تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871893776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقامات آرژانتینی با انتشار نامه‌ای خواستار شدند میانجی‌گری پاپ برای آزادی رهبر «توپاک آمارو»


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مقامات آرژانتینی با انتشار نامه‌ای خواستار شدند
میانجی‌گری پاپ برای آزادی رهبر «توپاک آمارو»
رسانه ونزوئلایی «تله سور» گزارش داد که 700 هزار نفر از رؤسای سیاسی و اجتماعی آرژانتین در نامه‌ای خواستار میانجیگری پاپ برای آزادی رهبر سازمان «توپاک آمارو» شدند.

خبرگزاری فارس: میانجی‌گری پاپ برای آزادی رهبر «توپاک آمارو»



به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تله‌سور»، بیش از 700 هزار نفر از روسای سیاسی، اجتماعی و مراجع آکادمیک آرژانتین در نامه‌ای از پاپ فرانسیسکو رهبر کاتولیک‌های جهان خواستند که برای آزادی «میکلاگرو سالا» رهبر سازمان «توپاک آمارو» و نماینده پارلمان آمریکای لاتین (پارلاسور) با دولت «مائوریسیو ماکری» رئیس جمهور آرژانتین وارد مذاکره شده و میانجی‌گری کند. این نامه به دستور «مونسنیور امیل پائول تسچرنگ» یکی از مقامات وابسته به پاپ و سفیر واتیکان در آرژانتین و توسط یک هیئت نمایندگی متشکل از برخی از مقامات سیاسی و به رهبری «گیلرمو اولیوری» وزیر سابق فرهنگ آرژانتین به پاپ تحویل داده شد. رهبر سازمان «توپاک آمارو» طی 21 روز گذشته به دلیل مخالفت و مقابله با سیاست‌های «خراردو مورالس» فرماندار استان شمالی «خوخوی» و از هم مسلکان «ماکری» در زندانی واقع در همین استان زندانی شده است. وکلای مدافع «سالا» نیز اعلام کردند که رهبر «توپاک آمارو» قربانی یک کمپین سیاسی و رسانه‌ای شده که به منظور بی‌اعتبارسازی وجهه عمومی وی راه اندازی شده است. بخشی از نامه درخواست کنندگان آزادی «سالا» به شرح زیر است: بر تقاضای خود مبنی بر منایجی‌گری شما برای آزادی «میلاگرو» پایبندیم؛ ما سربازان سیاسی و اجتماعی کشور هستیم که با نگرانی بزرگ شاهد جلوگیری از آزادی یکی از فعالان حقوق بشر، تضعیف دموکراسی و نقض حقوق بشر در کشور هستیم.   این نامه در حالی به سفارت واتیکان در «بوینوس آیرس» (پایتخت آرژانتین) تحویل داده شد که امضای 700 هزار طرفدار «سالا» را به همراه داشت؛ در بین امضاکنندگان نامه می‌توان به «کارلوس تومادا» وزیر سابق کار آرژانتین و «نیل فیلموس» وزیر سابق امور مربوط به جزایر «مالویناس» در این کشور اشاره کرد. رهبر آرژانتینی «توپاک آمارو» روز جمعه «9 بهمن» پس از اینکه اتهاماتی نظیر ایجاد آشوب در کشور و تحریک مردم به ارتکاب جرم به وی نسبت داده شد، از زندان آزاد شد. «گاستون مرکائو» قاضی پرونده وی پس از گذشت مدتی اندک از آزادی وی فرمان دستگیری مجدد «سالا» را به اتهام جدید اداره نامنظم بودجه اختصاص یافته به ساخت و ساز مسکن صادر کرد. از نقطه نظر قاضی پرونده «سالا»، آزادی وی با توجه به اتهامات جدید وی در روند تحقیقات از پرونده اخلال ایجاد می‌کند. نماینده آرژانتین در پارلمان آمریکای جنوبی در روز 16 ژانویه (26 دی) در محل اقامت خود واقع در مرکز استان «خوخوی» دستگیر شد. «سالا» طی چند هفته گذشته به منظور مقابله با تجدید توزیع یارانه‌ها به تعاونی‌ها که از سوی «خراردو مورالس» فرماندار رادیکال شهر استان شمالی «خوخوی» و حزب حاکم «تغییر بدهیم» برنامه‌ریزی شده است، دست به ایجاد گروه‌های مخالفین زد. به زعم فعالان و مدافعان حقوق بشر در آرژانتین، دستگیری «سالا» معادل اعلام جرم علیه اعتراض در این کشور آمریکای جنوبی است.

94/11/19 - 12:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن