تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر که خشنودی خدا را بطلبد هر چند به قیمت خشم مردم، خداوند او را از مردم بی نیاز م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815373372




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چینی‌ها در آستانۀ تولید خورشید مصنوعی!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چینی‌ها در آستانۀ تولید خورشید مصنوعی!




متخصصان چینی هفتۀ گذشته موفق به تولید گاز هیدروژنی شدند که 3 برابر از هستۀ خورشید داغتر است.





وبسایت فرادید: متخصصان چینی هفتۀ گذشته موفق به تولید گاز هیدروژنی شدند که 3 برابر از هستۀ خورشید داغتر است.
 

چینی‌ها در آستانۀ تولید خورشید مصنوعی!



به گزارش اکسپرس، نکتۀ مهم این آزمایش این بود که دانشمندان قادر بودند تا این دما، یعنی 50 میلیون درجۀ سانتیگراد، را برای 102 ثانیه حفظ کنند.
 
نتیجۀ این آزمایش یعنی اینکه متخصصان هم‌جوشی هسته‌ای حالا یک گام جایگزینی سوخت فسیلی با انرژی هسته‌ای بی‌نهایتی که با گازهایی با دمای بسیار بسیار تولید می‌شود، نزدیکتر شده‌اند.
 
تاکنون، آلمان پیشگام تلاش برای رسیدن هم‌جوشی هسته‌ای بود. فیزیکدانان این کشور با استفاده از 2 مگاوات تشعشع مایکرویو توانسته بودند گاز هیدروژن را تا 80 میلیون درجۀ سانتیگراد گرم کنند؛ اما این دما را فقط برای کسری از ثانیه حفظ کرده بودند.
 
آزمایش هفتۀ گذشته در چین که در انستیتوی علوم فیزیک در هِفِی انجام شد، با استفاده از یک رئاکتور هم‌جوشی مغناطیسی صورت گرفت. این آزمایش جهشی عظیم در پژوهشهای اتمی بود.
 
این رئاکتور؛ گاز هیدروژن را تا حدود 50 میلیون درجۀ کلوین داغ کرد که با یک انفجار یک بمب گرماهسته‌ای متوسط برابری می‌کند.
 
این دما را با درون خورشید مقایسه کنید که تخمین می‌زند گرمایی معادل 15 میلیون درجۀ کلوین داشته باشد.


چینی‌ها در آستانۀ تولید خورشید مصنوعی!

نمایی از داخل رئاکتور هم جوشی هسته‌ای
 

دانشمندان اروپایی تا کنون به دماهایی بالاتر از این رسیده‌اند، اما از ترس ذوب شدن رئاکتور بوسیلۀ گاز، تنها برای مدت کوتاهی توانسته‌اند ان را حفظ کنند.
 
فیزیکدانان چینی موفق شدند با استفاده از یک میدان مغناطیسی قدرتمند که گاز را در داخل اتاقک دونات‌شکل معلق نگاه می‌دارد، این دما را برای بیش از 1 دقیقه حفظ کنند.
 
مغناطیسم مورد استفاده با بهره‌گیری از سیم‌پیچهای ابررسانای حول سازه و همزمان عبور دادن یک جریان الکتریکی از داخل پلاسما ایجاد شد.
 
هدف فیزیکدانان چینی رسیدن به دمای 100میلیون درجۀ کلوین و حفظ آن برای 1000 ثانبه بود.
 
با وجود این موفقیت، هنوز ممکن است چندین دهه تا زمانی که فیزیکدانان فناوری لازم را برای تحقق بخشیدن به هم‌جوشی هسته‌ای تکمیل کنند، زمان باقی مانده باشد.
 
چین اکنون از سایرین در مسابقه برای رسیدن به انرژی شبه‌خورشیدی بی‌نقص جلو زده است.


چینی‌ها در آستانۀ تولید خورشید مصنوعی!


 
تکنولوژی ایجاد شده در هفی می‌تواند در رئاکتور گرماهسته‌ای تحقیقاتی بین‌المللی که در حال حاضر در فرانسه در حال ساخت است بکارگرفته شود تا بالاخره راز دستیابی به این انرژی تازه به صورت پایدار شکسته شود.
 
در سایر نقاط اروپا، آلمان موفق شد تا در مرکز تحقیقاتی 1 میلیارد یورویی خود در ماه دسامبر 2015 به موفقیتی دیگر برسد و پلاسما را تا 1 میلیون درجۀ سانتی گراد برای 1 دهم ثانیه گرم کند.







تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن