واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
بیمهری مسئولان جیرفتی به ورزش دوچرخهسواری+تصاویر
دوچرخهسواری بر خلاف دیگر ورزشها که ورزشکاران بنامی را در سطح استان و کشوری معرفی کرده، نتوانسته جایگاه خوبی در شهرستان جیرفت به خود اختصاص دهد و همیشه با بیمهری مسئولان روبهرو بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، ورزش دوچرخهسواری بر خلاف دیگر ورزشها که ورزشکاران بنامی را در سطح استان و کشوری معرفی کرده، نتوانسته جایگاه خوبی در شهرستان جیرفت به خود اختصاص دهد و همیشه با بیمهری مسئولان روبهرو بوده هرچند قدمت این ورزش به صورت نیمهمتمرکز به سالهای 63 و 64 برمیگردد. ورزش دوچرخهسواری از سال 93 به صورت حرفهای در جیرفت آغاز شده و در حال حاضر 70 ورزشکار به صورت انفرادی و گروهی در این رشته ورزشی فعالیت میکنند.
ورزش دوچرخهسواری یک تفریح محسوب میشود علی معاضدی مربی دوچرخهسواری در جیرفت در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: فقط حدود 25 نفر دوچرخهسوار این ورزش را به صورت حرفهای و زیر نظر هیئت و فدراسیون در این شهرستان دنبال میکنند. وی بیان کرد: در این مدت توانستیم ورزشکاران خوبی را به شهرستان و استان معرفی کنیم و بعضا این دوچرخهسواران موفق شدهاند در مسابقاتی هم مقام کسب کنند. معاضدی افزود: ورزش دوچرخهسواری جزء ورزشهایی است که میتوان هم به عنوان تفریح استفاده کرد و هم برای خود و وطن افتخارآفرینی کرد. مربی دوچرخهسواری در جیرفت عنوان کرد: مردم کشور ما بیشتر از این ورزش برای تفریح خود و خانواده استفاده میکنند و حتی مسافرتهای چند کیلومتری را سعی میکنند با این ورزش طی کنند.
سختترین و خطرناکترین ورزش رئیس هیئت دوچرخهسواری جیرفت نیز در گفتوگو با خبرنگار فارس بیان داشت: این ورزش به دلیل اینکه در شهرستانها و حتی بعضی استانها فاقد پیست است، ورزشکاران مجبور هستند یا در جاده یا بیابان به تمرین بپردازند. طاهر امیری بیان کرد: هر چند بعضی از ورزشکاران تمرین در کوهستان و بیابان را به پیست ترجیح میدهند، اما خطرناک و بعضا با مشکلاتی هم مواجه شدهاند. وی گفت: در کشور ما فقط چند استان دارای پیست دوچرخهسواری بوده و دیگر استانها و شهرستانها از این نعمت بیبهره هستند.
برگزاری مسابقات دوچرخهسواری در جیرفت رئیس هیئت دوچرخهسواری جیرفت گفت: با وجود امکانات کم ما توانستیم چندین دوره مسابقات داخلی و حتی بینالمللی در شهرستان جیرفت برگزار کنیم. امیری افزود: در سالهای 89 و 90 مسابقات تور بینالمللی باهنر با حضور تیمهای کشورمان و 12 تیم از کشورهای آسیایی برگزار شد که این مسابقات برای نخستین بار و با حضور پرشور شرکت کنندگان در جیرفت برگزار شد. وی با اشاره به اینکه در سال 91 هم مسابقاتی به مناسبت همایش مبارزه با قلیان از شهر قدیم جیرفت «دقیانوس» تا مرکز شهر برگزار کردیم، افزود: استقبال بسیار خوبی از این مسابقات به عمل آمد اما باز هم مسئولان شهرستان حمایت که نکردند هیچ، حتی برای دیدن مسابقات هم حاضر نشدند تا به ورزشکاران روحیه بدهند. مظلوم واقع شدن ورزش دوچرخهسواری امیری اظهار داشت: ورزش دوچرخهسواری در شهرستان جیرفت مظلوم واقع شده و با کمترین امکانات به کار خود ادامه میدهیم که میطلبد مسئولان شهرستان توجه ویژهای به این ورزش داشته باشند. رئیس هیئت دوچرخهسواری جیرفت بیان کرد: ما جوانان زیادی داریم که اگر حمایت شوند حتما در استان و حتی کشور حرفی برای گفتن خواهند داشت.
محمدامین افضلی دوچرخهسوار جیرفتی که در رده نوجوانان زیر 20 سال رکاب میزند به خبرنگار فارس گفت: چند سال است که در رشته دوچرخهسواری فعال هستم اما کسانی در کنار ما فعالیت میکنند که سابقه طولانی دارند و همچنان از نبود پیست در این شهرستان نگران هستند. موسی قاسمی از ورزشکاران دوچرخهسوار هم میگوید، تمرین در بزرگراههای جیرفت بسیار خطرساز است و تمام دوچرخهسوران در جادههای پرخطر تمرین میکنند که این کار جان دوچرخهسواران را تهدید میکند. حمید کریمی که از ورزشکاران و دوچرخهسواران با سابقه جیرفتی است نیز اظهار کرد: این رشته در جیرفت مظلوم واقع شده چراکه ما برای گرفتن یک جای تمرین و مناسب باید به جاهایی برویم که زیاد جالب نیست. وی حمایت ویژه از ورزشکاران این رشته را در شهرستان جیرفت خواستار شد. ------------------------------------- گزارش از: علی سعیدیگراغانی عکس از: سجاد محمدحسنی ------------------------------------
94/11/26 - 12:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]