تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شادی مومن در رخسار او و اندوهش در دل است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871902857




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبرنگار فارس در یمن گزارش می‌دهد استفاده آمریکا از القاعده و داعش در یمن/ایجاد پل هوایی صهیونیستی‌-سعودی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: خبرنگار فارس در یمن گزارش می‌دهد
استفاده آمریکا از القاعده و داعش در یمن/ایجاد پل هوایی صهیونیستی‌-سعودی
منابع آگاه یمنی با بیان اینکه هم اکنون القاعده و داعش به برگ برنده آمریکا در یمن تبدیل شده‌اند تا اهداف این کشور را در آن محقق کنند، از ایجاد پل هوایی بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی خبر دادند.

خبرگزاری فارس: استفاده آمریکا از القاعده و داعش در یمن/ایجاد پل هوایی صهیونیستی‌-سعودی



یک منبع آگاه میدانی وابسته به جنبش انصار الله یمن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در صنعا تصریح کرد که رژیم صهیونیستی اقدام به ایجاد پلی هوایی بین این رژیم با پایگاه هوایی «خالد بن عبد العزیز» در منطقه «خمیس مشیط» کرده است. به گفته این منبع آگاه یمنی هدف تل‌آویو از این اقدام انتقال کمک‌های لجستیکی و نظامی مانند انواع موشک‌ها و تجهیزات نظامی رژیم صهیونیستی به عربستان سعودی با هدف فراهم کردن زمینه ادامه تجاوز نظامی به یمن است. این منبع یمنی می‌افزاید: کارشناسان رژیم صهیونیستی و آمریکایی از بیم موشک‌های بالستیک نیروهای یمنی که در این اواخر مناطق راهبردی عربستان را هدف گرفته، اقدام به نصب سیستم پدافند موشکی اسرائیلی «حتیس 3» در مناطق مختلف مرزی عربستان سعودی کرده‌اند. سیستم پدافند موشکی حتیس 3 یکی از چهار سیستم پدافند موشکی رژیم صهیونیستی است و معروف‌ترین آنها «گنبد آهنین» است که برای مقابله با موشک‌های کوتاه برد مقاومت فلسطینی غزه مورد استفاده قرار می‌گیرد. پیشتر نیز منابع امنیتی یمنی از وجود همکاری گسترده و نزدیک بین عربستان و اسرائیل پرده برداشته و در این راستا از اقدام یک فروند هواپیمای بوئینگ 747 نیروی هوایی اسرائیل مبنی بر انتقال تسلیحات و موشک‌ها و تجهیزات نظامی از برخی از پایگاه‌های نظامی این رژیم در جزایر دریای سرخ به پایگاه خمیس مشیط در منطقه عسیر، در جنوب عربستان خبر داده بودند. کمک گرفتن آمریکا از داعش و القاعده در یمن در راستای انتشار گسترده و خطرناک گروه‌های تروریستی تکفیری القاعده و داعش که به تهدیدی علیه ثبات و امنیت منطقه تبدیل شده‌اند، آمریکا اقدامات خود را جهت بهره برداری از این گروه‌ها جهت تامین امنیت رژیم صهیونیستی افزایش داده است. بر کسی پوشیده نیست، القاعده و داعش هم اکنون به برگ برنده‌ای در دست آمریکا و رژیم صهیونیستی جهت اجرای طرح‌هایش تبدیل شده است، در حالی‌که استفاده ابزاری از این گروه‌ها سابقه‌ای طولانی و به زمان اشغال افغانستان توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق و بهره برداری آمریکا از القاعده جهت مقابله با نظامیان شوروی باز می‌گردد تا پس از آن شاهد ورود این گروه و گروه‌های مشابه آن در عراق و سوریه باشیم.   آشکار است که گروه‌های تروریستی ابزارهایی جهت سیطره آمریکا و رژیم صهیونیستی بر کشورهای منطقه و ثروت‌های آن از جمله منابع نفت و انرژی آن هستند. «فرانچک میچانک» مدیر مرکز مطالعات راهبردی و امنیتی دانشگاه نظامی چک در این خصوص تصریح می‌کند که عربستان سعودی و هم پیمانان عربی غرب در منطقه مسئول قدرت یافتن گروه تروریستی داعش هستند و در این تردیدی نیست که اندیشه‌ها و باورهای داعش ریشه در اندیشه‌های وهابیت سعودی دارد. این کارشناس امور راهبردی توضیح داد: ترکیه به عنوان یکی از اعضای ناتو دارای موضعی متفاوت در مبارزه با داعش است که ماهیت تشکیل ائتلاف بین‌المللی مبارزه با داعش را زیر سئوال می‌برد. وی با بیان اینکه عملیات نظامی روسیه در سوریه ناتو را غافلگیر کرد و روس‌ها برای این عملیات برنامه‌ریزی دقیق و خوبی انجام داده‌اند، افزود: روسیه نشان می‌دهد که درصدد بازگشت مجدد به عرصه بین المللی است. در این تردید نیست، انتشار پدیده تروریسم در یمن جای مهمی در محاسبات آمریکایی و صهیونیستی در پرونده یمن دارد و چه بسا بهترین دستاویز برای حضور نظامی آمریکا در این کشور است.

94/11/19 - 14:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن