تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850340119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش واردات خودرو در 10 ماه منتشر شد/ کاهش 56 درصدی واردات خودرو


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: گزارش واردات خودرو در 10 ماه منتشر شد/ کاهش 56 درصدی واردات خودرو
گزارش جامع واردات خودرو در ۱۰ ماهه نخست سال جاری نشان از کاهش ۵۶درصدی واردات خودرو در این مدت نسبت به مدت مشابه سال پیش دارد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از بازار خودرو، در این بخش مروری کوتاه بر این گزارش خواهیم داشت.

بازار خودروهای وارداتی در حالی دی‌ماه را پشت سر گذاشت که درمجموع با واردات 35هزار دستگاه انواع خودروی سواری (شامل خودروهای شاسی‌بلند و کراس اوور) در 10 ماهه سال 1394، افت 56درصدی را نسبت به مدت مشابه سال پیش تجربه کرد.
بر اساس این گزارش در دی‌ماه شاهد واردات 5637 دستگاه انواع خودرو سواری بوده‌ایم و به این ترتیب پس از خرداد، بیشترین حجم واردات خودرو در سال 94 در این ماه روی داده است و در مقایسه با ماه پیش از آن نیز شاهد رشد قابل‌توجه 54درصدی هستیم هرچند درمجموع آمار واردات 10ماهه، کاهش بیش از 50درصدی نسبت به مدت سال پیش به چشم می‌خورد و به این ترتیب و باوجود افزایش شمار خودروهای وارداتی در دی‌ماه، رسیدن به سقف واردات سال پیش بسیار دور از دسترس است.
برترین‌های بازار
مدت‌ها است کره‌ای‌ها حاکم بازار خودروهای وارداتی ایران هستند و تا پایان دی‌ماه نیز توانسته‌اند این روند موفقیت را حفظ کنند و با توجه به اختلاف قابل‌توجهی که با رقبا دارند بعید است این عنوان را حتی در سال آینده نیز از دست بدهند.
بیشترین حجم واردات در  10 ماهه نخست سال جاری متعلق به خودروهای هیوندای است. بر اساس آمار، درمجموع 13.081 دستگاه انواع خودرو خای برند هیوندای وارد کشور شده است که به این ترتیب خودروهای این برند سهمی بیش از 37درصدی از بازار خودروهای وارداتی را از آن خود می‌کنند. در میان خودروهای هیوندای، همان‌گونه که قابل پیش‌بینی بود، سانتافه در جایگاه نخست جای دارد و با واردات 6,527 دستگاهی در 10 ماهه نخست سال، به‌تنهایی حدود نیمی از خودروهای وارد شده برند هیوندای را شامل می‌شود و سهم بازاری بیش از 18درصد دارد. سانتافه با واردات 1.316 دستگاه در دی‌ماه، شاهد رشد چشمگیری بیش از 130درصدی نسبت به ماه پیش از آن بود و همین مسئله باعث شده این خودرو با قدرت در جایگاه برترین خودروی وارداتی کشور جای بگیرد، جایگاهی که بعید است به‌راحتی از سوی رقبا تضعیف شود هرچند افت 64درصد نسبت به مدت مشابه سال پیش در مقایسه با افت کمتر از 50درصد از سوی دو رقیب نخست هیوندای را باید نشانه‌ای از قدرت گیری رقبا در بازار خودروهای وارداتی ایران دانست. پس از سانتافه، هاچ بک کوچک i20 با واردات مجموع 2.502 دستگاه در 10 ماهه نخست سال در جایگاه دوم ایستاده است. این خودرو روند واردات پر نوسانی را پشت سر گذاشته و البته بخش عمده موفقیت‌های خود را مدیون واردات بیش از 1200 دستگاهی در خردادماه است و با در نظر گرفتن این نکته، واردات 356 دستگاهی این خودرو در دی‌ماه نمی‌تواند آمار خیره‌کننده‌ای برای i20 باشد. نکته قابل‌توجه در واردات خودروهای هیوندای، عدم موفقیت سوناتا است، خودرویی که در نسل پیشین خود توانسته بود حضور پررنگی در بازار خودروهای وارداتی داشته باشد اما با ورود نسل جدید عملا روند واردات آن به‌شدت کند شده است تا جایی که در دی‌ماه تنها 1 دستگاه سوناتا وارد کشور شده است و درمجموع با واردات تنها 546 دستگاه که بخش عمده آن در نیمه نخست سال روی داده، به بازیگری کم‌توان در بازار سدآن‌های وارداتی تبدیل شده است. نکته قابل‌توجه دیگر، شکست i40 در بازار است، خودرویی با سطح امکانات و قیمت بالاتر از سوناتا که البته حجم موتور پایین‌تری دارد و در زمان ورود، امید زیادی به موفقیت‌های آن می‌رفت اما مدت‌ها است اثری از آن در بین خودروهای وارداتی به چشم نمی‌آید و عملا واردات آن در سال جاری محدود به 139 دستگاه وارد شده در خردادماه است.
در جایگاه دوم جدول برترین‌های وارداتی کشور، کیا ایستاده است، برندی که هرچند نتوانسته خطری برای محصولات هیوندای ایجاد کند اما اختلاف خود با رتبه سوم را نیز در طی سال افزایش داده تا بتواند سهم بیشتری را در بازار خودروهای وارداتی کشور از آن خود کند. در 10 ماهه نخست سال درمجموع 6,710 دستگاه انواع خودروهای برند کیا وارد کشور شده است تا این برند سهمی 19درصدی از بازار خودروهای وارداتی ایران را از آن خود کند و با واردات 1,256 دستگاهی در دی‌ماه، رشدی قابل‌توجه را نسبت به آذرماه شاهد بوده است. در میان خودروهای برند کیا، مدل اسپورتیج بیشترین حجم واردات را به خود اختصاص داده است و درمجموع 2,531 دستگاه از این خودرو طی 10 ماهه نخست سال وارد کشور شده است تا اسپورتیج سهمی 37درصدی در سبد محصولات کیا در ایران داشته باشد و درمجموع نیز بیش از 7درصد از بازار خودروهای وارداتی را از آن خود کند. با ورود گسترده نسل جدید این خودرو به بازار طی ماه‌های پیش رو می‌توان پیش‌بینی کرد این خودرو بتواند سهم خود از بازار را افزایش دهد هرچند بازار خودرو ایران نشان داده گاهی به تغییرات مدل‌های خودروهای وارداتی روی خوش نشان نمی‌دهد و به‌ویژه با افزایش قیمت‌هایی که گاهی در زمان عرضه یک خودروی جدید شاهد هستیم، روند واردات مدل‌های جدید نزولی می‌شود. به این ترتیب آینده اسپورتیج، خودروی محبوب کیا بیش از هر چیز به قیمت‌گذاری آن از سوی واردکننده رسمی و به دنبال آن واردکنندگان متفرقه بازمی‌گردد. برخلاف روند ناموفق سدان‌های هیوندای در بازار، سدان‌های کیا حضور موفقیت‌آمیزی داشته‌اند و سراتو و اوپتیما با واردات به ترتیب 1,897 و 1,390 دستگاه، در رتبه‌های دوم و سوم محبوب‌ترین خودروهای برند کیا در  10 ماهه نخست سال ایستاده‌اند.
در رتبه سوم این جدول، تویوتا جای گرفته است، برندی که پس از توقف نسبی واردات آن در آذرماه (با ورود تنها 96دستگاه) و مشکلات ناشی از تفاوت میان استاندارد‌های ایران و کشور‌های عربی منطقه، بار دیگر احیا شده و در دی‌ماه با واردات 829 دستگاهی توانسته تا حدی جایگاه خود در رتبه سوم را تثبیت کند هرچند با واردات مجموع 4,815 از ابتدای سال تاکنون، درنهایت حریف کیا نشد تا به این ترتیب و درصورتی‌که اتفاق خاصی در بازار خودروهای وارداتی رخ ندهد، تویوتا سال را در رتبه سوم به‌پایان برساند. تویوتا Rav4 همچنان محبوب‌ترین خودروی تویوتا در ایران است و با واردات 1,789 دستگاهی در رتبه نخست ایستاده اما برخلاف هیوندای و کیا که فاصله محسوسی بین مدل‌های شاسی‌بلند و کراس اوور آن‌ها با نمونه‌های سدان در تعداد واردات دیده می‌شود، در تویوتا شاهد قدرت‌نمایی کرولا هستیم که شانه‌به‌شانه Rav4 حرکت می‌کند و با واردات مجموع 1,768 دستگاه و با اختلاف اندکی در رتبه دوم ایستاده است. تویوتا درمجموع سهمی بیش از 13درصدی از بازار خودروهای وارداتی کشور دارد.
در میان خودروهای وارداتی، باید به قدرت گیری رنو نیز اشاره کنیم، برندی که هرچند با واردات 2,153 دستگاهی در 10 ماهه خست سال جزو سه برند اول بازار ایران نیست، اما با توجه به آنکه تمامی این واردات از طریق نمایندگی رسمی (و نه واردکنندگان متفرقه) انجام می‌شود، از این نظر رنو را می‌توان در میان برترین‌های بازار جای داد و با ادامه روند فعلی و عرضه مدل‌های جدید، شاید رنو بتواند برای ورود به جمع سه برند نخست بازار نیز خیز بردارد و این مسئله زمانی تقویت می‌شود که بدانیم هر سه برند نخست بازار، در مقایسه با سال پیش شاهد کاهش واردات بوده‌اند اما رنو با افزایش بیش از 30درصدی توانسته روند صعودی خود را حفظ کند.
لوکس‌ها و پیشتازی ب ام و
در بازار خودروهای وارداتی لوکس، ب ام و به لطف تنوع بیشتر مدل‌هایش همچنان پیشتاز بازار است و با واردات 1,868 توانسته دو رقیب دیگر خود در این بخش، لکسس و مرسدس بنز را مغلوب کند. بخش عمده این موفقیت را باید به‌پای مدل X4 نوشت، خودرویی که سهمی 47درصدی در سبد محصولات ب ام و دارد و به‌تنهایی بیش از تمامی مدل‌های لکسس و مرسدس بنز وارد کشور شده است. پس از ب ام و، لکسس در جایگاه دوم ایستاده است و توانسته مرسدس بنز را پس از مدت‌ها پشت سر بگذارد هرچند تقریبا تمام موفقیت لکسس در این ماه مدیون مدل تازه عرضه شده NX است. درمجموع در بازه چهارماهه منتهی به دی‌ماه 534 دستگاه لکسس NX وارد کشور شده است و تنها در دی‌ماه آمار واردات این خودرو عدد 298 را نشان می‌دهد. پس‌ازاین دو برند، مرسدس بنز با واردات 691 دستگاه در 10 ماهه امسال رتبه سوم برترین خودروهای لوکس بازار را از آن خود کرده است. در دی‌ماه، Eکلاس تنها مدل وارداتی مرسدس بنز بود و با واردات 131 دستگاه، توانست این برند را در بازار خودروهای وارداتی زنده نگه دارد هرچند با تغییرات مدیریتی در نماینده رسمی مرسدس بنز می‌توان انتظار داشت از سال آینده ورود مدل‌های جدید این برند، رقابت بازار خودروهای لوکس را داغ‌تر کند. نکته قابل‌توجه در واردات خودروهای لوکس، حضور دو دستگاه پورشه پانامرا است، خودروهایی که مدت‌ها است امکان ورود و اخذ پلاک آن‌ها وجود ندارد و مشخص نیست این دو خودرو با چه عنوانی از گمرکات کشور ترخیص شده‌اند ضمن آنکه پورشه ماکان که در نیمه نخست سال حضوری هرچند کمرنگ در بازار وارداتی‌ها داشت، حضوری در این بخش ندارد.



۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن