تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871632282




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تینک پراگرس: رژیم سعودی در سوریه به دنبال چیست؟/ شکستی بدتر از جنگ یمن در انتظار ریاض


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تینک پراگرس: رژیم سعودی در سوریه به دنبال چیست؟/ شکستی بدتر از جنگ یمن در انتظار ریاض
چرا رژیم سعودی می‌کوشد به سوریه نیروی زمینی اعزام کند؟


به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت "تینک پراگرس"، پس از وعده کشورهای ثروتمند خلیج فارس برای مشارکت زمینی در مبارزه با داعش در سوریه، ماجراجویی‌های جنگی رژیم سعودی تواناییِ گسترش یافت. با آنکه برخی معتقدند این تکاپوها برای نابودی داعش است، کارشناسان بر این باورند که ریاض با درگیر کردن خود در جنگ داخلی سوریه می‌کوشد دولت اسد را سرنگون کند. 


تئودور کاراسیک، تحلیلگر مسائل جغرافیای سیاسی در دبی معتقد است: پادشاه سعودی دکترین گسترش قدرت نظامی را در دستور کار قرار داده است. این امر ممکن است برای نفوذ (در منطقه ) باشد. رژیم سعودی در این امر بسیار جدی است.


با این حال، جامعه بین المللی عربستان سعودی را به دلیل شکست در کنترل افراط‌گرایی و تلاش ناکافی برای مقابله با داعش، متهم به دامن زدن به نزاع‌های خاورمیانه می‌کند. شهروندان سعودی درصد نگران کننده‌ای از اعضای داعش را تشکیل می‌دهند. منتقدان معتقدند تعداد بالای اعضای سعودی داعش سبب آموزش غیرقابل تحمل افراط‌گرایی در میان تروریست‌ها می‌شود. 


در روزهای گذشته، مقامات رژیم سعودی و امارات تاکید کردند در قالب ائتلاف آمریکایی ضد داعش نیروی زمینی به سوریه اعزام ‌می‌کنند. استقرار نیروی زمینی ائتلاف در سوریه می‌تواند نشان‌دهنده تغییرات بزرگ در جنگ علیه داعش باشد. احمد عسیری، سخنگوی ائتلاف سعودی در یمن اعلام کرد: ما می‌دانیم که حملات هوایی برای نابودی داعش کافی نیست بلکه یک حمله زمینی برای این امر لازم است. ما برای موفقیت بهتر در مبارزه با داعش نیازمند حملات ترکیبی هوایی و زمینی علیه این گروه هستیم.


اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا این هفته در بروکسل درباره چگونگی مقابله ائتلاف بین المللی با داعش سخنرانی کرد. کارتر از وعده رژیم سعودی برای دخالت زمینی در سوریه استقبال کرد. ریاض پس از دخالت در جنگ یمن، حال با دخالت در سوریه مدعی است می‌تواند گروه‌های افراط‌گرا را از میان ببرد.


ولادیمیر آخمتوف، محقق ارشد موسسه مطالعات شرقی دانشکده علوم روسیه در این باره معتقد است: اگر چه رژیم ریاض علاقه شدیدی به جنگ با گروه تروریستی داعش نشان می‌دهد، این امر با تردید همراه است. وی افزود: ریاض به دنبال حمایت تسلیحاتی از معارضینی است که با دولت سوریه می‌جنگند.


برخی کارشناسان معتقدند مبارزه با داعش بهانه رژیم سعودی برای براندازی حکومت اسد است. دخالت زمینی ریاض در سوریه، به معنای مبارزه این رژیم با دشمنان سیاسی خود مانند ایران است. با این وجود، مقامات ایرانی دخالت عربستان در سوریه را محکوم کردند. محمد علی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران ایران در این باره گفت: سعودی‌ها مدعی اعزام نیروی زمینی به سوریه هستند اما من فکر نمی‌کنم آنها جرات انجام این کار را داشته باشند. 


در پایان این گزارش آمده است: سوالی که مقامات سعودی باید به آن جواب دهند این است که این کشور تاکنون چه اقدامی در یمن انجام داده است؟ آنها به چه موفقیتی در این کشور رسیده‌اند؟





۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن