واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: روسیه پیشنهاد تحقق آتشبس در سوریه را در اول مارس داد/تماس تلفنی کری و لاورف درباره آتشبس
وزیر خارجه روسیه و جان کری، وزیر خارجه آمریکا در تماسی تلفنی بر لزوم برقراری آتش بس و تضمین رسیدن کمکهای انسانی به مناطق محاصره شده در سوریه تاکید کردند.
یک منبع رسمی غربی تاکید کرد که مسکو پیشنهادی را در مورد آتش بس در سوریه از یکم مارس ارائه داده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه مستقل رای الیوم، روسیه جزئیات پیشنهادهایی را که امروز (پنجشنبه) درصدد ارائه آن در مونیخ آلمان در کنفرانس 17 کشور عضو گروه بینالمللی حمایت سوریه است، ارائه نداده اما یک منبع رسمی غربی تاکید کرد که مسکو پیشنهادهایی را مبنی بر آتش بس در سوریه داده است اما توافقی در خصوص این پیشنهاد روسیه حاصل نشده است.
یکی از مقامات غربی گفت: مسکو پیشنهاد آتشبسی را در یک بازه زمانی سه هفتهای ارائه کرده است اما آمریکا نگران برخی جزئیات این طرح آتشبس است.
مسکو در این خصوص تاکید کرده است که میخواهد پیشنهادهایی را پیرامون آتش بس احتمالی در سوریه ارائه دهد اما ویتالی چورکین نماینده روسیه در سازمان ملل جزئیات این پیشنهادها را در دیدار با خبرنگاران مطرح نکرد.
ویتالی چورکین گفت: ما به ترغیب برای حصول راهکار سیاسی و از سرگیری هرچه سریعتر مذاکرات میان سوریها ادامه خواهیم داد و این کاری است که ما در مونیخ میکنیم.
از سوی دیگر مارک تونر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، آمریکا اولویت را آتش بس میان طرف درگیر در سوریه میداند.
وی افزود: ما معتقدیم که مذاکرات باید بدون پیش شرط از سر گرفته شود.
در همین حال سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و جان کری، وزیر خارجه آمریکا در تماسی تلفنی بر لزوم برقراری آتش بس و تضمین رسیدن کمکهای انسانی به مناطق محاصره شده در سوریه تاکید کردند.
وزارت خارجه روسیه در بیانیهای در خصوص این تماس تلفنی اعلام کرد، این تماس بر سازش در سوریه در سایه نشست آتی گروه حمایت از سوریه در مونیخ متمرکز بود.
در بحبوحه تلاشها برای از سرگیری مذاکرات صلح سوریه جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا امیدوار است در نشست امروز (پنجشنبه) در مونیخ میان روسیه، آمریکا، عربستان سعودی، ایران و دیگر قدرتها توافقی حاصل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - 11 February 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]