تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816284236




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نشست مونیخ و امیدهایی تازه برای حل بحران سوریه


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
نشست مونیخ و امیدهایی تازه برای حل بحران سوریه
نشست مونیخ اتفاق مهمی بود که در سایه پیروزی‌های جبهه مقاومت در سوریه و به نوعی پذیرش این پیروزی‌ها توسط آمریکا رخ داد و اگر با کارشکنی‌ جدی عربستان و ترکیه روبرو نشود، می‌توان به حل بحران سوریه البته نه در آینده نزیک امیدوار بود.

خبرگزاری فارس: نشست مونیخ و امیدهایی تازه برای حل بحران سوریه



به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، نشست بین‌المللی «کمک به حل بحران سوریه» پنجشنبه شب 22 بهمن ماه در مونیخ و با حضور 15 وزیر خارجه و نمایندگان نهادها و سازمان‌های بین‌المللی از جمله «استفان دی‌میستورا» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه و در ادامه نشست‌های وین برگزار شد.  

  این نشست در حالی برگزار شد که طی چند ماه گذشته عملیات ارتش سوریه، نیروهای داوطلب مردمی و نیز مقاومت اسلامی در شمال حلب، لاذقیه،‌ غوطه و درعا کلید خورده و رزمندگان با کمک و پشتیبانی نیروی هوایی روسیه پیشرفت‌های سریع و چشمگیری را رقم زده‌اند، به طوریکه در شمال حلب علاوه بر آزادسازی 15 شهر، شهرک و روستا که مهمترین آنها شهرهای نوبل و الزهرا بود که 4 سال تحت محاصره قرار داشتند، راه ارتباطی تروریست‌های النصره و احرار الشام با ترکیه قطع شده و همین موضوع نگرانی شدید مقامات ترکیه و عربستان را به همره داشته است. عربستان نیز در همین راستا و به واسطه نگرانی شدید از تغییر شرایط به سود حکومت سوریه موضوع اعزام نیروی زمینی به سوریه به منظور آنچه مقابله با داعش می‌نامد را مطرح کرده است. با این تفاسیر نشست مونیخ در حالی برگزار شد که حکومت سوریه و جبهه همپیمان آن دست بالا را در مذاکرات داشتند و بر همین اساس بود که نشست قبلی در ژنو با ترک گروه‌های معارضه بی‌سرانجام ماند. بامداد جمعه اما، گروه‌ها و کشورهای مختلف مجبور به پذیرش واقعیت‌های میدانی شدند و به جز عربستان که هنوز بر طبل سیاست‌های خود مبنی بر رفتن بشار اسد و حمایت از گروه‌های تروریستی می‌زند، دیگر کشورها با تسامح پذیرش آتش‌بس ظرف یک هفته آینده در مناطق تحت کنترل معارضه و دولت سوریه را اعلام و خاطرنشان کردند که این آتش‌بس مناطق تحت کنترل گروه‌های تروریستی از جمله داعش و النصره را شامل نمی‌شود.   البته هنوز بر سر اینکه احرار الشام و جیش الاسلام جزو گروه‌های تروریستی هستند اختلافات باقی است. ترکیه و عربستان این گروه‌ها را تروریستی ندانسته، ولی روسیه و ایران آنها را تروریستی می‌نامند و آمریکا نیز نسبت به حضور آنها پای میز مذاکرات مخالفتی نداشته اما تاکید دارد که نشست سوری - سوری بدون پیش شرط برگزار شود.  

  حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در همین رابطه با اشاره به جلسه پنجشنبه شب با بیان اینکه به طور مشخص درباره دو موضوع بحث شد، گفت: جمع بندی جلسات به این سمت رفت که اولاً در زمینه برقراری آتش بس در همه مکان‌های مورد نظر در سوریه به جز بخش‌هایی که در دست گروه‌های تروریستی است اتفاق نظر داشته باشند و همین طور تلاش کنند در اسرع وقت از یک یا دو روز تا حداکثر یک هفته این آتش بس عملیاتی شود. وی با اشاره به تداوم اختلافات بر سر ورود برخی گروه‌های تروریستی به میز مذاکرات یادآور شد که قرار است ظرف تاریخ تعیین شده از سوی آقای «دی‌مسیتورا» گفت‌وگوهای سوری‌ها در ژنو از سر گرفته شود که پروسه سیاسی را بتوان دنبال کرد. معاون وزیر خارجه با اشاره به بحث لاوروف و جبیر در نشست نیز گفت: وقتی اعتراضی را وزیر خارجه عربستان داشت و روسیه را مخاطب قرار داد که 90 درصد مناطقی را که عملیات می‌کنید معارضه معتدل است، لاوروف پاسخ داد، دقیقاً مناطقی را مورد حمله و عملیات قرار می‌دهیم که تروریست‌ها در آن قرار دارند و به طور مشخص جبهه النصره و داعش است.  

  پس از این نشست نیز وزرای خارجه روسیه و آمریکا به همراه دی‌میستورا کنفرانسی خبری برگزار کرده و نتایج نشست و نیز مواضع خود را اعلام کردند. لاوروف با بیان اینکه توافقنامه توقف درگیری‌ها در سوریه شامل داعش و جبهه النصره نیست، بر لزوم از سرگیری مذاکرات بین هیأت نظام سوریه و مخالفان بدون هیچ پیش شرطی و با هدف اجرای قطعنامه شورای امنیت تاکید کرد. وی ادامه داد که روسیه و آمریکا بر مقدمات اجرای آتش بس در سوریه نظارت خواهند داشت و روسیه همچنان به حملات هوایی خود علیه داعش و النصره ادامه خواهد داد.  

  وزیر خارجه آمریکا نیز در این نشست گفت: نشست مونیخ تنها به دادن تعهدات مکتوبی منجر شد. ما نیاز داریم که طی روزهای آینده شاهد اقدامات عملی بر روی خاک سوریه باشیم. بدون انتقال سیاسی تحقق صلح در سوریه محال خواهد بود. وی گفت: ما با تسریع در فراهم آوردن کمک‌های بشر دوستانه و گسترش دامنه رساندن این کمک‌ها به تمامی مناطق توافق کرده و یک کار گروه با ریاست سازمان ملل تشکیل شده که از روز پنج شنبه فعالیت خود را درباره توزیع کمک‌های بشردوستانه آغاز کرده و هر هفته گزارشاتی را در این باره ارائه خواهد کرد.  

  کری تأکید کرد: ما توافق کردیم که یک جدول زمانی 6 ماهه برای دستیابی به توافق سیاسی در خصوص سوریه تهیه کنیم. دی‌میستورا نیز با ذکر این نکته که ما تیمی را تشکیل خواهیم داد که به طور منظم برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به مناطق محاصره شده تلاش خواهد کرد، اظهار داشت: ما ابتدا از 6 منطقه شروع خواهیم کرد. منطقه اول دیرالزور خواهد بود چراکه از طریق هوایی می‌توان برای این شهر کمک فرستاد اما روز دوشنبه یا سه‌شنبه یا روز دیگری برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به مناطقی که رسیدن به آنجا سخت است تلاش خواهیم کرد. وی افزود: مسئله دیگر مربوط به توقف عملیات نظامی ظرف یک هفته است. مطمئناً زمان کمی داریم، اما روسیه و آمریکا متعهد شده‌اند که این هدف را محقق کنند. می‌توان گفت آنچه در بامداد جمعه رقم خورد اتفاق مهمی بود که در سایه پیروزی‌های جبهه مقاومت در سوریه و به نوعی پذیرش این پیروزی‌ها از سوی آمریکا رخ داد و اگر با کارشکنی‌ جدی عربستان و ترکیه روبرو نشود می‌توان به حل بحران سوریه پس از 5 سال- البته نه در آینده خیلی نزدیک- امیدوار بود. گزارش از علی حیدری

94/11/23 - 13:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن