستدار كودك، آموزش های لازم درخصوص كاهش خطرات و بلایای طبیعی پرداخته است و ما آمادگی داریم تجربیات خود را در زمینه های مختلف به یونیسف برای توسعه آموزش در كشورهای مختلف ارائه كنیم.
عضو كابینه تدبیر وامید با اشاره به ثمربخش بودن بهره گیری از تجربیات كشورها، گفت: برای تعامل بهتر در امور آموزشی بین ایران و یونیسف باید كمیته مشترك سه جانبه میان وزارت آموزش و پرورش ، وزارت امورخارجه و یونیسف تشكیل شود تا برنامه ها در این كمیته پی گیری و اجرایی شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]