واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: غذاهای قابل دانلود و شهرهای حبابی؛
در سال 2116 چه اتفاقاتی رخ خواهد داد؟
شهرهای زیر آب، غذاهای قابل دانلود و خانههای با چاپ سه بعدی تنها یک قرن دیگر با ما فاصله دارند. دانشمندان معتقدند که «شهرهای حبابی» در زیر آب ساخته خواهند شد و اعماق دریاها دیگر قابل سکونت خواهند شد.
وبسایت فرادید: شهرهای زیر آب، غذاهای قابل دانلود و خانههای با چاپ سه بعدی تنها یک قرن دیگر با ما فاصله دارند. دانشمندان معتقدند که «شهرهای حبابی» در زیر آب ساخته خواهند شد و اعماق دریاها دیگر قابل سکونت خواهند شد.
نمایی احتمالی از لندن در سال 2116
به گزارش ایندیپندنت، در گزارشی که به زندگی در آینده پرداخته آمده است که ابَر آسمان خراشها، شهرهای زیر آب و خانههای با چاپ سه بعدی تا یک قرن دیگر برای انسان قابل دسترس خواهد بود.
این گزارش که SmartThings Future Living نام دارد، توسط گروهی از دانشمندان و آینده شناسان تهیه شده است. آنها تاکید دارند که بشر تا یک قرن دیگر میتواند ساختمانهایی را بسازد که تا 25 طبقه در داخل زمین فرو رفته باشند.
از جمله گمانه زنیهای دیگر آنها این است که در آینده «هواپیماهای بدون سرنشین» به یکی از وسایل حمل و نقل عمومی بدل خواهد شد و همچنین «قاطرهای آینده» میتوانند تمام یک ساختمان را برای تعطیلات جابجا کنند.
دکتر مگی آدرین پوکوک، دانشمند فضایی، میگوید: «زندگی امروز ما نسبت به زندگی یکصد سال پیش بسیار تغییر کرده است. اینترنت همه چیز را تغییر داده است؛ نحوه برقراری ارتباط، یادگیری و کنترل زندگی تحت تاثیر اینترنت قرار گرفتهاند.»
یک نمونه شهر حبابی در سال 2116 بر اساس گزارش SmartThings
از جمله پیشبینیهای دیگر گزارش این است که تمام اسباب خانه با چاپ سه بعدی تولید خواهند شد و حتی میتوان با کمک این تکنولوژی از یک ساختمان به طور کامل کپی برداری کرد. علاوه بر آن، «ملاقات مجازی» نیز ممکن خواهد شد.
غذاهای چاپ شده با کمک فناوری چاپ سه بعدی نیز هوشمندتر خواهند شد. شما حتی میتوانید غذای مورد نظر خودتان را از منوی سرآشپزهای محبوبتان دانلود کرده و آنها را پرینت کنید. غذا در چند دقیقه به کمک چاپ سه بعدی آماده سرو کردن خواهد شد.
تا آن زمان، بشر در کره مریخ و ماه سکونت خواهد کرد. سفرهای مجازی به فضا انجام خواهد گرفت. دیوارهای خانهها نیز تمام با کمک نمایشگرهای LED ساخته خواهد شد. این نمایشگرها فضا را مطابق میل شما درخواهند آورد و دیگر نیازی به تغییر چیدمان منزل نخواهد بود.
جیمز مونیگان، مدیر موسسه اسمارت تینگز بریتانیا میگوید: «انقلاب گوشیهای هوشمند توانست انقلاب بزرگی را در خانههای هوشمند به پا کند، اما این تازه اول راه است. تنظیم دما، رطوبت، نور و تهویه در حال حاضر با کمک گوشیهای هوشمند ممکن است، اما راه درازی در پیش است.»
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]